Да ви се представя
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
С уважение и на теб, за признанието и добре дошъл.bg77 писа: здравеите от 2г се интересувам от старата ни вяра и история тук е интересно и намирам отговори с уважение за труда по саита
Здравей, Ана! И добре дошла. Не знам за какво точно става въпрос, но едва ли ще ми се занимава лично на мене с въпросния "кавхан"Anna писа: До колкото разбрах тук трябва да пиша,за да се представя.Аз съм Анна на 17 съм и съм от София попаднах на сайта търсейки информация за Мико Вълчев - Кавхана,гледах интервюто му при Карбовски и не мога да отрека че доброто ми мнение за него като журналист с обеждение про-нациолистически се срина.Въпросния господин-Мико Вълчев каза страшно много истини и ще се радвам някой от вас да отговори на въпросите ми или поне да ме посъветвата в коя секция да пиша.Благодаря ви преварително!
Онова с което ме дразни е , че прекалява с онзи Шикългрубер от Германия. ( Как му беше името , че забравих...)
Толкова ли няма наши си Титани, че да ни занимава с чужди герой?
То по неговата логика и Питър Бота и Аугусто Пиночет и генерал Франко трябва да бъдат величани. Въпросните са направили каквото са можели за своята нация, но нищо за нас Българите. И що тогава трябва да ги величаем...?
Нека ви се представя:
Леко прекалил със себе си, но в много цветуща форма за майтап
Каменар, който в своето самообучение бавно прераства в скулптор, но как да ви кажа - Каменар ми звучи много по- Българско. А и е по-звучно. Така че - каменар, без каскет, чиито официални дрехи винаги завършват жизнения си път като работни
Не мога да знам какви са ми идеите. Никога не ме е свъртало на едно място, на един тертип на работа или само на една използвана техника.
Искренно се надявам да помогна на всички с красотата на поезията си и нестандартността на идеите си.
Щъках около година в много форуми. Главното, което ми направи впечатление е "всезнайството", "менторството" и "негативизъма".
Не мисля, че което да е от тях ни помага по какъвто и да е начин, за каквото и да било.
Затова и в работата си и в живота и във тук-там форумните си изяви акцентувам на Красотата.
И на уважението към себе си - за да могат и другите около мен да се чувстват уважавани
Краси
Здравей Краси и добре дошълstonetales писа: Щъках около година в много форуми. Главното, което ми направи впечатление е "всезнайството", "менторството" и "негативизъма".
Не мисля, че което да е от тях ни помага по какъвто и да е начин, за каквото и да било.
Затова и в работата си и в живота и във тук-там форумните си изяви акцентувам на Красотата.
И на уважението към себе си - за да могат и другите около мен да се чувстват уважавани
Краси
Имаше преди време един такъв образ тук "Негативен Всезнаещ Ментор"
Интригите му бяха безкрайни, и понеже бе изолиран тук се превърна в по-полезно място за изява и четене.
Успех!
Честно да си призная, засега нямам много време да чета, тъй като съм на една бавна и уморителна работа. А и сезона започва.
Но, бих искал да попитам - има ли тук тема, която засяга по някакъв начин Оренда? Това наистина ще ми е интересно
Доколкото аз знам, това е силата, с която Господ е вдъхнал живот в глината - каквото и да е действието, с което Го е направил. Знам, че Оренда е силата на намерението и ние, българите сме нейни пазители.
Имам си собствени игри с намерението и редовно го ползвам съвсем съзнателно, както и много от нас, предполагам
Това действително ми е любимата тема. Но не по начина на Кастанеда или който и да било друг.
Вълнува ме Българският начин
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.