Да ви се представя
Случайни работи няма! Каквото си търсила-това си и намерила.
Добре дошла сред нас!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Теодор се казвам, на 16 съм. Обичам историята и литературата. Обичам истината и ненавиждам лицемерието. Става ми зле като гледам, че повечето ми връстници са чалгари и нямат никаква представа какво е морал, чест и гордост. Роднина съм на Боян Болгар, той е брат на майката на дядо ми. Това е общо взето, ако ви трябва нещо - питайте.
Това е достатъчно!Стига да не лъжеш.hegemony писа: Бе аз не знам дали съм се представял, ама няма да навреди.
Теодор се казвам, на 16 съм. Обичам историята и литературата. Обичам истината и ненавиждам лицемерието. Става ми зле като гледам, че повечето ми връстници са чалгари и нямат никаква представа какво е морал, чест и гордост. Роднина съм на Боян Болгар, той е брат на майката на дядо ми. Това е общо взето, ако ви трябва нещо - питайте.
Аз съм роднина на Димитър Ценов.Стига да не лъжа!
Бъди здрав,Хегемони!
Иначе това за Боян Болгар го разбрах преди 6 дни и ми дойде като гръм от ясно небе. Трябва да се запозная с творчеството му.
Сети се и кой е Димитър Апостолов Ценов.hegemony писа: Надмощие ми се превежда ника, ама като се регистрирах не зацепих, че може на български.
Иначе това за Боян Болгар го разбрах преди 6 дни и ми дойде като гръм от ясно небе. Трябва да се запозная с творчеството му.
... Искренно ваш Сан-Гун - Посветен Командир на Сините Дракони...
За мен, лично за мен първостепенна задача е пресичане на геноцида срещу Българите и възраждане на унищожената Българска държава. Защото ако няма българи, за какво са ни знанията, за какво са ни уменията, за какво са ни събраните реликви? Казано по-простичко, за какво му е на един човек натрупаното имане, ако той самият вече си отива, а няма наследници, на които да го остави.
Та знанията са хубаво нещо, но според мен, лично според мен, те не бива да се превръщат в самоцел, а да служат за нещо добро и полезно. Вярвам, че това мое лично мнение с нищо не обижда никого.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.