Атаките срещу сайта

преди 18 години 10 месеца #22820
Омръзна ми от номерата на доставчици-агенти. То не беше само Цветомир Йолов, то не беше само Исидор Боянов, писна ми накрая! Някога като се ядосах и на ДС им прекратяваха отпуските. Сега не съм много във форма, но все ще се стегна за едно изпълнение. Поне после дълго ще се говори какво се е случило на прекрасната улица Витошка. Това трябва да служи за поука на всички такива долни типове. Стига сме ги предупреждавали, време е нещо да се направи. И тъй като няма кой друг да го направи, ще се заема с малко трудова дейност. Имат няколко дни време да ме дадат под съд за заплаха, ако им стиска. Само ще кажа, че не заплашвам, а предупреждавам. Понеделник ще отида в нашата фирма при Исидорчо, който някога беше скинар, а днес е само свиня. Като Йоловия. Ама наближава Коледа и е време за колене на свине.
Мещееееееер! Нямаше ли из Русе една свиня за колене? Отдавна не съм ходил натам, дали да не се поразходим заедно?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22824
Мещера на 07.11.07г.ще се намира в София за поредното си дело по "открадната"от него кола.
Частните обвинители-туркинята и летеца,няма да дойдат.Торонто,Канада си е баят далеко...Там емигрираха,след като не оставиха неосрано място и човек в Отечеството.

Парадокс,делото ми е от 2 следобед,ако искаш сутринта можем да се видим и да идем заедно на Витошка.

преди 18 години 10 месеца #22827
Няма да е зле и аз да дойда. Мещер, що не минеш предишния ден през Ботевград? Тук има къде да спиш, а на сутринта ще отидем заедно до София. Много ми се разхожда по Витошка, а и от Съдебната палата имам някои спомени.

преди 18 години 10 месеца #22829
Не знам дали ще спастря пари за идване с колата.Както споменах,и финансовото,и семейното ми състояние е в колапс.
Тая една надежда но,Божа работа.
Най-вероятно ще пътувам с автобуса.
Иначе-на драго сърце!

преди 18 години 10 месеца #22830
В такъв случай предния ден вземи автобус до Ботевград, а на следващия ден ще отидем заедно до София. Каня те. Имам и едни книги да ти давам. А снощи ми донесоха една ракия, съвсем малко отпихме от нея. Та казвай дали да я пазя.

преди 18 години 10 месеца #22831
Нека да мине и утре.
Ще се обадя в понеделник.

преди 18 години 10 месеца #22833
Ето какво написах до един от агентите на Чобанов. Пратих му го в писмо, но го пускам и тук, за да няма недоразумения:
""Уже с осени потянулись толпы голодных крестьян в город."
Не съм гладен и не съм крестянин. Аз съм Елтимир, който винаги побеждава. Кажи му го на чобанката и да престане, защото тоя път ще се лее кръв."
Фразата на руски е от него, от агента. Моите думи са отговор на тая фраза.

преди 18 години 10 месеца #22846
Ето това ми даде тая заран.

Май не можах да го кача свястно,но пак беше: ФОРБИДЕН!...

Прикачен файл ( : 24 )

Forbidden.doc

преди 18 години 10 месеца #22856
Мещер, моля те, вземи ме с теб. Измислил съм нещо голямо. Повече копелетата шибани няма да те викат, само да дойда.

преди 18 години 9 месеца #22874

Мещера писа: Мещера на 07.11.07г.ще се намира в София за поредното си дело по "открадната"от него кола.
Частните обвинители-туркинята и летеца,няма да дойдат.Торонто,Канада си е баят далеко...Там емигрираха,след като не оставиха неосрано място и човек в Отечеството.

Парадокс,делото ми е от 2 следобед,ако искаш сутринта можем да се видим и да идем заедно на Витошка.

Нямя нужда Мещер! Върши си рабобата! След малко отивам сам!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.