Сатан
Бел, грешно си ме разбрала. Не говоря за субкултури, нито категоризирам. Имам предвид, че много от хората, които "навлизат" (не мога да нямеря точната дума) в национализма ИЛИ тези, които се противопоставят на сатанизма, не са напълно наясно за какво става въпрос.Bell писа:
Бати жалката история!Биргюн писа: Основната заблуда на начинаещия националист/анти-сатанист. Вземи попрочети малко за сатанизма преди да говориш глупости. В голяма степен Е така - кланят се на тъмните сили и са гадна паплач. Но има много "сатанисти", които не влизат в тази графа. Дори Ницше е смятан от някой за сатанист. Той кланя ли се на тъмните сили според тебе? (Въпрос с повишена трудност: Защо говори именно за свръхчовешкото?)
И на мен! АЗ НЕ ГО възприемам като субкултура, нито като каквато и да е култура. За мен национализмът представлява идеи + действия.Направо ми призлява от хората, които продължават да възприемат национализма като субкултура.
Именно.Докато човешкия дух продължава да се кланя,прекланя,покланя и прочие - да лази като червей, до тогава ще живеем като скотове!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Леле, сатанински линкове!". Айде бе. Ми пък в гугъл лайна колкото щеш и още толкова. Напиши там Satan или Holocaust и чети простотии. Какво ни интересува жалката проюдейска пропаганда и чуждата вяра? Ето ТОВА е жалка история, Бел.
Точно така! Значи сме на едно мнение! Направо хич не ми импонират някакви религиозни фанатици и спиритисти и прочие, които се кланят! Аз лично не се кланям на нищо и никой, мога само да се поклоня пред паметта на моя род и на нашите герои! Другото е чифутщина!Биргюн писа: Какво ни интересува жалката проюдейска пропаганда и чуждата вяра? Ето ТОВА е жалка история, Бел.
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1092801
www.666blacksun.com/Symbols666.html
Засега само ще кажа, че Адолф Хитлер се е боял да смърт от силите, които окултните кръгове в Германия отключили. И до самия край на войната той, Хитлер е правил всичко, за да намали тяхното влияние. И сега някои ни пробутват еврейски полуфабрикати, като се опитват да ни ги пробутат за истинска стока.
Много забавноantijew писа: Не бях чувал досега за тази секта "ЧЕРНАТА РОЗА"!Дали ЧЕРНАТА РОЗА не знае...повече?Вижте какво правят:
По-голяма тъпотия не бях чувал скоро!
Учудвам се, че не си чувал скоро такава тъпотия.Така като гледам колко си тъп и ограничен явно слушаш простотии от устата си всеки ден!antijew писа: По-голяма тъпотия не бях чувал скоро!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.