Сатан

преди 19 години 9 месеца #11504

Bell писа:

Биргюн писа: Основната заблуда на начинаещия националист/анти-сатанист. Вземи попрочети малко за сатанизма преди да говориш глупости. В голяма степен Е така - кланят се на тъмните сили и са гадна паплач. Но има много "сатанисти", които не влизат в тази графа. Дори Ницше е смятан от някой за сатанист. Той кланя ли се на тъмните сили според тебе? (Въпрос с повишена трудност: Защо говори именно за свръхчовешкото?)

Бати жалката история!

Бел, грешно си ме разбрала. Не говоря за субкултури, нито категоризирам. Имам предвид, че много от хората, които "навлизат" (не мога да нямеря точната дума) в национализма ИЛИ тези, които се противопоставят на сатанизма, не са напълно наясно за какво става въпрос.

Направо ми призлява от хората, които продължават да възприемат национализма като субкултура.

И на мен! АЗ НЕ ГО възприемам като субкултура, нито като каквато и да е култура. За мен национализмът представлява идеи + действия.

Докато човешкия дух продължава да се кланя,прекланя,покланя и прочие - да лази като червей, до тогава ще живеем като скотове!!!

Именно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11506
И още един въпрос: кога ще престанем да се занимаваме с глупости?
"Леле, сатанински линкове!". Айде бе. Ми пък в гугъл лайна колкото щеш и още толкова. Напиши там Satan или Holocaust и чети простотии. Какво ни интересува жалката проюдейска пропаганда и чуждата вяра? Ето ТОВА е жалка история, Бел.

преди 19 години 9 месеца #11507

Биргюн писа: Какво ни интересува жалката проюдейска пропаганда и чуждата вяра? Ето ТОВА е жалка история, Бел.

Точно така! Значи сме на едно мнение! Направо хич не ми импонират някакви религиозни фанатици и спиритисти и прочие, които се кланят! Аз лично не се кланям на нищо и никой, мога само да се поклоня пред паметта на моя род и на нашите герои! Другото е чифутщина!

преди 19 години 1 ден #20177
Не бях чувал досега за тази секта "ЧЕРНАТА РОЗА"!Дали ЧЕРНАТА РОЗА не знае...повече?Вижте какво правят:
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1092801

преди 19 години 1 ден #20179
Има и други, които се представят за националисти. Една българска организация е свързана с тях:
www.666blacksun.com/Symbols666.html
Засега само ще кажа, че Адолф Хитлер се е боял да смърт от силите, които окултните кръгове в Германия отключили. И до самия край на войната той, Хитлер е правил всичко, за да намали тяхното влияние. И сега някои ни пробутват еврейски полуфабрикати, като се опитват да ни ги пробутат за истинска стока.

преди 19 години 1 ден #20186

antijew писа: Не бях чувал досега за тази секта "ЧЕРНАТА РОЗА"!Дали ЧЕРНАТА РОЗА не знае...повече?Вижте какво правят:

Много забавно :devil: Да ти кажа за такава секта не знам, но виж със сатанизма съм много навътре!

преди 19 години 1 ден #20191
Какво те подтикна да се запознеш със сатанизма? Ти сатанист ли си?

преди 19 години 1 ден #20195
Не не съм, но слушам black metal i gothic от доста отдавна и следователно имам досег до сатанисти и до хора с такъв начин на мислене.Не отричам, че аз също съм повлияна до някаква степен от тази среда и "култура" или субкултура(както искайте го наричайте), но определено не съм сатанистка и не се идентифицирам чрез сатанизма.Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията. Нацията е преди всичко и над всичко.

преди 19 години 1 ден #20196
Роза каза:"Уважавам обаче изборът на всеки да търси своята концепция за живота независимо дали я намира в сатанизма или в някоя друга религия или философия, стига да не застрашава с това целостта на нацията."

По-голяма тъпотия не бях чувал скоро!

преди 19 години 1 ден #20197

antijew писа: По-голяма тъпотия не бях чувал скоро!

Учудвам се, че не си чувал скоро такава тъпотия.Така като гледам колко си тъп и ограничен явно слушаш простотии от устата си всеки ден!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.