Политика, партии, лидери-отиваме надолу Продължаваме ли да вярваме?

преди 20 години 1 месец #9210

Шурале писа:

Запознат писа: Забравих да ви кажа, че аз в момента поддържам без да искам тази политическа система, поради простата прична, че ако река да изляза от нея, трабва да съм си избрал друга в която да вляза. И тъй както вас, така и аз се родих в тази ситема при заварено положение. И за да не се налага да търпя повече да се мъча и псувам, а после да се напивам, смятам като най логичното нещо, да участвам в направата на нещо ново и различно, такова дето и на вас чак да ви хареса. Само че сам не мога да се справя, тъй като не може сам да съм народ!

Начи , ако съм те рабрал правилно за теб политиката е жизненонеобходима като храната и водата ?!! :tooth:

Да точно така. Правилно си разбрал! Жизнено необходима, на нас ни трябва политика относно начина на управление на нашата държава, различаваща се от сегашата политическа система, която ни е наложена и в която аз и ти нямаме глас, не можем да променяме, неможем да влияем, нямаме администраторски права.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9285
Може би за сътворяването на новите порядки(излизане от парична система,политика и компания) трябва да сме наясно с едно: ценностната система на настоящия човек е пагубна за съществуването му,моралното му дюшеме е раздуто и мухлясъло.Нека си представим какъв би трябвало да бъде човека сега,след това нека си представим какъв би следвало да бъде първият етап на настигането на човешкия идеал.Следва да се поставим на мястото на човек именно от този пръв етап,да мислим като него - от какво ново би имал нужда,от какво старо ще се откаже...как ще гледа на света,как ще се отнася към себе си.За да възстановим старото,за да върнем отнетото и забравеното,трябва да разсъждаваме като един по-висш човек.Тогава,с прилагането на сътвореното(възвърнатото),ще се прояви ефекта на оздравяване на iss,ще се върне естественото развитие към по-доброто,всичко ще дойде на място отново.

преди 20 години 1 месец #9287

Спорт-Здраве писа: Може би за сътворяването на новите порядки(излизане от парична система,политика и компания) трябва да сме наясно с едно: ценностната система на настоящия човек е пагубна за съществуването му,моралното му дюшеме е раздуто и мухлясъло.Нека си представим какъв би трябвало да бъде човека сега,след това нека си представим какъв би следвало да бъде първият етап на настигането на човешкия идеал.Следва да се поставим на мястото на човек именно от този пръв етап,да мислим като него - от какво ново би имал нужда,от какво старо ще се откаже...как ще гледа на света,как ще се отнася към себе си.За да възстановим старото,за да върнем отнетото и забравеното,трябва да разсъждаваме като един по-висш човек.Тогава,с прилагането на сътвореното(възвърнатото),ще се прояви ефекта на оздравяване на iss,ще се върне естественото развитие към по-доброто,всичко ще дойде на място отново.

Ще ми се да вмъкна няколко цитата от книгата на Боно Шкодров:

ОБЩЕСТВОТО:

При своето пребиваване в столицата на кан Атила от род Дуло (434-453) в Панония, летописецът на тази епоха Приск казва за него следното: “...крупен държавен деятел извършил велики дела...”. Както Приск, така и други негови съвременници, констатират, че в държавата на кан Атила (Тохол = АвеТохол) няма робство и тежки данъчни задължения и че чужденците могат да живеят спокойно, а различните вероизповедания не са подложени на преследване. В най-общи черти това означава, че не е имало кражби, насилия и разбойничество.

Как е било осигурено обществото в държавата от такава опасност?

Законите във времето на кан Атила, кан Урус Айдар, и кан Крум, които гарантират необходимия ред и спокойствие на обществото в българската държава са много по-древни и са строго спазвани в продължение на хилядолетия.

В периода на първото хилядолитие пр. н. е. и първото хилядолетие от н. е. държавата на българите е модел и пример за морал, закон и организация на възникналите в този период други държавности.

преди 20 години 1 месец #9288

iss писа: "...в държавата на кан Атила (Тохол = АвеТохол) няма робство и тежки данъчни задължения и че чужденците могат да живеят спокойно, а различните вероизповедания не са подложени на преследване. В най-общи черти това означава, че не е имало кражби, насилия и разбойничество."

Един римлянин, който е живял в двора на Атила казва следното: "При Атила като пленник си по-свободен, отколкото в Рим като патриций". Не се сещам кой беше казал тези думи, дали Аеций или някой друг.

преди 20 години 1 месец #9289

Спорт-Здраве писа: За да възстановим старото,за да върнем отнетото и забравеното,трябва да разсъждаваме като един по-висш човек.Тогава,с прилагането на сътвореното(възвърнатото),ще се прояви ефекта на оздравяване на iss,ще се върне естественото развитие към по-доброто,всичко ще дойде на място отново.

Колко от Вас знаят знака на бога Тангра?Неговото значение?И защо именно този знак е приет като символ на Тангра?Не питам случайно ;-) Но случайно знам ,че отговорите на тези въпроси-дават отговорите на много други,а някои съвсем отпадат... :-)

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 20 години 1 месец #9323

iss писа: Колко от Вас знаят знака на бога Тангра?Неговото значение?И защо именно този знак е приет като символ на Тангра?Не питам случайно ;-) Но случайно знам ,че отговорите на тези въпроси-дават отговорите на много други,а някои съвсем отпадат... :-)

Такова съчетание като "бог Тангра" е безсмислено и съществува, откакто БКП започна да съчинява и преиначава историята на България. Самата дума Тангра означава Бог. А и знака, който даваш е от играта Quake и явно го бъркаш с нещо друго.

преди 20 години 1 месец #9324

Севар писа:

iss писа: Колко от Вас знаят знака на бога Тангра?Неговото значение?И защо именно този знак е приет като символ на Тангра?Не питам случайно ;-) Но случайно знам ,че отговорите на тези въпроси-дават отговорите на много други,а някои съвсем отпадат... :-)

Такова съчетание като "бог Тангра" е безмислено и съществува, откакто БКП започна да съчинява и преиначава историята на България. Самата дума Тангра означава Бог. А и знака, който даваш е от играта Quake и явно го бъркаш с нещо друго.

Съжалявам за знака,който давам ,не можах да си прикача другия поради ограничението на видовете файлове :plamp: Ако бях сложила кавичките верно щеше да е по смислено...вече ще внимавам... :thumbsup:

преди 20 години 1 месец #9329

Севар писа:

Такова съчетание като "бог Тангра" е безсмислено и съществува, откакто БКП започна да съчинява и преиначава историята на България. Самата дума Тангра означава Бог. А и знака, който даваш е от играта Quake и явно го бъркаш с нещо друго.

Знака за който говоря а и малко полезна информация може да се види тук:
balgarite.interbgc.com/3_darj_st_balg.htm

преди 20 години 1 месец #9332

преди 20 години 1 месец #9364

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.