Атаките срещу сайта

преди 18 години 9 месеца #22878
Аз като по нов и не чак толкома запознат но определено добър приятел на Елтимир искам да попитам машината на която се намира сайта ваша ли е или се намира някаде си ?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #22880
Машината на която работи нашия сайт не е наша. Ползваме хостинг услугите на NS1.bg. Те, като наши домакини, първо завишиха цената тройно на месец защото нашия сайт надхвърлял предварително договорените пет процента процесорно натоварване на сървъра, а после постоянно спират услугата с оправданието, че два часа след полунощ се стартирал някакъв наш скрипт, който направо стопявал ресурсите им.

преди 18 години 9 месеца #22881
Бих искал да помогна в случая за да се осигури собствена машина. Правил съм подобни съвери и работя с хора, които ще дадат доста по-ниски цени и по-качествени услиги. От опит знам, че най-добре е сам да си управляваш машината. Ако ви интересува пишете. Знам, че не ме познавате но можете да разпитате Елтимир за мен - живеем в един град и се познаваме от много години.

преди 18 години 9 месеца #22887
Направо предлагай оферта на админите.

преди 18 години 9 месеца #22891
Аз не мога да приемам оферти, трябва със Севар да говориш.

преди 18 години 9 месеца #22915
Значи днес преди да отида да видя Елтимир, ходих до фирмата! Накратко: Понеже не съм страна по договора, нито пък разпогам с пълномощно ми казаха, да си гледам работата...!!! С други думи трябвше да ги бия и ако не разговарях с жена със сигурност така щеше да стане... На тези гадове или не им пука, или някой ги е принудил да не им пука! Според мен трябва да се търси друг вариант, който не включва тази фирма!

преди 18 години 9 месеца #22924

georgi_nz писа: Паралелно на това можем да направим статистика на спиранията на сайта. Всички заедно - кой кога усети за спиране да записва. И накрая да излезем със статия в Епохални времена за това - със дати, часове и минути. Мисля че достатъчно ще ги заболи ченгелите от такова изнасяне на факти.

5.11.07-4.22 часа.
6.11.07-7.25 часа.

преди 18 години 9 месеца #22944
Идеята е добра,antijew.Тази сутрин станах рано и към 6 включих на сайта.Изписа ми до болка познатото на всички ни съобщение.Нямах време да звъня,но ако продължават с номерата лично ще ги правя криви по тел-а.Имаме право да получавама денонощна услуга без оглед на техните(на компанията)проблеми.Има качествени хостинг услуги и вярвам,че е наложителна една смяна на фирмата.В крайна сметка има достатъчно други варианти като хостинг.Номерът с прехвърленият трафик е само за да се надуе цената неоснователно.Ако говорим за една бъдеща смяна на хостинг компания бих се включил според възможностите си.
Благодарско
So Young~~~

преди 18 години 9 месеца #22971
Хостинга който ще ми предложат от spеctrum ще е сравнително ефтин и от админите се иска просто да си осигурят една машина на която ще се намира целия сайт. Това е най сигурното нещо от опит го знам.

преди 18 години 9 месеца #22986
Пощите не ми се отварят. Никоя от пощите ми не се отваря. Това да го имат впредвид хората, които са ми писали. Сега чакам tzarbd да видим какво са ми направили. Писна ми от хакерски атаки!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.