Атаките срещу сайта

преди 18 години 9 месеца #23422

georgi_nz писа: Елтимире, снощи ми казаха че текстовете ще бъдат свалени. Но понеже Севар не всеки ден е тук - свалянето не може да стане веднага. Но все пак ще стане. Така че имай малко търпение. Не вярвам да е фатално за ден два, че са останали в този сайт. Просто трябва Севар да го направи при първа възможност за него.

Ще почакам. Само ще си позваля да цитирам нещо от писмо, което пратих до няколко души:
"Сещам се за думите на Висоцки: "Не се вълнувайте - не съм заминал. И не се надявайте - няма да замина." Иска ми се да им кажа на онези от форума: "Не се вълнувайте, аз си заминах. И не се притеснявайте - няма да се върна."
А когато бъдат махнати текстовете, ще се махна съвсем и никого няма да смущавам с присъствието си.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23440
Йордане ти щеше да ме "гърмиш" под диктовката на Елтимир... странно е да виждам написани такива неща (смислена и осъзната истина за Е.) от теб... :biggrin: или и ти си от провокаторите и агентчетата на ЛЕМС нали, както и всички останали излъгани и недоволни от него? :aham:

преди 18 години 9 месеца #23450

violence писа: Йордане ти щеше да ме "гърмиш" под диктовката на Елтимир... странно е да виждам написани такива неща (смислена и осъзната истина за Е.) от теб... :biggrin: или и ти си от провокаторите и агентчетата на ЛЕМС нали, както и всички останали излъгани и недоволни от него? :aham:

Няма такива работи. Не съм на нито едната, нито на другата "страна", от така, наречения "конфликт", тъй като, както вече се изразих, "всички сте от един дол дренки и то червиви".

Елтимир не ми е бил никакъв, за да съм "излъган" и "недоволен" от него. Точно в това е и проблема на двете страни, от някакъв дългогодишен конфликт, който се разгаря периодично и тлее постоянно, търси нови подръжници, при идването на нови участници.

За благото на всички неутрални участници е да ви оставим да се самоизядете!
Така, че предупреждавам и другите, да спрат да лаят - Лоенгрин, Моенгрин, Димитър Радев и т.н., също не ме интересуват.

Всички сте пили на една маса по чаша спирт, но аз не съм бил там. И днес също не искам да имам нищо общо с вас.

Така също моля, Лоенгрин да спре да пише ЛС, че бил "учител" на Алтимир, защото то се вижда какъв "учител" му е бил.
Хвани единия, цапардосай другия! Крушата, кога падне до дървото, което я е родило, не пада от хубост, а защото е червива! Сладка, но червива
:-D

Проблема на Алтимир е, че реши да ме въвлече в личните си дългогодишни скандали, т.е. дръпна Лъва за опашката. Сега и двете страни, ще се окажете в търбуха на Лъва!

преди 18 години 9 месеца #23452
Цитирам фрагмент от писмо, което току-що пратих до един човек:
"Не знам кой в какво е искал да забрква Йордан, но във всеки случай това не съм аз. Напротив, някакво вътрешно чувство ме подтикваше през цялото време да се държа далеч от него. Събитията показаха, че съм бил прав. Ако сега взема да му отговарям, ще стане мазало."
И пак не твърдя, че Йордан е агент. Не, не е агент, нито е вербуван. Моето мнение е, че Йордан просто е прекалено тъп. Допускам, че съществува вероятност да не е чак толкова тъп. Допускам, че е възможно и да е умен дори. Но поне такова мнение си съставих. С което свое мнение не ангажирам никого, то си е мое. Може да ме даде под съд, ако иска. Измамните противници на Системата се разпознават точно по това. Уж я отричат, но накрая търсят помощ именно от нея. Е, Йордан може да не е от тях, ама сме длъжни да проверим.

преди 18 години 9 месеца #23458

Елтимир писа: Цитирам фрагмент от писмо, което току-що пратих до един човек:
"Не знам кой в какво е искал да забрква Йордан, но във всеки случай това не съм аз. Напротив, някакво вътрешно чувство ме подтикваше през цялото време да се държа далеч от него. Събитията показаха, че съм бил прав. Ако сега взема да му отговарям, ще стане мазало."
И пак не твърдя, че Йордан е агент. Не, не е агент, нито е вербуван. Моето мнение е, че Йордан просто е прекалено тъп. Допускам, че съществува вероятност да не е чак толкова тъп. Допускам, че е възможно и да е умен дори. Но поне такова мнение си съставих. С което свое мнение не ангажирам никого, то си е мое. Може да ме даде под съд, ако иска. Измамните противници на Системата се разпознават точно по това. Уж я отричат, но накрая търсят помощ именно от нея. Е, Йордан може да не е от тях, ама сме длъжни да проверим.

Ама, разбира се, с прозвището "много тъп", не ме обиждаш, защото само маймуноподобните работят с категорията "ум" и те се обиждат от реплики "тъп" и "глупав". Тези реплики са свидетелство, че отсрещния има неразвит и негъвкав ум. Но това е за тези, които работят с категорията "ум" и казват: "Това дърво е мое и кокосовите орехи върху него също" - авторско право :-D
Много се радвам, че не ме слагаш в категорията на маймуноподобните, с тези си реплики.
Приятно ядене на бананите. Измисли нещо по-умно, че да се посмеем поне всички и да се разведри атмосферата, след мрачните махмурлучни състояния на Скорпиона и истеричните грухтения на Глигана.

преди 18 години 9 месеца #23473
Ей,пичове,какво делите?!
Светнете ме,щото и аз искам да си получа ПАЯ!!!

преди 18 години 9 месеца #23485
ЧЕСТИТО.
След три дни почивка, на някой може да му е дошла добра ИДЕЯ за по-добър хостинг, не под контрол на...
След суматии уговорки ми удовлетвориха молбата да пуснат сайта до следващото "претоварване" на сървъра, което ще е окончателно и няма да го пуснат повече. Така ми заявиха.
Давайте предложения, ако искате да има сайт!!! Следващото спиране може и да е след малко...

преди 18 години 9 месеца #23486

antijew писа: ЧЕСТИТО.
След три дни почивка, на някой може да му е дошла добра ИДЕЯ за по-добър хостинг, не под контрол на...
След суматии уговорки ми удовлетвориха молбата да пуснат сайта до следващото "претоварване" на сървъра, което ще е окончателно и няма да го пуснат повече. Така ми заявиха.
Давайте предложения, ако искате да има сайт!!! Следващото спиране може и да е след малко...

Собствена машина и наета линия с достатъчен капацитет, за да не ни "рутят" сайта през 2 дена... Тук има достатъчно запознати хора, които могат да проучат точно колко ще струва цялото начинание и... да събираме пари!!! Това е начина според мен, ако не искаме да зависим от никой... Другия вариант е да минем на несподелен хостинг, но с оглед на действията на хостинг компанията която ни обслужва в момента надали нещата ще се оправят без смяна на фирмата...!!! Разходите по подръжката на сайта, трябва да се поемат солидарно от всички на които им пука! Предполагам, че това ще доведе до изблици на претенции от страна на дарителите за администраторски права върху сайта! Аз лично съм готов да участвам, според възможностите си без да имам такива претенции....

преди 18 години 9 месеца #23487

PARADOX писа: Собствена машина и наета линия с достатъчен капацитет, за да не ни "рутят" сайта през 2 дена...

Собствената машина ще струва според мен около 500 лева, а линията около 200 лева на месец. Незнам как ви се струва?

Другия вариант е да минем на несподелен хостинг,

Около 500 лв на месец! Така поне ми казаха от сегашния хост.

Разходите по подръжката на сайта, трябва да се поемат солидарно от всички на които им пука!

Съгласен!

Предполагам, че това ще доведе до изблици на претенции от страна на дарителите за администраторски права върху сайта!

Нямам такива амбиции.

Това съобщение е редактирано от antijew на 21.11.2007, 1:06

преди 18 години 9 месеца #23489
При всички положения, най-добрия вариянт е наша машина базирана при доверен човек който може да я подържа физически, ако се наложи..!!! Един път като вземем сървъра, после ще си плащаме само линията, което не вярвам да е проблем за постоянните посетители на сайта... Варианта с наемането на сървър в чужбина не ни е по джоба... Така, че не виждам какво има да се умува толкова! Да се организираме и да действаме, че не се знае до кога ще можем да влизаме тука..?!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.