Да ви се представя

преди 17 години 3 месеца #35259
А Българин по Дух не е ли да знаеш кога да се намесваш и кога не също както великия Мо-Дун?
Може би един от най-великите ни владетели от древността...
===============================================================
Ако не е бил Българин и по плът, не само по дух, нищо е нямало да може да направи. Духът и плътта са неразравни. Плътта е толкова важна, колкото и Духа, щото го изразява. Затова говорим, че гена е много важен. Когато това взаимно единение между дух и плът се получи, тогава говорим за Българин. Другото са просто илюминатски абстракции и интернационална проповед. Ако имаш само ген, но като съзнание Българско те няма никакъв, не си Българин, ако си само Българин по дух, но като ген те няма никакъв, пак не си Българин.

Вашите теории са нищо повече от обслужващи глобализма и интернационализма клишета. Целта е да разбиете националното ядро, и да пръснете Българския народ по всички точки на планетата. Това ще ви позволи да се наместите в националното ядро и да го подмените със свои хора, което разбира се няма да стане.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 3 месеца #35263
Ми добре.. евала щом така мислиш нямам какво да ти кажа мисли си каквото си поискаш тва си е твоя работа... само ще вметна във монолозите ви че не съм спорил за връзката дух-тяло... ни най малко пък съм я подценил... просто в момента в България е пълно с "Хора" - "Българи", които по дух нямат нищо общо с България и Българското... тогава за какво говорим... Геноцид срещy нас има от хиляди години... историята е доказателтво, но сме уцелели защото от горе ни ПАЗЯТ това значи че докато Българите са Деца и Избранници на Танг-Ра ще пребъдем с поколенията си... А Йордане заради хора като теб, които си измислят разни неща в България е пълно с незнаещи и всеки прави каквото си иска... тогава надали ще се промени обстановката... няма смисъл да продължаваме с монолозите си никoй нищо няма да научи освен да се изпишат ненужни неща...
P.С. Оставете темата за хората, които ще се представят пък да става каквото е редно :)

преди 17 години 3 месеца #35264
"Танг-ра"
Само като видя такова нещо и разбирам кой или по-точно какъв имам срещу себе си. Знам кой, защо и как измисли това разделение на древната свещена Дума. Повярвай ми, не казвам и една стотна от това, което знам и мога да кажа. Просто не ми се говори, не ми се пише. С последни сили искам да пусна малко информация, която според мен ще е нужна на хората тук. Преди да се отправя там, където ще отидат всички. Е, не съвсем всички.
Щях да пропусна нещо важно. В този форум аз не съм нищо повече от всеки един редови посетител. Един гостенин без никакви права и пълномощия.

преди 17 години 3 месеца #35267
Спокойно, Елтимир, "представящият се субект", малко изтече в канала. Просто обърнах числото 666 в неговия небесен огледален образ и банирах субекта за 999 дни.
Немаме излишна енергия да се занимаваме с такива.

преди 16 години 10 месеца #37595
Темата е "Да ви се представя", та Сакар е старият 0толеранс. 'Толерантността' все ще е нула, само чукът ще е по-голям :hammer:

преди 16 години 8 месеца #37958
Здравейте на всикчи. Какво ви е мнението за БНС и приемате ли нови членове във вашата организация и защо няма тел за контакт :lol:

преди 16 години 8 месеца #37965
По ухиленото човече ми е ясно, че знаеш отговора, що нямаме контактна тел. Нямаме също така и вожд, членски внос и устав. Нито пък кафяви панталонки с тиранти.

Иначе отношението към редовите българи на БНС е същото както към редовите симпатизанти на Атака. Те са българи и националисти - следователно винаги са добре дошли.

А ако питаш за лидера ви - ами ако се откаже от опитите си да участва в избори, дефакто подхранвайки системата - няма да е зле. Щото в момента играете игра, писана по Техните правила. Ако се откаже от участие в телевизията на Манджуков - това е още по-добре. Щото ако не знае какъв точно в Йерархията е Петър Манджуков - да пита. Неосведомеността не е извинение.

преди 16 години 3 месеца #38999
Zdraveite. 4isto nov sum.sujelqvam 4e nqmam vuzmojnost da pi6a na kirilica tui kato pc-to ne podurja BP a 6te mi e mnogo trudoemko da tursq kude sa bukvite po klaviaturata.Vkliu4vam se v foruma s nadejdata 4e ne vsi4ki ste praznoslovci.Az izlejah edna prisuda zaradi edin takuv sait (afera.bg) tui kato si pozvolqvah da govorq mnogo.Pravi mi vpe4etlenie 4e tuk ima dosta stoinostni hora s qsna pozicia i se nadqvam da "sme ot edna poroda" dano namerq tova koeto tursq.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 16 години 3 месеца #39000
Здравей Воин!
Кирилицата е предвидена в сайта.преди да започнеш да пишеш погледни горе в дясно и си смени шрифта. :-)
Ден грее!

преди 16 години 3 месеца #39001

Voin писа: dano namerq tova koeto tursq.

Би ли споделил какво търсиш :-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.