Сатан

преди 19 години 6 часа #20277

Елтимир писа: black_rose, има една приказка, че в чужд манастир със свой устав не се ходи. Ние тук не учим и не поучаваме. Ние даваме. Но не ни харесва, когато идва някой и почва да ни учи какво да даваме.
Сега по-ясен ли съм?

На никого не съм казвала какво да дава!Бях изключително добронамерена в началото и те попитах до каква степен мога да изразявам личното си мнение, което респективно означава до каква степен се толерира личното мнение в този форум.Помниш ли?Елтимир, ти плюеш комунизма, а сам налагаш ценз.И както при комунизма, така и тук сте на мнение, че различните от вас трябва да бъдат мачкани.Каква е разликата?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 часа #20278

black_rose писа:

Елтимир писа: black_rose, има една приказка, че в чужд манастир със свой устав не се ходи. Ние тук не учим и не поучаваме. Ние даваме. Но не ни харесва, когато идва някой и почва да ни учи какво да даваме.
Сега по-ясен ли съм?

На никого не съм казвала какво да дава!Бях изключително добронамерена в началото и те попитах до каква степен мога да изразявам личното си мнение, което респективно означава до каква степен се толерира личното мнение в този форум.Помниш ли?Елтимир, ти плюеш комунизма, а сам налагаш ценз.И както при комунизма, така и тук сте на мнение, че различните от вас трябва да бъдат мачкани.Каква е разликата?

Твоето лично мнение не се толерира...!! ЯСНО..?!!

преди 19 години 6 часа #20280

black_rose писа:

PARADOX писа: Твоето лично мнение не се толерира...!! ЯСНО..?!!

С теб кой говори бе кретен а?

АЗ ГОВОРЯ, ТИ СКИМТИШ...
КАКТО СКИМТЯХА И ДРУГИ ПРЕДИ ТЕБ...
ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ ХОДИШ...?!!

преди 19 години 6 часа #20281

PARADOX писа: АЗ ГОВОРЯ, ТИ СКИМТИШ...

Що не си го начу*аш бе педал?

преди 19 години 5 часа #20282

black_rose писа:

PARADOX писа: АЗ ГОВОРЯ, ТИ СКИМТИШ...

Що не си го начу*аш бе педал?

ЕТО, ЧЕ ЗАПОЧВАШ ДА СКИМТИШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ....!!! :tooth: :tooth: :tooth:
КАТО ПРЕЦЕНИШ, ЧЕ ТИ СТИГА И СИ ТРЪГНЕШ,дА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ПРАТИШ МНОГО ПОЗДРАВИ НА КАКА СИЛВИ ОТ МЕНЕ...

преди 19 години 5 часа #20283

black_rose писа:

Сега по-ясен ли съм?

Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.
Толкова е просто - или мислиш като българка или не се оплакваш от нашето отношение като към чифутка.
Средно положение вече НЯМА.

преди 19 години 5 часа #20284

georgi_nz писа: Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.
Толкова е просто - или мислиш като българка или не се оплакваш от нашето отношение като към чифутка.

Искаш да кажеш, че който мисли като вас е прав, а койте не е чифут.Това е меко казано авторитарно!

преди 19 години 5 часа #20285

black_rose писа:

georgi_nz писа: Виж Роза, това дето казваш за различното мнение изобщо не си права понеже ние тук чифутстващи не понасяме. Така както в израел не понасят противниците на йодаизма.

Искаш да кажеш, че който мисли като вас е прав, а койте не е чифут.Това е меко казано авторитарно!

Ако не те радва "авторитарното" ни отношение, което е просто анти-чифутско, значи знаеш малкото име на равина в града в който живееш... Определено си се объркала, като си дошла тук моето момиче... Бягай да цункаш рави-то по дупето и по-живо, по-здраво...

преди 19 години 5 часа #20287

PARADOX писа: Ако не те радва "авторитарното" ни отношение, което е просто анти-чифутско, значи знаеш малкото име на равина в града в който живееш... Определено си се объркала, като си дошла тук моето момиче... Бягай да цункаш рави-то по дупето и по-живо, по-здраво...

С теб изибщо не искам да се занимавам, така че ако и на теб ти е толкова мъчно за рави-то отиди си удари една ч*кия и си успокой нервите!

преди 19 години 5 часа #20288

black_rose писа:

PARADOX писа: Ако не те радва "авторитарното" ни отношение, което е просто анти-чифутско, значи знаеш малкото име на равина в града в който живееш... Определено си се объркала, като си дошла тук моето момиче... Бягай да цункаш рави-то по дупето и по-живо, по-здраво...

С теб изибщо не искам да се занимавам, така че ако и на теб ти е толкова мъчно за рави-то отиди си удари една ч*кия и си успокой нервите!

Проблема е там, че на мен ми се занимава с теб...!! Усещаш ли тънката разлика...?!! А в момента е важно на мен какво ми се прави...!! ТИ ВЪОБЩЕ НЕ СИ ФАКТОР, НИТО ХОРАТА КОИТО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПОЗНАВАШ....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.