Политика, партии, лидери-отиваме надолу Продължаваме ли да вярваме?
Това е хубав начин,но който не е тръгнал да го осъществява - той не знае какви са подводните камъни .Petee писа: Другия начин е извън града, далеко от манипулацията и лъжите - виж www.rodovo-imenie.org/
Все пак ни държат в градовете първо да ни промият мозъците и начина на мислене, второ да ни съсипят ценностната система, трето да сеят разврат сред народа и младежта и четвърто, много важно, да им слугуваме. Как ни държат ли? Еми чрез парите. Там където се въртят пари отиват хората, защото са сигурни, че ще успеят да продадат/разменят труда си и в замяна ще получат нещо.
"Когато паднеш... и те заболи
от срам и болка ти глава не свждай,
на присмех и на укор претърпи...
в страни от пътя си недей поглежда!
Стани!Напред загледан продължи!
А стигнеш ли...а стигнеш ли до края
-не крий - на всички смело разкажи,
как падал си...самичък как си ставал!
И така....Водена от любовта към "всичко Българско и родно",една от мечтите ми беше "РОДОВОТО ИМЕНИЕ".Когато имаме силна мотивация-реализацията на мечтите бързо се осъществява.Но!!!Но...избързах...направих пропуск в основите.Няма да се увличам в разкази -само ще констатирам!Разминаванията в ценностната система на рода,загубените традиции, дават път на омразата,зависта ,алчноста....и те питат:"Кой си ти ,че да ставаш родоначалник?"За съжаление твърде много са примерите как за два декара земя могат да се изпокарат за цял живот!
На фона на това което се опитвам да кажа с опита си заключението е едно:Не изградим ли здрави основи първо в съзнанието си...оставим ли и най-малък шанс да сме уязвими от заобикалящите,то с "Родовите имения" само ще накъсаме баницата,за да се излапа по лесно.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Българите сме своенравен народ и чуждите правила,остават ЧУЖДИ за по-голямата част от него!И ВЯРВАМ,че все повече Българи осъзнават това и все повече ще са ония ,които ще търсят пътя и начините за "създаване на своя система".Запознат писа: Като пояснение на моя въпрос, правилата (системата) по-добре наши ли да са или чужди? Аз искам наши! А вярвате ли, че можем заедно да създадем система за управление? Защото знам, че който няма свой план, робува на чужд!
Наскоро сканирах "Фермата" и "Ние" от сборника "Черно слънце". Ще ги кача скоро на сайта. В интернет ги няма тези неща на български. Ако искаш ще сканирам и резюмето да не си играеш да го преписваш.Petee писа: Като намеря време ще препиша от една книга едно много хубаво резюме на всичките политически и не толкова политически утопии и антиутопии. Писано е от българин, а книгата се казва "Черно слънце". Той прави подробен анализ на всяка една (анти)утопия като показва приликите и разликите. Като заключение казва, че целта на всичкия този театър е смъртта на човешката душа.
Другия начин е извън града, далеко от манипулацията и лъжите - виж www.rodovo-imenie.org/
Нещо си се объркал. Това е фирма на ГРУ за психо-експерименти.
Дай идея де! Откъде да се тръгне? Аз казах за телевизорите пред синагогата, но явно ви е страх да не изпуснете някоя новина около поднесена от еврейските телевизии или Атака, та да останете по-назад.
Телевизор нямам, иначе бих си го изхвърлил пред свинагогата, не се притеснявай. Може и пред бТВ. А партиите, за които става дума са схеми за канализиране на народната енергия. Аз нямам толкова енергия, че да си я раздавам на разни слепци, които само това искат, но и хабер нямат как да я използват. Намирам смисъл в индивидуално развитие на всеки един от нас и съгласуване на действията ни с по две приказки, а не с хиляди словоизлияния във форумните плювалници, след което всички се изпокарват точно както е предвидено според програмата.
Какво е фирма на ГРУ за психо-експерименти?
Абе тия българските родови имения до колкото знам не са като руските, въпреки, че всички само за Анастасия говорят. Тарикат е тоя Мегре, я колко хода подкокуроса.
Все пак на сайта на Родово имение може да се намерят всички броеве на вестника "Родово имение". Като изключил "техниките" как да се садят зеленчуци има и много интересна информация за Волжска България и Богомилите.
"схеми за канализиране на народната енергия"-има схеми, които надхвърлят тези на партиите, но каква по-добра "схема" за каналзизране на енегията от Тенгрианството.., но това, което искам да кажа е за окултните лаборатории на партиите ни,то да бяха само: руски, еврейски, американски, ми че те са стотици и да умело каналзизрат енергията на хората, а по-важният въпрос е къде водят тези канали??
Политика,партии,лидери...
Често се замислям за началото.За момента,в който човешкото същество осъзнава своята псевдо-,лъжлива,внушена нужда от пари,от партии и политика,от лидери.Не ме интересува кой го е направил,нито защо.Не се вълнувам от врага.Единсвено искам да изляза от гнусотията,от ненужните понятия,от тежката реч...магията на буквите отдавна я няма и никога не съм я усещал,а знам,че я има.Глупави термини затормозяват ежедневието,безсмислени понятия зависят от несъществуващия смисъл на други понятия.Няма говор,има "идеотически брътвеж".Атеисти има,ако има религия.Антихристи има,ако има християнство.Лихви има,ако има пари...богохулство има,ако признаваш бога...терорист има,ако има система...Кое трябва да се отрече,за да се срине всичко? Всяка една идея на човека(малко преди християнството - човек...след това - животно) сега е заменена.Идеите са толкова непохватно изкривени,толкова през пръсти загрозени...защо никой не вижда?
Идеята на парите.
Големи търговци били финикийците.Срещнали човек с кокоши яйца,но как да ги запазят за месец кръстосване из Средиземноморието? Така решили да въведат ОБЩА РАЗМЕННА СТОКА.Явно това било златото.Сравнете тази идея с идеята за СИМВОЛИЗИРАНЕ НА ТРУДА и с идеята за ХАРТИЕНИТЕ БАНКНОТИ.Символизиране на положен труд? Това словонатрупване мирише на гнило от километри.Напълно ясно е,че с такава същност на книжното явление,то не би могло да служи за друго,освен за измами.Ако паднат парите,пада всичко.Странно ми е,ако човек се запита какво би искал да постигне в живота си,заради какво би продължил да живее...и по чудо си даде отговор,дали все още ще намира смисъл в "партия" или само незлобливо,но искрено съжаление към хората,занимаващи се с "партия","икономика","мениджмънт"?
Ако отричаме понятия едно по едно,до никъде няма да стигнем.Питам се,кое е това,от което тръгва всичко? Кое "обяснява" цялото безумие? Странно,но когато говоря тези неща с някой,всичко винаги стига до понятието религия.Но сега не искам да измествам темата.
На мен ми писнаха партиите,лидерите им и най-вече парите.Мисля си от доста време,какво трябва да направи човек,за да излезе от тази купчина безсмислици? Трябва му независимост(това той отдавна,отдавна е постигнал,преди да стане роб божий).Доста голямо впечатление ми направи "Free energy" филма и торсионния генератор.Нима ако в дома си човек има себеподдържащ се ел.мотор и торсионен генератор за циркулиране на водата,не би излязъл напълно от системата?
П.П. Хмм...сетих се за термина "поведение" или "приличие".Нима има изключение от параметрите на ежедневно-битовия комплекс,който параметър да не може да се измери в бой? Ако е така,какво ги търпиме още тия на власт?
Паднат ли парите ще паднат и партиите и лъскавите педерасти с костюмите и вратовръзките, но затова трябва безплатна енергия. Нещата са навързани. С труда си хората поддържат полиция, армия служещи на властта - все ненужни неща.
Няма положителен труд, защото няма и отрицателен. Има труд и толкова. Хартиените банкноти представляват фиктивни пари влезли в системата под предлог, че благородните метали били меки и лесно се наранявали.
Хората преди хиляди години са живяли без пари, защото не са изпитвали нужда от удобството да разменят стоки в различно време чрез една универсална стока.
nik, Родовото имение представлява нещо като мини Рай на десетина декара земя и няколко къщи, в които живее рода. Идеята е вдъхновена от книгите на един руснак - Владимир Мегре. На пръв поглед е начин да се изплъзнеш от системата, да не я обслужваш повече и да си независим, но аз си имам едно наум, защото начина, по който са представени нещата в книгите на Мегре е прекалено наивен(типично по руски). Такива родови имения има в Русия (пропаднаха обаче, заради злобата на хората и неспособността да съжителстват) и цяла източна Европа. В България знам, че има едно или две готови и се изграждат още няколко. Погледни www.rodovo-imenie.org
Знам и, че бая българи заминаха за Русия да градят Родовото имение с московците в Сибир, но не разбрах откъде се взе тоя Висарион дето започна да се прави на Христос...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.