Да ви се представя

преди 18 години 2 седмици #31293
Здравей Диляна!
Случайни работи няма! Каквото си търсила-това си и намерила.
Добре дошла сред нас!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31852
Бе аз не знам дали съм се представял, ама няма да навреди.
Теодор се казвам, на 16 съм. Обичам историята и литературата. Обичам истината и ненавиждам лицемерието. Става ми зле като гледам, че повечето ми връстници са чалгари и нямат никаква представа какво е морал, чест и гордост. Роднина съм на Боян Болгар, той е брат на майката на дядо ми. Това е общо взето, ако ви трябва нещо - питайте.

преди 17 години 11 месеца #31858

hegemony писа: Бе аз не знам дали съм се представял, ама няма да навреди.
Теодор се казвам, на 16 съм. Обичам историята и литературата. Обичам истината и ненавиждам лицемерието. Става ми зле като гледам, че повечето ми връстници са чалгари и нямат никаква представа какво е морал, чест и гордост. Роднина съм на Боян Болгар, той е брат на майката на дядо ми. Това е общо взето, ако ви трябва нещо - питайте.

Това е достатъчно!Стига да не лъжеш.
Аз съм роднина на Димитър Ценов.Стига да не лъжа! :tooth:
Бъди здрав,Хегемони!

преди 17 години 11 месеца #31863
Надмощие ми се превежда ника, ама като се регистрирах не зацепих, че може на български.
Иначе това за Боян Болгар го разбрах преди 6 дни и ми дойде като гръм от ясно небе. Трябва да се запозная с творчеството му. :aham:

преди 17 години 11 месеца #31866

hegemony писа: Надмощие ми се превежда ника, ама като се регистрирах не зацепих, че може на български.
Иначе това за Боян Болгар го разбрах преди 6 дни и ми дойде като гръм от ясно небе. Трябва да се запозная с творчеството му. :aham:

Сети се и кой е Димитър Апостолов Ценов. :aham:

преди 17 години 11 месеца #32049
Здравейте , нов съм , но се надявам да бъда полезен!

преди 17 години 11 месеца #32401
Привет и от мен. Макар и чак сега да се регистрирам, следя сайта отдавна и съм наясно с доста от нещата в него. Ще се опитам да помогна с каквото мога.

преди 17 години 11 месеца #32416
Добре дошъл!

преди 17 години 3 месеца #35221
Така... двоумяхме се дали да пишем в този форум и не сме сигурни дали правим грешка, но все пак... от миналата година се "появи" oрганизация "Пазители на Светлината и Небесния Ред". По същество това е организация целяща да подготви избранниците на Небесата и част от Небесната конница на Танг-Ра за предстоящите промени... Организацията се дели на четири школи. Съответно - Школа на Белите Тигри, Пазители на Запада ( Зададния Джил); Школа на Сините Дракони, Пазители на Изтока (Източния Джил); Школа на Червените Феникси, Пазители на Юга (Южен Джил); Школа на Черните Костенурки-Змии, Пазители на Севера (Северен Джил). Дълбоко вярваме във всеобхватността на човешките възможностти на Духа заключени в тялото. Следваме волята на Танг-Ра посредством Небесните Учители и не нарушаваме Небесните повели... Предполагам ще има въпроси, но още от сега държа да отбележа че не се занимаваме въобще с "подобия на хора", които държат да ни обиждат, изкарват лъжци и измамници и т.н. На тях казваме "живейте си животите" както сметнете за добре и не ни обръщайте внимание... :)
... Искренно ваш Сан-Гун - Посветен Командир на Сините Дракони...

преди 17 години 3 месеца #35222
Разбира се, в този, както във всеки друг форум има хора, които мислят различно. Следователно всяко мнение е само лично мнение на оня, който го изразява.
За мен, лично за мен първостепенна задача е пресичане на геноцида срещу Българите и възраждане на унищожената Българска държава. Защото ако няма българи, за какво са ни знанията, за какво са ни уменията, за какво са ни събраните реликви? Казано по-простичко, за какво му е на един човек натрупаното имане, ако той самият вече си отива, а няма наследници, на които да го остави.
Та знанията са хубаво нещо, но според мен, лично според мен, те не бива да се превръщат в самоцел, а да служат за нещо добро и полезно. Вярвам, че това мое лично мнение с нищо не обижда никого.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.