Атаките срещу сайта

преди 18 години 10 месеца #22773

PUSHER писа: Щом вашите обаждания не дават траен резултат Дари... и да се обаждм и да не се обаждам, все тая. Този сайт трябва да се премести но нов хост. Смятам, че това е единственото разрешение на проблема.

Аз мисля, че и да се премести сайта на нов хост проблемите ще са еднотипни...Цензурата в интернет е повсеместна така, че и да се премести май ще бъде излишна гимнастика...За сега решението го виждам чрез атака от непрекъснато звънене при проблем.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22778

PARADOX писа: Дайте по-конструктивни предложения! Готов съм да съдействам физически на място, стига да си струва..

Какво значи "стига да си струва"? Без проба не може да разберем.Предвид едрите ти габарити и представителна осанка, думите ти очи в очи биха имали тежест.Няма да ги оставяш да те въвлекат в техническа терминология, а ще им кажеш, че не това те интересува, а нормалното функциониране на сайта, което е тяхно задължение и за това им се плаща.Да не забравят и, че наскоро ни увеличиха таксата с не малко, защото персоналните посещения в сайта са станали доста.А ако нещо се одървят, може и да изпробваш бюрото им...за по-така...

преди 18 години 10 месеца #22780
Ами като ще е гарга, да е рошава...!!! Спорт-Здраве, имаш ли свободен 1 час в понеделник..?! Пък и ако има (сигурен съм, че има) и други желаещи, които живеят в София, да се организираме една по-голяма група и да им отидем на гости...

преди 18 години 10 месеца #22782
Нямам свободно време.

преди 18 години 10 месеца #22784
Ами надявам се останалите да имат...

преди 18 години 10 месеца #22785
Парадокс, нямах в предвид да сформираш група и да се действа така.Предвид гореизложените ми аргументи се обърнах към теб.Почне ли да се сформира група, трябва да е за нещо по-сериозно според мен,а и трудно се сформира...все на някой нама да му пасне,я време/час/,я нещо друго.Не, че не е маловажно това, което става със сайта,но засега може да се пробва само с една персона...,ако не стане тогава ще му мислим пак.

преди 18 години 10 месеца #22786
Нямам нищо напротив! Ще отида в понеделник, за да са там някои от шефовете. Ще се опитам и да ги снимам и да им кача физиономиите тука, поне да ги знаете кои са...

преди 18 години 10 месеца #22788

PARADOX писа: Нямам нищо напротив! Ще отида в понеделник, за да са там някои от шефовете. Ще се опитам и да ги снимам и да им кача физиономиите тука, поне да ги знаете кои са...

Така ще е най-добре. Наблегни да обръщат всички от работещите там, малко по-специално внимание на сайта, предвид честите проблеми. Може и да им намекнеш, че има доста посетители, които са им вдигнали мерника...

преди 18 години 10 месеца #22817
Обичам да се разхождам по Витошка. Казват, че там понякога разни изперкали типове имали навика да скачат от третия етаж след обработка с киселина. Ще взема да отида и да проверя на място. Свободно време имам и не ми пречи нито акъл, нито образование. Мисля да го направя сам, предпочитам да нямам съпроцесници. Ако ме хванат, разбира се.

преди 18 години 10 месеца #22819

Елтимир писа: Обичам да се разхождам по Витошка. Казват, че там понякога разни изперкали типове имали навика да скачат от третия етаж след обработка с киселина. Ще взема да отида и да проверя на място. Свободно време имам и не ми пречи нито акъл, нито образование. Мисля да го направя сам, предпочитам да нямам съпроцесници. Ако ме хванат, разбира се.

Изчакай да мине понеделник...Не си струва да "изгориш" по този начин.
На мен няма да ми коства кой знае колко да им се обаждам всеки ден да го пускат.Ето днес им звъннах в 6.35ч. да пуснат след като пак беше спрян.Лягам късно, но ставам и рано така, че няма да е дълго време спрян.Пък и нали понеделник ще имат посещение...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.