Сатан

преди 19 години 1 ден #20209

black_rose писа: Ще потретя, че не съм сатанистка?

Antijew, научи се да четеш!

Аз много добре си чета.Ти се научи да пишеш ако искаш да бъдеш разбрана...
Или го правиш целенасочено...?
Постовете ти са пълни с противоречия!
Не ме карай да ти показвам КОНКРЕТНО и в темата СРАМОТА какви си ги писала!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 ден #20210

black_rose писа: Защо един сатанист трябва да доказва патриотизма си, а един обикновен човек не?Ако аз съм сатанистка, значи ли, че не съм националистка?И защо трябва да приравнявате всички сатанисти под един знаменател?

Никой нищо не трябва да доказва. Казвам, че сатаниста не може да е полезен за нацията. Сатаниста може да е полезен на юдея или циониста. Ти самата каза, че нацията е преди всичко. Това е подвеждащо.

преди 19 години 1 ден #20211
Това, че умственият ти багаж не ти позволява да четеш между редовете си е твой проблем.Противоречия има дотолкова доколкото искам да изложа различни гледни точки.А това, че ти гледаш едностранно на нещата говори за липса на аналитично мислене или изобщо на мислене.Ницше е казал нещо много вярно: "Само глупаците не си противоречат"

преди 19 години 1 ден #20212
Последното е адресирано към antijew

преди 19 години 1 ден #20214
Виж Роза, аз лично разчитам на хората, които са доказани националисти. Не харесвам сатанисти и никога няма да се свържа с тях или да разчитам на тях да ни помагат за възхода на България. Ние сме си избрали идеологията и действаме според нея. Всичко останало пречи. Ако искаш разбирай, ако искаш, недей! Все пак тук не е кафене да си говорим за глупости.

преди 19 години 1 ден #20217
Добре!Оставям ви на спокойствие да си "бистрите политиката".Очевидно тук не се толерира алтернативното мислене.Един съвет само-ако не се поразчупите, ако не станете по- гъвкави и по-толерантни няма да оцелеете.Колкото сте по-консервативни, толкова по-малко общо ще намират останалите с вас и толкова по-малко хора ще се идентифицират с вашите идеи.За да се развивате трябва да давате и оценявате, а не само да изисквате от другите да мислят като вас.

преди 19 години 1 ден #20218
Щом толкова смело слагаш оценки и етикети, квалифицираш, без да има на какво отгоре, по добре си тръгвай. Няма никакъв смисъл за нас да си губим времето в спорове с хора, които са се объркали и не знаят на къде да отиват или какво искат.
Аре чао!

преди 19 години 1 ден #20219
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 1 ден #20220

black_rose писа: Добре!Оставям ви на спокойствие да си "бистрите политиката".Очевидно тук не се толерира алтернативното мислене.Един съвет само-ако не се поразчупите, ако не станете по- гъвкави и по-толерантни няма да оцелеете.Колкото сте по-консервативни, толкова по-малко общо ще намират останалите с вас и толкова по-малко хора ще се идентифицират с вашите идеи.За да се развивате трябва да давате и оценявате, а не само да изисквате от другите да мислят като вас.

Не си попаднала на правилното място,та да искаш толерантност към разлагащи нацията пороци...
СБОГОМ!!!

преди 19 години 1 ден #20221
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.