Атаките срещу сайта

преди 18 години 9 месеца #23402
Това е сайт "Воини на Тангра", а ако твоите стари приятели го наричат "сайта на Елтимир", значи са на мнение, че ти еднолично си управител и собственик.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23405
За да не бъде намесван сайта с моето име, настоявам моите авторски материали да бъдат махнати оттук. Някои хора са се заблуждавали, че имам някакъв морален авторитет в Движение "Воини на Тангра". Време е да им се покаже, че са сбъркали. Не желая повече да съдействам за утвърждаването на една лъжа.

преди 18 години 9 месеца #23408

Елтимир писа: Моето желание, е този сайт повече да не бъде свързван с името ми. За да не се подлъгват старите ми приятели и да не идват тук. Още веднъж настоявам моите авторски текстове да бъдат махнати от сайта и вече на всички да стане безпощадно ясно, че това не е "сайт на Елтимир", както някои го наричат, а сайт Анти-Елтимир, какъвто всъщост е.

Е, тук отново разля чашата по покривката. Старите ти приятели. Че откога толкова ласкаво почна да се изказваш за Дориан Александров, след като допреди само известно време го критикуваше. Много добре помня това, защото повдигнах тоя въпрос за едно участие на Дориан Александров в дискусионно студио на Скат и неговото членство в Атака и че той цитира неща от тоя форум (за което няма нужда да искаме авторски права).
Много ми е интересно това изречение: "да разбирам ли, че си изгубил контрола там".

Звучи ми все едно, че сте от една организация, която трябва да упражнява контрол. Думата "контрол" е адски мерзка!

Авторското право е еврейска работа, но ти обичаш еврейска музика и това не ме учудва. Ако даром е дадено, даром трябва да се даде. Другото са спекулации, с които се търси изграждане на авторитет и положение в обществото, с което след това да се извличат дивиденти.

Интересно е и защо Дориан Александров, досега не се регистрирал? Толкова време съществува този сайт и ти пишеш в него.
Регистрацията не е нещо сложно и всеки може да я направи.
Аз съм на мнение, че трябва да спре с тънката игра и новата интрига, която се опитваш да завъртиш с името му сега. Още повече, че Запознат изяви желание да му помогне да се регистрира, и ако Дориан Александров, наистина го иска, ще се върже с него и ще бъде регистриран.

преди 18 години 9 месеца #23409
Някои хора са се заблуждавали, че имам някакъв морален авторитет в Движение "Воини на Тангра". Време е да им се покаже, че са сбъркали. Не желая повече да съдействам за утвърждаването на една лъжа.
Ами моралния авторитет сам си го изгуби Елтимире, след като се утвърди като главен Интригант. За какъв морал можеш да говориш, след като всяка твоя мисъл ражда невъобразими Интриги, та се стига накрая и да почнеш да предаваш участници от сайта на ченгелите, за да оцелееш.
Наистина, трябва да спреш утвърждаването на една лъжа - мита, който изграждаш за самия себе си и ореола, който му слагаш.
Не се изкарвай жертва, след като ти си хищникът!

преди 18 години 9 месеца #23410
Кой е бил интригант, кой е бил предател и кой е държал на принципи и идеи скоро ще стане ясно. Във всеки случай аз не тръгнах да сея интриги сред твоето семейство, Йордане. Аз не почнах да повтарям клеветите на доказани провокатори и агенти. Не аз побеснях, когато отказах да отида при теб и да споделя с теб знанията си. А сега искам да махнете от тоя сайт текстовете, за които нося отговорност само и единствено аз. Не позволявам на никого да се разпорежда с плодовете на моя труд. Не искам моите трудове да бъдат лицето на тоя сайт. Не искам да имам нищо общо с хора, които ме оклеветиха. Моите текстове, над които съм работил с години не ви принадлежат. Както и аз не ви принадлежа. Махнете всичко мое оттук и нека се разделим.

преди 18 години 9 месеца #23411
Вярвам, че не е интрига, щом не споменавам името на човека, изпратил ми това писмо:

"Усеща се че си ядосан по начина по който пишеш в сайта.Мисля си че трябва да издебнеш Севар да влезе и да се разберете като хората да махне всичко твое.Стига да го искаш твърдо.Защото наистина друг не може да го направи колкото и да им го повтаряш.
Кажи ми иска ли ти се хората да започнат да те разубеждават,да ти покажат че си ценен за тях,да осъзнаят че са се заблудили относно теб(без Йордан той не би го направил)?"

И моят отговор:
"Не, ***. Не искам вече никакъв диалог с тях. Не искам вече никой за нищо да ме убеждава. Вчера беше Биляр, днес е Йордан, утре ще е друг. Някакво нищо незначещо име. Проблемът не е в тях, а в отношението на админите и в това, че аз нямам никакви права върху сайта. Не искам за нищо да се разбирам с тях. Искам да махнат моите материали и толкова. И със Севар вече нямам какво да си кажа. Той чете и знае какво се случва. Искам веднъж завинаги да прекъсна връзките си с това "движение" и с тези тъпи сайтове, заради които загубих цели девет години от живота си и заради които бях подложен на толкова жестоки и незаслужени удари. Това е всичко. Не искам убеждения, не искам диалози, не искам да се доказвам. Искам да ми се махнат от живота и от очите и да забравя за тях."

Сега вече някой ще повярва ли в моята искреност?

преди 18 години 9 месеца #23412

Елтимир писа: Кой е бил интригант, кой е бил предател и кой е държал на принципи и идеи скоро ще стане ясно. Във всеки случай аз не тръгнах да сея интриги сред твоето семейство, Йордане. Аз не почнах да повтарям клеветите на доказани провокатори и агенти. Не аз побеснях, когато отказах да отида при теб и да споделя с теб знанията си. А сега искам да махнете от тоя сайт текстовете, за които нося отговорност само и единствено аз. Не позволявам на никого да се разпорежда с плодовете на моя труд. Не искам моите трудове да бъдат лицето на тоя сайт. Не искам да имам нищо общо с хора, които ме оклеветиха. Моите текстове, над които съм работил с години не ви принадлежат. Както и аз не ви принадлежа. Махнете всичко мое оттук и нека се разделим.

Елтимире, спри се вече и се осъзнай! Не можеш ли да се разбереш с админите по лп да ти ги махнат тези материали? Приличаш на обидено дете което крещи "Дай си ми играчките, на си ти парцалките!". Формално, след като си ги качил по собствена воля тези материали, те вече принадлежат на световната мрежа. Морално си прав да настояваш да се махнат, но когато правиш подарък - не си го искаш обратно. Трябва ли сега всички ние, които помогнахме за издаването на вестниците и книгите ти да си искаме парите обратно?
Ако преди седмица загубих доверието в теб, сега правиш да загубя и уважението си. Ще кажеш "Не ме интересува!". Ами и така да е, но не съм само аз и Йордан, за съжаление. Като Симеон-Хасан, който се оплакваше от българския народ, че не го заслужавал - така и ти сега. Кой смяташ, че те заслужава? Добри, лоши - това сме ние. Други няма! Кой - тия от Атака, дето още отсега потриват доволно ръце или БНС? (гледам фелда вече е там). Новият ти приятел Парадокс ако е от службите, ще те отсвири след време като види че няма какво повече да вземе от теб (или както емфемично се изрази Дориан - че си загубил контрола в сайта). Ако пък случайно не е от тях - тогава ще бъде в моето положение и ще му писне рано или късно да ти помага след като тръбиш навсякъде, че е агент (щото даже службата беше уточнена - НРС). Дори да се оттеглиш - Егото ти няма да те остави, ти имаш нужда от себеутвърждаване, не аз или Йордан. Разбери най-после, не можеш да предаваш хората около теб без да ти мигне окото и да искаш друго отношение насреща! Спри се и си помисли. Ако идва отвън - лоши съветници си намерил! Ако така ти говори сърцето - няма какво повече да обсъждаме. Прави каквото си намислил.

преди 18 години 9 месеца #23413
Елтимире, снощи ми казаха че текстовете ще бъдат свалени. Но понеже Севар не всеки ден е тук - свалянето не може да стане веднага. Но все пак ще стане. Така че имай малко търпение. Не вярвам да е фатално за ден два, че са останали в този сайт. Просто трябва Севар да го направи при първа възможност за него.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 16.11.2007, 19:57

преди 18 години 9 месеца #23414

Елтимир писа: Кой е бил интригант, кой е бил предател и кой е държал на принципи и идеи скоро ще стане ясно.

То се разбра, но не достатъчно скоро.
Колко години минаха, през които доста хора, сред които и аз, смятаха, че си вложил сърцето си в тия текстове. Сега не искаш да се свързва името ти с тоя сайт, който съдържа тези текстове. Следователно не искаш името ти да се свързва с текстовете ти. Нали така? Не сме деца, няма какво да шикалкавиш, кажи си, че тенгрианския ти период е свършил и искаш да се занимаваш с нещо друго. А не да смучеш от пръстите си всевъзможни други причини.

преди 18 години 9 месеца #23416
Не аз побеснях, когато отказах да отида при теб и да споделя с теб знанията си.

Твоите "знания" на мен не са ми необходими. Няма да ги коментирам по-нататък какви са, но на мен те не са ми нужни. Аз не живея от Подаръци, и ако искам да имам Знание, си го извоювам и съм категорично против да се търсят знания от авторитети и учители. Знанието е Знание, което го изтръгнеш вътре от Себе Си, когато изживееш събудената вътрешна светлина.

Времето да се търси Знание от външен фактор, бил той авторитет (професор, доцент) и духовни учители (гурута), които след това почват да издевателстват над тебе, да ти казват: ти си нищо, защото аз те научих на това и това и аз ти дадох това и това - свърши!

Запомни, свърши!
Сега, винаги ще има хора, които ще търсят знанието от външни фактори, аз не ги упреквам и не ги мразя, но да изкарваш мене, като някакъв пристрастен алкохолик, че искам да ти взема тайните, много мерси, задръж си ги за себе си.

Знанието като Подарък създава не свободни, а зависими хора! А зависимият човек е нужен на авторитета, учителя, като огледало, в което да се самонаслаждава и да се самолюбува, и накрая, когато не му хареса образа, който вижда в огледалото - да се изсира върху него.
Време е за търсещите, свободни хора. Човек, не е търсещ, ако не е свободен. Защото когато го нахраниш с твоята храна, той се олежава и заспива. Той вече не е буден, не е търсещ и става постепенно един консуматор, който винаги ще чака в наркотична зависимост поредната си порцийка храна от авторитета и учителя.
Това е то, духовното робство, което е по-страшно от физическото.

Така че, не извъртай отново нещата по еврейски. Аз те поканих при мен за едно дело, а не за да търся и взимам от тебе, каквото и да е.
При цялото си присъствие в този сайт, както виждаш, никога не съм искал от тебе нищо, нито вземал нещо!
И точно това те дразни. Другите взимат и стават зависими. И след това не могат без тебе, плачат, ожалват те: "Какво ще стане, ако си отидеш...", което пък ти дава основание, за ново големеене на твоето Его и нови Интриги. И така, кръгът се затваря - до безкрай.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.