Сатан

преди 19 години 1 ден #20222

Запознат писа: Щом толкова смело слагаш оценки и етикети, квалифицираш, без да има на какво отгоре, по добре си тръгвай. Няма никакъв смисъл за нас да си губим времето в спорове с хора, които са се объркали и не знаят на къде да отиват или какво искат.
Аре чао!

"Аре" ще викаш на овцете от твоето стадо, копеле!Задръстени сексисти! Направете си една гей оргия...като гледам само "пръчове" сте се събрали там.GO TO HELL!!!!!!!!!! :karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 ден #20223
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 1 ден #20224
Сатаната си показва рогата! Стана весело!

преди 19 години 1 ден #20225
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 1 ден #20228

преди 19 години 1 ден #20230
Опитахме с добро, получихме обиди и квалификации. А призовава за толерантност. Ти покажи колко си толерантна сега.

преди 19 години 1 ден #20232

Елтимир писа: Защо ли си мисля, че не политическите или религиозни пристрастия, а етническата принадлежност към Българската нация в най-скоро време ще се окаже определяща? Може би защото нас ще ни изтребват еднствено затова, че сме българи. Да не се случи така, че куче и котка заедно да търсят убежище?
Мислете по-добре как да помогнем на своите и как да отслабим удара на враговете.

Нямаме нужда от цигани и евреи...ние сами ще се самоунищожим!

преди 19 години 1 ден #20233
Запознат това "същество"-роза от както е дошла се*е в която тема влезе.Погледнете темите където е акала: "Хиперинфлация","СРАМОТА" и "Сатан"!Това са и единствените теми където е писала...!Направете си извода сами...за какво е тук!

преди 19 години 1 ден #20234

преди 19 години 1 ден #20235

antijew писа: Запознат това "същество"-роза от както е дошла се*е в която тема влезе.Погледнете темите където е акала: "Хиперинфлация","СРАМОТА" и "Сатан"!Това са и единствените теми където е писала...!Направете си извода сами...за какво е тук!

За какво съм тук бе молоумник?Да не си прекалил с някои психотропни вещества иначе не мога да си обясня тази параноя.Да, откакто съм тук постоянно се заяждате с мен и изобщо не ме е*е обаче внимавай!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.