Сатан
Дори да се занимава с магия тя не я разбира и няма никакъв ефект.
Точно тогава има ефект и то най-разрушителен.
Къв е смисъла да я питаш след като си я баннал?
Не съм, но и да съм, не ти дължа обяснение. Впрочем тя ми отговори.
Само да допълня преди да изчезна.
Ами изчезвай, сега си говорим с black_rose, а ти нейн представител ли си, адвокат или какъв?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
На копелето Мирчева лично му е изгладила гънките преди време... Вече знам кой стои зад този ник...!! По-добре му дърпай шалтера директно... Ако искаш, повече информация на ЛС..Севар писа:
Дори да се занимава с магия тя не я разбира и няма никакъв ефект.
Точно тогава има ефект и то най-разрушителен.
Къв е смисъла да я питаш след като си я баннал?
Не съм, но и да съм, не ти дължа обяснение. Впрочем тя ми отговори.
Само да допълня преди да изчезна.
Ами изчезвай, сега си говорим с black_rose, а ти нейн представител ли си, адвокат или какъв?
И се зачудих да не би покрай Мирчева да е станал някоя компаньонка.
Ами станал е...!!! В града където живее има един много голям мост, където ври от такива като него...Севар писа: Копеленцето ми се слага за ракиена компания!!
И се зачудих да не би покрай Мирчева да е станал някоя компаньонка.
прекалено много еврейски творения се пръкнаха в нашата страна, изглежда сме буферът на еврейските атаки и тяхна главна цел, е ще ви кажа само, че ще изчезнете и вие боклуци такива, изведнъж както и вашите "богоизбрани" господари!
Ето това е, Биляр. Понятията "толерантност" и "етнически мир", които не липсват в нито едно официално съобщение, са всъщност съвременните формули на "мирното" заробване. В Западна Европа те функционират перфектно в последните две десетилетия, само че поне се създава впечатлението, че и "толерираните" са равни пред закона, въпреки че местните се ощетяват много при това. Докато в България това се прилага абсолютно безогледно и арогантно, явно се гонят бързи резултати.Биляр писа: ...ни убеждава да бъдем толерантни - към вредното за нас, е ще бъдем ли? аз не съм съгласен!
Понеже именно с тези две понятия онбашиите ни си мият ръцете като дискриминират Българина, би трябвало да се замислим какъв е механизмът им на действие. Значи живееш си ти в къщата и ти се намъква неканен гостенин. Нарежда се до тебе на масата и ти нарежда "Сипи и на мен". Ти му сипваш, даже му приготвяш и леглото - какво толкова. После обаче той се облекчава насред стаята и като речеш да му покажеш клозета, взима тояга и ти кресва "Това е моята култура! Аз така ще си правя и при теб". И това животно не стига че не си тръгва, ами почва да живее на гърба ти, довежда си цялото семейство и а си гъкнал, иде Домоуправителят и ти казва "Търпиш, човече. Иначе ще се наруши етническият мир. Щото си нетолерантен."
В този смисъл така налаганата ни "толерантност" е всъщност НАСИЛИЕ, и би трябвало на нея да се гледа и да се РЕАГИРА като на такова. А в нашия, български случай, се стига до гаврата да се опитват да вменяват на традиционно толерантния Българин и ЧУВСТВО ЗА ВИНА, че на някого от другите му текнало кръв от носа.
Еми няма да я бъде. Не са познали.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.