Да ви се представя

преди 18 години 5 месеца #25680
Честито! И Нека Душата Ти Винаги Бъде Окрилена В Светлината И Озаряваща Истината В Сърцата! Всеки Прекрачил Тези Порти, Намира Каквото Е Търсел!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #25726
Здравейте!

Това ли е темата, в която всеки новодошъл се представя
или аз си я заплюх да е такава?
Е, добре ще се представя... :)
Мартин на почти 33г. от Варна...

Попаднах на сайта чрез гугъл. Търсих нещо за мюсюлмани, ислямисти, турци...
В сайта има статия за тях...

Сега ще поровя из форума да видя дали няма тема за тях... :)

преди 18 години 5 месеца #25729
Добре дошъл!
Попаднал си на самото място,дето ама въобще не проявяваме толерантност към изброените от теб. :thumbsup:

преди 18 години 5 месеца #25824
Здравейте!
Виждам, че тук има много будни и дейни хора.
За себе си ще кажа, че се събудих преди известно време и не мога да заспя от тогава. То при тези викове и писаци какво спане .. най-много в някой кошмар пак да вляза, както преди да се събудя.

преди 18 години 5 месеца #25850
Заги, otnesen, Lubs, turist, buden

Добре дошли на всички :-)

преди 18 години 5 месеца #25983
Най сетне..!!! Успях да се регистрирам на ново, но регситрациата на PARADOX я загубих безвъзвратно...!!! Тоша е новия ми "ник".. Ако има някой който се съмнява, да ми пише на мейла за потвръждение..!!!

преди 18 години 5 месеца #25984

Martin_Hr писа: Най сетне..!!! Успях да се регистрирам на ново, но регситрациата на PARADOX я загубих безвъзвратно...!!! Тоша е новия ми "ник".. Ако има някой който се съмнява, да ми пише на мейла за потвръждение..!!!

Какво по-точно стана със стария ти ник PARADOX?
Можеше да го оправя и да си с него.

п.с. Чакахме те на 3-ти, жалко че не дойде.

преди 18 години 5 месеца #25988

Запознат писа:

Martin_Hr писа: Най сетне..!!! Успях да се регистрирам на ново, но регситрациата на PARADOX я загубих безвъзвратно...!!! Тоша е новия ми "ник".. Ако има някой който се съмнява, да ми пише на мейла за потвръждение..!!!

Какво по-точно стана със стария ти ник PARADOX?
Можеше да го оправя и да си с него.

п.с. Чакахме те на 3-ти, жалко че не дойде.

Абе смешна история..!! Смених си РС-то с по-мощно и инсталирах "Виста", защото ХР-то неможе да упавлява четери-ядрени процесори...!!! И познай какво стана... Пълна боза...!!! Системата на сайта коректно ми изпрати новата парола, но в мейла само йероглифи! Каквото и да правех, неможах да ги декодирам...!!! Карах Мещера да ми влиза мейла да и да ми препрати новата парола, ама ядец..!!! Както и да е..!! Може би така е трябвало да стане..!! И на мен много ми се идваше на 3-ти, но със съпругата ми сами гледаме детето (на 2 месеца е) и нямах физическата възможност да я оставя сама! Като прибавим "цветущото" ни финансово положение в момента - картината става пълна... Съжелявам много наистина!

преди 18 години 5 месеца #25990
Добре, ще ти коригирам старата парола с нова, която ще кажа на Мещера по телефона, а той ще я каже на теб.
Писмата наистина се изпращат на маймунеци. А паролата ако си я написал на кирилица, наистина няма как да я разчетеш при това положение.

преди 18 години 5 месеца #25993
Айде бе!
Някой няма ли да ми звънне?! :out:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.