Политика, партии, лидери-отиваме надолу Продължаваме ли да вярваме?

преди 20 години 1 месец #9035
Така е.От ценностите на човек зависят много неща.Ако "ценностите" бяха ценни,доста неща като гетата на големите градове,големите градове по принцип или нямаше да ги има,или щяха да са на съвсем друга основа(в момента са на икономическа и консуматорска).

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9048
Много добри разсъждения, много ценна информация излага всеки един от вас, благодаря Ви!

преди 20 години 1 месец #9089
Прочетете този материал:
Ние, народът на България

преди 20 години 1 месец #9122
Забравих да ви кажа, че аз в момента поддържам без да искам тази политическа система, поради простата прична, че ако река да изляза от нея, трабва да съм си избрал друга в която да вляза. И тъй както вас, така и аз се родих в тази ситема при заварено положение. И за да не се налага да търпя повече да се мъча и псувам, а после да се напивам, смятам като най логичното нещо, да участвам в направата на нещо ново и различно, такова дето и на вас чак да ви хареса. Само че сам не мога да се справя, тъй като не може сам да съм народ!

преди 20 години 1 месец #9128
Запознат, абсолютно си прав в случая и това положение важи не само за теб, а и за много други. Отчаянието и псувните, за съжаление се превърнаха в един от основните начини за протест на българина и точно там ни е грешката. Хем се оплакваме, хем нищо не правим по въпроса. Това си е един омагьосан кръг, от който много трудно може да се излезе. И всичко трябва да стане с общи усилия, което до голяма степен е доста неосъществимо в момента.

преди 20 години 1 месец #9132

Запознат писа: Забравих да ви кажа, че аз в момента поддържам без да искам тази политическа система, поради простата прична, че ако река да изляза от нея, трабва да съм си избрал друга в която да вляза. И тъй както вас, така и аз се родих в тази ситема при заварено положение. И за да не се налага да търпя повече да се мъча и псувам, а после да се напивам, смятам като най логичното нещо, да участвам в направата на нещо ново и различно, такова дето и на вас чак да ви хареса. Само че сам не мога да се справя, тъй като не може сам да съм народ!

Начи , ако съм те рабрал правилно за теб политиката е жизненонеобходима като храната и водата ?!! :tooth:

преди 20 години 1 месец #9149

Шурале писа:

Запознат писа: Забравих да ви кажа, че аз в момента поддържам без да искам тази политическа система, поради простата прична, че ако река да изляза от нея, трабва да съм си избрал друга в която да вляза. И тъй както вас, така и аз се родих в тази ситема при заварено положение. И за да не се налага да търпя повече да се мъча и псувам, а после да се напивам, смятам като най логичното нещо, да участвам в направата на нещо ново и различно, такова дето и на вас чак да ви хареса. Само че сам не мога да се справя, тъй като не може сам да съм народ!

Начи , ако съм те рабрал правилно за теб политиката е жизненонеобходима като храната и водата ?!! :tooth:

Не, не си разбрал, отиди и се гръмни. :mad5:

преди 20 години 1 месец #9157

Янга писа: Запознат, абсолютно си прав в случая и това положение важи не само за теб, а и за много други. Отчаянието и псувните, за съжаление се превърнаха в един от основните начини за протест на българина и точно там ни е грешката. Хем се оплакваме, хем нищо не правим по въпроса. Това си е един омагьосан кръг, от който много трудно може да се излезе. И всичко трябва да стане с общи усилия, което до голяма степен е доста неосъществимо в момента.

Янга, виждам че разбираш добре какво искам да кажа. Лошото е, че нещата не могат сами да се случат. Работа, която е много, няма как сама да се свърши нали?

Иначе всеки умее добре да критикува и разбира проблемите.

преди 20 години 1 месец #9161

Запознат писа: Забравих да ви кажа, че аз в момента поддържам без да искам тази политическа система, поради простата прична, че ако река да изляза от нея, трабва да съм си избрал друга в която да вляза.

Не съм съгласен Запознат...ако си представим хора в къща,отделена надалече от цивилизацията,нека тези хора бъдат променяща се бройка,която да задоволява нуждите на този пример.Нека за своето отопление и питейна вода къщата ползва ресурса на планинското изворче,посредством торсионен генератор.Нека за своята техника и енергия къщата ползва безкрайния източник на себеподдържащия се ел.генератор.Нека за своята прехрана домакинството разчита на труда на своите членове,които да ползват ресурса на опитомените планински кози и билки,срещащи се в района.Нека за своята социална връзка домакинството разчита на електрическата си кола.Нима едни такива хора се намират в булото на някаква система и зависимост?

преди 20 години 1 месец #9182
Картината, която описваш е много хубава.
Лично на мен мястото където работя, живея и цивилизацията не ми пречат. За политическата система ми е думата, че е неефективна, като форма на управление за решаване на проблеми. В тази посока искам да мисля и да допринеса за създаването на нова, наша си ситема, каквато ние заедно ще си направим. Поне ще знаем най-важното: кой казва какво да става в нашата държава, а не да се борим с духове, които не виждаме, колкото и да сме добри в разконспирацията.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.