Да ви се представя

преди 18 години 11 месеца #20885
Добре дошъл, krakatau! Имаш ли малко кракатит? Щом си се подписал с това име, сигурно знаеш какво те питам. Трябват ми само кило-две.
Подпис: Прокоп
Ей, какво стана с баничката, още ли не е опечена? тока ли ви спряха? дайте на Дришнята това мое съобщение и ще ви го пусне, обещавам. Нали така, сливе, душичко златна?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21280
Magnal,интригуващ ник имаш.Откъде идва?

преди 18 години 10 месеца #22458
Здравейте и от мен, Иван съм, влизъл съм и преди, познавам някои от вас и от дуги форуми. Не сме на един акъл, аз съм националист, но не и антикомунист и няма и да стана. Но не съм влязъл да споря или да се карам с някой, а за обмяна на информация. От всеки може да се научи нещо полезно. Освен това съм християнин, но нямам нищо против тангризма (или ако обичате тенгрианството), защото за мен той не е езическа религия, въпреки че учени-чифутопоклонници така решили.
Смятам да задавам от време на време някои въпроси по теми които ме интересуват - все някой ще е по-информиран. По-лесно е, отколкото човек сам да се рови.

преди 18 години 10 месеца #22603
Аз съм от Благоевград,на 30г.съм.
Тангра да ви дава здраве и вси4ко,което,си пожелаете.
Тангра да ни помага да освободим нашата родина
България.
Има ли някои от БЛАГОЕВГРАД

преди 18 години 6 месеца #25003
Здравейте, на 29 от София съм.
Отдавна посещавам страницата, но никога не съм се регистрирал тук или, в който и да било форум.
Желая успех на всички: "България над всичкИ":)

преди 18 години 6 месеца #25490
Здравейте,аз съм от Варна и съм на 28.
Първо - Честит 3-ти Март.Нека мълчаливо да приемем в сърцата си непреклонимият Български Дух.
Не съм водил точна статистика,но сигурно от няколко години следя форума,но не съм вземал участие,въпреки че имам мнение понякои въпроси.Сега,обаче изведнъж реших че доста съм закъснял с тази стъпка,тъй като,изглежда в скоро време предстоят сериозни природни и/или социални катаклизми на Земята.
С други думи - бройте ме съюзник.

преди 18 години 6 месеца #25496
Нямай грижи,броим те! :thumbsup:

преди 18 години 5 месеца #25675
Хайде, здравейте и от мен!!

преди 18 години 5 месеца #25678

Lubs писа: Хайде, здравейте и от мен!!

Здравей. Добре дошъл/а.

преди 18 години 5 месеца #25679
Анти, дошла :thumbsup:
Добре заварил :-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.