САРАКТ що е то и има ли почва у нас?

преди 18 години 4 дни #31461
Здравейте и от мен ! От доста време само чета дискусиите и събирам информация! Наблюдавам и изчаквам за позиция! Искам да ви кажа , че много харесвам сайта!
Сега специално за Саракта- ако кръвта се предава по майчина линия, то Бог е гениален, защото по законите на генетиката мъжа носи една Х и една Y хромозома, при жената са две ХХ, което означава , че ако не пряко , генът ще се появява през поколение и с честота 25 %.
Така смятам аз- може в някои сайт за генетика да се поровя, но това ми дойде като прозрение.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 дни #31471
Знакът в лицето на сайта означава Българският Бог!Казах!

преди 18 години 3 дни #31484
Тоест,знакът на Тангра.Не е измислен от никой от нас,както и Седмолъчицата не е измислена от нас.тия неща са ни ДАДЕНИ-да ги пазим и пренасяме във времето.Както каза Парадокс-за да има "нов договор"с Тангра,той трябва да ни разпознае по нещо...

преди 18 години 3 дни #31485
picbg.net/img.php?file=cc4514eaa57cd89b.jpg Вижте знака точно под врата на тази татуйровка. Какво общо имаме с викингската митология ми е интересно :)

преди 18 години 3 дни #31487
Да, това е знакът на Небето. Когато е обърнат обратно, става знак на Земята. Любопитно е, че северните народи, онези с голямото самочувствие имат само знака на Земята, при тях знакът на Небето липсва.

преди 18 години 3 дни #31496
Дайте да изясним нещо съществено: Галерия На тази снимка, озаглавена "Нация, Саракт, Тангра", до метода на изключването заключих, че знакът в дясно е за Сарактът. От няколко поста по-нагоре разбирам друго. Все си мислех че това е знакът на Тангра - IYI. Дълго тълкуван като знак на рода Дуло. :-?

преди 18 години 3 дни #31497
Значи съм разбрал неправилно въпроса. Знакът IYI е знакът на Саракта. А това на снимката е знакът на Тангра.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 дни #31514

2DHades писа: picbg.net/img.php?file=cc4514eaa57cd89b.jpg Вижте знака точно под врата на тази татуйровка. Какво общо имаме с викингската митология ми е интересно :)

Чел съм, че в "По следите на Один" на Тур Хаердал пишело, че Один е български мъдрец или е обучен от български мъдреци в Източна Азия. Та от там идвало Валхала(Бълхара) и Валкирия(предполагам по модел на българките-воини, знаем, че те са амазонките от преданията).

преди 18 години 2 дни #31517
Да, Один е българският мъдрец Аудан. Факт е, че Аудан - Один е оставил потомство, чийто последен представител е Карл Мария фон Вилигуд. Вилигуд били наричани "некоронованите крале на Германия".

преди 18 години 2 дни #31518

hegemony писа:

2DHades писа: picbg.net/img.php?file=cc4514eaa57cd89b.jpg Вижте знака точно под врата на тази татуйровка. Какво общо имаме с викингската митология ми е интересно :)

Чел съм, че в "По следите на Один" на Тур Хаердал пишело, че Один е български мъдрец или е обучен от български мъдреци в Източна Азия. Та от там идвало Валхала(Бълхара) и Валкирия(предполагам по модел на българките-воини, знаем, че те са амазонките от преданията).

Звучи интересно. Откъде мога да взема книгата?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.