Сатан
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ти ми кажи кого познаваш..?!!! От кого научи за този сайт...?!!black_rose писа: Говори направо!Кои хора познавам аз?
Не ме разбра.black_rose писа:
Искаш да кажеш, че който мисли като вас е прав, а койте не е чифут.Това е меко казано авторитарно!georgi_nz писа: Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.
Толкова е просто - или мислиш като българка или не се оплакваш от нашето отношение като към чифутка.
Средно положение вече НЯМА.
Който мисли като нас е прав. Който мисли различно - също е прав.
Но който мисли като чифут - не е от нашите, не българин в мисленето си и е от другата страна.
А кой мисли като чифут е въпрос който е лесен за обяснение, стига да вземеш под внимание осукването и усложнението при чифутите( понеже те винаги крият нещо) и простотата и директноста на българското мислене, понеже не крие нищо и е добронамерено.
Георги..!! Какво и се обясняваш на тази девойка..?!! Мирчева поне имаше стил,а това дете влиза направо с обидите.... Пада им нивото на диверсантите нещо...georgi_nz писа:
Не ме разбра.black_rose писа:
Искаш да кажеш, че който мисли като вас е прав, а койте не е чифут.Това е меко казано авторитарно!georgi_nz писа: Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.
Толкова е просто - или мислиш като българка или не се оплакваш от нашето отношение като към чифутка.
Средно положение вече НЯМА.
Който мисли като нас е прав. Който мисли различно - също е прав.
Но който мисли като чифут - не е от нашите, не българин в мисленето си и е от другата страна.
А кой мисли като чифут е въпрос който е лесен за обяснение, стига да вземеш под внимание осукването и усложнението при чифутите( понеже те винаги крият нещо) и простотата и директноста на българското мислене, понеже не крие нищо и е добронамерено.
Не мога да разбера тия докога ще я карат тъй-с по един участник от време на време.
Ако изобщо искат да имат неккъв успех,трябва цяло по ле черни рози да засадят.Ама и тях като ги парне слънцето...
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 4.9.2007, 17:11
Зная от доста време за вас.Това притеснява ли те?Знам за движението от приятелят ми и от един познат, който е или беше при вас...не знам...нямам връзка с него.Устройва ли те?PARADOX писа:
Ти ми кажи кого познаваш..?!!! От кого научи за този сайт...?!!black_rose писа: Говори направо!Кои хора познавам аз?
Хахахахах....!!! Напомня ми за "Хитлер-Юнген" от края на Втората световна война... Като не остане друго, пускат децата в мелето... Тия история не четат ли..?!! КОЛЕГИ..!! ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ТЕЗИ СХЕМИ НЕ РАБОТЯТ.... НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ТАКА...georgi_nz писа: Ами Парадокс нали аз затова - рекох да им обясня и малко да им вдигна нивото. Друго си е да имаш досто
ен спаринг партньор.
Устройва ме всякак, стига да не мътиш водата тука, а това можеш да го направиш най-добре като престанеш да посещаваш сайта...black_rose писа:
Зная от доста време за вас.Това притеснява ли те?Знам за движението от приятелят ми и от един познат, който е или беше при вас...не знам...нямам връзка с него.Устройва ли те?PARADOX писа:
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.