Атаките срещу сайта

преди 18 години 9 месеца #23008
Гадни хакери,а?Проклинам ги да умрат бавно и мъчително,нека БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ!Нека не оставят род на Земята и да изсъхне семето им вовеки веков!!
Дано ти се оправи пощата и да нямаш други подобни проблеми.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23021
8 ноември 2007-6.32 сутринта.
След казване кой сайт е прекъснал чух две три натискания на клавиши и буквално за секунди,може би 10-15 сайта се появи и аз ви пиша това съобщение.Странно как възникнали проблеми се отстраняват толкова бързо.Имам чувството,че дежурният очакваше обаждането :-D
Да му изсъхне семето и на тоя ка?ал!

преди 18 години 9 месеца #23070
9 ноември 2007-6.05 сутринта.След обаждане до хостинга проблема отново беше "оправен" за по-малко от минута.

преди 18 години 9 месеца #23190
Днес, след поредното спиране на сайта от техническия отдел на NS1.bg ми заявиха, че сайта товари прекалено много сървъра и поради тази причина няма да можем да изкараме много дълго така. Точните думи бяха: "Този сайт не е за споделен хостинг".
Варианта да не се получава така е сайта да го преместим на нает сървър или да го преместим на отделна наша машина(колокация на сървър). И двата варианта ще струват повече от 100лв. на месец без таксата за свързаност към интернет.
Доскоро таксите ги плащаше само Севар, а от скоро след завишаването на таксата се включихме аз и Antijew.
Мисля, че края на този сайт ще настъпи съвсем скоро.

преди 18 години 9 месеца #23207
Мисля,че края на сайта го определяме сериозните хора от Движението.

преди 18 години 9 месеца #23208

Запознат писа: Днес, след поредното спиране на сайта от техническия отдел на NS1.bg ми заявиха, че сайта товари прекалено много сървъра и поради тази причина няма да можем да изкараме много дълго така. Точните думи бяха: "Този сайт не е за споделен хостинг".
Варианта да не се получава така е сайта да го преместим на нает сървър или да го преместим на отделна наша машина(колокация на сървър). И двата варианта ще струват повече от 100лв. на месец без таксата за свързаност към интернет.
Доскоро таксите ги плащаше само Севар, а от скоро след завишаването на таксата се включихме аз и Antijew.
Мисля, че края на този сайт ще настъпи съвсем скоро.

Мисля, че нямаме много време,а трябва де се вземе адекватно разрешение на проблема. До колкото си спомням сайта е предплатен до края на годината. Имаме малко повече от месец. Добре ще е да не оставяме нещата така, че ето годината се изтъркулила... :clap:

преди 18 години 9 месеца #23210
Като пожелание звучи добре...

преди 18 години 9 месеца #23212

Запознат писа: Като пожелание звучи добре...

Не вярвам да остане само като пожелание ;-)
Трябва да не оставяме темата да "почива",а да се дават идеи и препоръки.
От към техническата част съм зле и нямам идеи,но от другата...имам :aham:

преди 18 години 9 месеца #23217
Прекалено много съвпадения, не смятате ли? Първо някои хора решават да си съберат мобилните телефони заедно, така че да имаме по някой познат в който и град да сме. Нищо незаконно, нищо сериозно. Просто обмяна на телефоните. После други хора решават да отидат в Планината да поснимат камъни и да наберат гъби. Тук вече уплахата е сериознана. Олеле, ами сега. Ами ако...? Щото и ние го знаем и те знаят,че Българските Планини ще дадат тайните си само на Българи. А някои от тези тайни могат да обърнат играта в полза на Българите. Тук следва вече истерията. Дали не търсят вратата, дали няма да стигнат до знанията, които Те знаят, че си принадлежат на Българите. О, ужас!!! Собствениците са се върнали у Дома си. Че може и да знаят къде дедите им са скрили оръжието, та да ни изгонят... Какво да правим сега? Ами ако жандармерията не ги засече? Дали наистина снимат само камъни? Я най-добре да минем на план Б. Не можем повече да ги дебнем да видим какво знаят.

преди 18 години 9 месеца #23220

anti666 писа: Прекалено много съвпадения, не смятате ли? Първо някои хора решават да си съберат мобилните телефони заедно, така че да имаме по някой познат в който и град да сме. Нищо незаконно, нищо сериозно. Просто обмяна на телефоните. После други хора решават да отидат в Планината да поснимат камъни и да наберат гъби. Тук вече уплахата е сериознана. Олеле, ами сега. Ами ако...? Щото и ние го знаем и те знаят,че Българските Планини ще дадат тайните си само на Българи. А някои от тези тайни могат да обърнат играта в полза на Българите. Тук следва вече истерията. Дали не търсят вратата, дали няма да стигнат до знанията, които Те знаят, че си принадлежат на Българите. О, ужас!!! Собствениците са се върнали у Дома си. Че може и да знаят къде дедите им са скрили оръжието, та да ни изгонят... Какво да правим сега? Ами ако жандармерията не ги засече? Дали наистина снимат само камъни? Я най-добре да минем на план Б. Не можем повече да ги дебнем да видим какво знаят.

Незнам как да се обърна към теб..?!! С Виктор или Илиян..?!! Всъщност няма значение името... Във връзка с горенаписаното: Българите са си в България, та предполагам затова си избрал Йордан..?!! Първо избра Ангел. Покани го на гости,срещна го с хората, обяснихте му за какво иде реч, ама ядец-НЕ СТАНА..!!! Сега втори опит... Ала-бала с Йордан (и с други хора от сайта)завъртя му главата-и хайде в гората за гъби, ама ядец-ПАК НЕ СТАНА... За да ти спестя по нататъшни ивестиции искам да ти кажа, че и следващия път пак НЯМА ДА СТАНЕ, както не им стана и на онези от френското разузнаване преди тебе...!!! Какво ти обещаха емирите, че си се обърнал срещу кръвта си...?!! За Йордан съм склонен да приема, че не знае за какво иде реч, но и ти да ми го играеш на невинна жертва, НЯМА ДА СТАНЕ!!!

По темата: Готов съм да помогна за сайта с каквото мога. Който го движи този проблем, ако прецени, че иманужда от помоща ми да пише...!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.