Да ви се представя
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Добре дошъл! Определено ще бъдеш доста полезен, особено в сферата на строителството с дърво и камък, тъй като и аз се уча в тази сфера, понеже живея в такъв район в Родопите, където освен дръво и камък, друго не се е ползвало. Моето учене е по-скоро гледане, как са го правили и "налучкване". Точно в това е проблема, че старите майстори са си отишли, а след тях няма никой, който да поеме това голямо тайнство - строителството с дръво и камък. Затова често се случва за да се наредят тикли на покривите или нещо друго, да се викат бригади от турци, цигани и чат-пат по някой друг българомохамеданин. Това е срам и позор. Така, че твоето участие ще бъде полезно. Книгите не бива да са много обемисти и огромни, да не са от порядъка на стотици мегабайти, защото не съм сигурен, дали ще могат да се качат като материали в сайта.balh писа: Здравейте,след близо две годишно присъствие като гост реших да си направя регистрация. Казвам се Стоян ,на 25 г. съм ,живея в гр.Ямбол.Регистрацията я направих с конкретни цели,които ще се изяснят лесно от позициите ми по конкретни теми.Първата тема която четох бе "Завръщане приРОДАТА".Най-интересни за мен са темите отнасящи се за българските светилища и "Краят на републиката".Благодаря за материалите като книги,най-много ме впечатли "1984" на Джордж Оруел и "40 безоотговорни дни " на Никола Николов. Тъй като съм завършил техникум по строителство и уча в университет пак същото, си мисля че ще е добре във връзка с "крайните времена" да се качат и някои книги по строителство на ниво домашни майстори за хора начинаещи . Навремето са се използвали най-вече дърво и камък ,но днес по редица причини няма вече майстори които да могат да работят с тях (пример : каменна зидария ,дървени къщи ) . Имам още доста подобни идеи и на за други проблеми. А,иначе конкретната подбуда провокирала ме да се регистрирам е че и над Ямбол пръскат във въздуха от около година .Поздрави на всички тук .
така че нека имаме правилна настройка....защото за духовното радио настройката е всичко....
Радвамъ се че има хора като тебе зрящи отъ детството си съ собствените си очи. Пътятъ е индивидуаленъ. Мога само да споделя мнение, че времената са крайно усилени. Човекъ никога не може да напълни умътъ си съ всички знания. Знанията са добро нещо кога не са самоцель, а кога се впрегнатъ да задвижатъ Силите. Светилищата, свещенодействията (обичаите и традициите ни), изгубените древни писания... Ахъ да може да отворимъ Небето и задвижимъ Силите кои Дедите ни са владеели, кои са въ същностьта ни!
Можем дори да коментираме определени моменти.
Иначе завръщането на Тангра не е утопия, и дори не е въпрос на вяра, а на една много тежка борба, в която ще се загуби не едно сражение.
Също съм изключително ядосан, че мръсният монополист Фейсбук проми мозъците дори и на българите и сега всеки кретен забрави форумите и започна "да виси във Фейса". Аз и всичките ни Админи имаме банове там. Частните форуми са истината! Силата в ръцете на хората, а не Корпорациите - е истината!
За жалост... Аз и само малка шепа хора знаем това.
Нещата не отиват на добре.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.