Сатан
"Страницата се редактира от Рене Георгиева"Rean писа: satanizam.start.bg/
Ето на тия илюминатковци да им е..... мамата![]()
Lord_Azerath, ако това оная Queen_Of_Snow...
Мисля, че е тя(по принцип тя прави/редактира някои в старт-а)... та няма нищо илюминатско в нейните идеи, прекалявате. Съмнявам се, че въобще е чувала думата "илюминат". Става въпрос за една заблудена метълка(даже не знам за каква се има), псевдо-блек метълка(и двамата с теб, Азерат, я знаем колко го разбира блека), залята с стандартната помия, която й харесва. (По принцип мразя етикети - "рапър", "метъл", "чистил", "бърсал"). Става въпрос главно за лайна, които до определена степен са против юдео-християнството и се доближват до християсвтото, но в голяма степен са чифущина. Типичен пример е Антон ЛаВей. Радвам се, че не е жив.
Насъбрала линкове, решила, че е открила истината, решила и тя да просвети някой друг боклук, най-вероятно да с (не)съзнателното желание помогоне... Те масово "метълите" в днешно време са абсолютни боклуци. БУКВАЛНО! (Срещу музиката почти нищо против нямам - и аз самият слушам не малко метъл.)
И моля ви се - като казвате сатанизъм, доуточнявайте - вече има толкова видове, че и аз изгубих нишката... Някои видове дори се доближават до българската вяра... други пък са крайно мизантропски...
И човекът с ник IYI е прав! Чифути, чифути, американци, избори, демокрация, комунизъм... и т.н. А забравихте ли българите? Забравихте ли балканската земя? Забравихте ли Тангра?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
сигурно,но попаднах на това от страницата на гореспоменатата "заблудена"особа-http://www.imadrugpat.org/silentweapon/newzavet.html
"А забравихте ли българите? Забравихте ли балканската земя? Забравихте ли Тангра?"
тия отрепки служат(или поне така си мислят)на тъмните сили и надали ги грее нещо за българите.Знаеме си в същия кюп
Основната заблуда на начинаещия националист/анти-сатанист. Вземи попрочети малко за сатанизма преди да говориш глупости. В голяма степен Е така - кланят се на тъмните сили и са гадна паплач. Но има много "сатанисти", които не влизат в тази графа. Дори Ницше е смятан от някои за сатанист. Той кланя ли се на тъмните сили според тебе? (Въпрос с повишена трудност: Защо говори именно за свръхчовешкото?)Rean писа: "Мисля, че е тя(по принцип тя прави/редактира някои в старт-а)... та няма нищо илюминатско в нейните идеи, прекалявате"
сигурно,но попаднах на това от страницата на гореспоменатата "заблудена"особа-http://www.imadrugpat.org/silentweapon/newzavet.html
"А забравихте ли българите? Забравихте ли балканската земя? Забравихте ли Тангра?"
тия отрепки служат(или поне така си мислят)на тъмните сили и надали ги грее нещо за българите.Знаеме си в същия кюп![]()
Наистина, попрочети, информирай се. Прочети и на Елтимир "Отвъд Човечеството". И въобще в неговите книги е истинита или поне една ОГРОМНА част от нея.
ПП: Нямам намерение да се карам с теб или с когото и да било.
Бати жалката история!Биргюн писа: Основната заблуда на начинаещия националист/анти-сатанист. Вземи попрочети малко за сатанизма преди да говориш глупости. В голяма степен Е така - кланят се на тъмните сили и са гадна паплач. Но има много "сатанисти", които не влизат в тази графа. Дори Ницше е смятан от някой за сатанист. Той кланя ли се на тъмните сили според тебе? (Въпрос с повишена трудност: Защо говори именно за свръхчовешкото?)
Пак повтарям - жалка история!!!
Ние българите сме били известни с това, че сме били непреклонни - не сме се кланяли на никой и нищо, и вярата ни в Тангра не е била на РАБСКИ начала!!!
На ден днешен поклонничеството явно е на голяма почит - било то на тъмни или светли сили!!!
Не разбирате ли, че точно тук е разковничето!!! Докато човешкия дух продължава да се кланя,прекланя,покланя и прочие - да лази като червей, до тогава ще живеем като скотове!!!
Странен критерий имат руските православни:
Направили сайт дето изброили секти и религии и какво ми направи впечатление:
nevskiy.orthodoxy.ru/center/spravochnik/
В графата сатанисти са посочени и ... международното общество на друидите ...
Обаче товарищите са посочили по-горе юдаизма като традиционна за Русия религия ....
Що си мисля че друидството е традиционна Европейска религия а юдаизма не ще да е традиционна и мястото му е в друга графа ...
Странни критерии няма що:
Според тях френските друиди от областта Бретан били сатанисти ... защото местните жители (говорещи гаелик) искали независимост- значи това било сатанизъм и щом си изповядват традиционната вяра са сатанисти ...
Странна логика ...
В същия сайт са квалифицирани като мерзавци някакви защото смятат че:
Русские и украинцы должны поклоняться своим национальным богам, но никак не Иегове.
Ама не знам защо търсите нашенските сатанисти по сайтове- че те си имат голям храм в центъра на София
Ама не само...Запознат писа: Да Свинегогата! Само че тези не са родни, а само се намират временно у нас!
Това адвентистите от седмия деветия и незнам още кой ден? Ами муунистите (чийто представител редовно ни спамва) и те си имат голям имот в центъра. И разни други.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.