Да ви се представя

преди 13 години 11 месеца #44271
Здравейте,след близо две годишно присъствие като гост реших да си направя регистрация. Казвам се Стоян ,на 25 г. съм ,живея в гр.Ямбол.Регистрацията я направих с конкретни цели,които ще се изяснят лесно от позициите ми по конкретни теми.Първата тема която четох бе "Завръщане приРОДАТА".Най-интересни за мен са темите отнасящи се за българските светилища и "Краят на републиката".Благодаря за материалите като книги,най-много ме впечатли "1984" на Джордж Оруел и "40 безоотговорни дни " на Никола Николов. Тъй като съм завършил техникум по строителство и уча в университет пак същото, си мисля че ще е добре във връзка с "крайните времена" да се качат и някои книги по строителство на ниво домашни майстори за хора начинаещи . Навремето са се използвали най-вече дърво и камък ,но днес по редица причини няма вече майстори които да могат да работят с тях (пример : каменна зидария ,дървени къщи ) . Имам още доста подобни идеи и на за други проблеми. А,иначе конкретната подбуда провокирала ме да се регистрирам е че и над Ямбол пръскат във въздуха от около година .Поздрави на всички тук .

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 11 месеца #44272

balh писа: Здравейте,след близо две годишно присъствие като гост реших да си направя регистрация. Казвам се Стоян ,на 25 г. съм ,живея в гр.Ямбол.Регистрацията я направих с конкретни цели,които ще се изяснят лесно от позициите ми по конкретни теми.Първата тема която четох бе "Завръщане приРОДАТА".Най-интересни за мен са темите отнасящи се за българските светилища и "Краят на републиката".Благодаря за материалите като книги,най-много ме впечатли "1984" на Джордж Оруел и "40 безоотговорни дни " на Никола Николов. Тъй като съм завършил техникум по строителство и уча в университет пак същото, си мисля че ще е добре във връзка с "крайните времена" да се качат и някои книги по строителство на ниво домашни майстори за хора начинаещи . Навремето са се използвали най-вече дърво и камък ,но днес по редица причини няма вече майстори които да могат да работят с тях (пример : каменна зидария ,дървени къщи ) . Имам още доста подобни идеи и на за други проблеми. А,иначе конкретната подбуда провокирала ме да се регистрирам е че и над Ямбол пръскат във въздуха от около година .Поздрави на всички тук .

Добре дошъл! Определено ще бъдеш доста полезен, особено в сферата на строителството с дърво и камък, тъй като и аз се уча в тази сфера, понеже живея в такъв район в Родопите, където освен дръво и камък, друго не се е ползвало. Моето учене е по-скоро гледане, как са го правили и "налучкване". Точно в това е проблема, че старите майстори са си отишли, а след тях няма никой, който да поеме това голямо тайнство - строителството с дръво и камък. Затова често се случва за да се наредят тикли на покривите или нещо друго, да се викат бригади от турци, цигани и чат-пат по някой друг българомохамеданин. Това е срам и позор. Така, че твоето участие ще бъде полезно. Книгите не бива да са много обемисти и огромни, да не са от порядъка на стотици мегабайти, защото не съм сигурен, дали ще могат да се качат като материали в сайта.

преди 13 години 11 месеца #44273
За съжаление знанията ми са само теоретични, от нямане на пари и най-вече липса на образователна стратегия в тази псевдо държава.Но си мисля че хора дърводелци правещи мебели или хора дърворезбари биха се възползвали от книги за строителство с дърво, защото обработката на дървесината е подобна ,но се изискват строителни умения ,които не се преподават пък в дървообработващите техникуми . Въобще разминаването е пълно в тази уж "образователна система".

преди 13 години 11 месеца #44276
Подбрах няколко книги за строителство с камък и дърво ,сложих и такива за ВиК , ел.инсталации , направа на оранжерии и направа на камини. Големият проблем е че са на руски език, не знам до колко ще бъдат полезни,но на български както се досещате такава литература не се издава. В тази псевдо държава само Азис и Жельо президентина издават книги. Да не ме помислите за някакъв руски фен, просто този език ми е най - близко когато става въпрос за професионална литература . Иначе на български имам само теоретични книги от университета ,но те нямат практично приложение. Книгите са 10 на брой ,общия размер е 411 мб . Ще чакам отговор ако ги искате . След това ще се помъча да ги кача ,ще ми е за пръв път да качвам разни неща някъде, така че ще помоля за малко помощ, за да не прецакам нещо по сайта.

преди 13 години 6 месеца #45543
Здравейте искам само да напомня на всички търсачи на духовното ,че всички с истински отворени духовни сетива и висшо духовно просветление ясно показват че след раждането на Иешуа или Иисус духовната картинка е различна
така че нека имаме правилна настройка....защото за духовното радио настройката е всичко....

преди 11 години 10 месеца #50141
Здравейте, българи! Аз съм Наско, юрист съм и съм нов член на форума. Отдавна имам интереси към историята, въпреки че конвенционалната такава е крайно тенденциозна в едно или друго направление, в зависимост от геополитическия и икономическия интерес. В определени периоди съм се откъсвал от историята като хоби и страст, занемарявал съм интересите си по темата, но това неизбежно се случва в различни етапи от живота, свързани с различни дейности. Радвам се, че открих сайта преди време, но чак сега реших да се регистрирам. Никога не съм имал познания по предунавския период от историята на древните българи (не обичам да ги наричам прабългари). Бегла е информацията, която е стигала до мен по темата. Чувал съм за библейския герой, от когото се предполага, че произлиза българския народ - Тогарма, за Зиези, Балхара или Кушанската империя, но нищо по-конкретно. Виждам, че изборът от статии и теми, с които да започна са с обширен обем и затова бих потърсил помощ от вас с какво точно би трябвало за започна. Предварително ви благодаря за насоките! Иначе като ученик съм имал утопии за възстановяване на Тангра и на Стара България, но съучениците бяха много далеч от тези мои изказвания. Винаги ще остана националист под една или друга форма. Не обичам глобализма, модерното, ЕС, НАТО. Сега чакам вашите препоръки! Ще ми е интересно първо да се запозная с историята на Движение "Воини на Тангра"!

преди 11 години 10 месеца #50142
Здравей!
Радвамъ се че има хора като тебе зрящи отъ детството си съ собствените си очи. Пътятъ е индивидуаленъ. Мога само да споделя мнение, че времената са крайно усилени. Човекъ никога не може да напълни умътъ си съ всички знания. Знанията са добро нещо кога не са самоцель, а кога се впрегнатъ да задвижатъ Силите. Светилищата, свещенодействията (обичаите и традициите ни), изгубените древни писания... Ахъ да може да отворимъ Небето и задвижимъ Силите кои Дедите ни са владеели, кои са въ същностьта ни!

преди 11 години 10 месеца #50143
Здравей! И добре дошъл! Като начало в Материали можеш да прочетеш епосите "Сказание за Чулман" и "Сказание за дъщерята на Шан". Там, когато четеш се абстрахирай от ислямистките мотиви на места, с които са пропити тези епоси в определени свои моменти, и ще видиш истината за Българите.
Можем дори да коментираме определени моменти.
Иначе завръщането на Тангра не е утопия, и дори не е въпрос на вяра, а на една много тежка борба, в която ще се загуби не едно сражение.

преди 11 години 10 месеца #50145
Благодаря, ще започна от "Материали"! :-)

преди 9 години 2 месеца #53164
Привет патриоти! Аз съм създателят на Флектарн. Напоследък казвам истината, пък хората си ме намразиха защото се страхуват да видят какво се случва. Страх ги е дори да се огледат.

Също съм изключително ядосан, че мръсният монополист Фейсбук проми мозъците дори и на българите и сега всеки кретен забрави форумите и започна "да виси във Фейса". Аз и всичките ни Админи имаме банове там. Частните форуми са истината! Силата в ръцете на хората, а не Корпорациите - е истината!

За жалост... Аз и само малка шепа хора знаем това.

Нещата не отиват на добре.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.