Да ви се представя

преди 18 години 2 месеца #29035

SvarteSkog писа: Привет от мен!Радвам се,че попаднах на сайта ви и от дълго време и аз подкрепям Идеята!Поздрави на всички воини!

Здравей, Борко!

Бях убеден, че сайта ще ти хареса!

Скоро ще се срещнем с теб, да видим как я караме! :hammer:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29037

2DHades писа: Атанас - 15г. - гр. Троян - Националист

Привет, Атанасе!

Преди години ходих в Троян. Хубав град е. Пази го!

преди 18 години 2 месеца #29041
Еееей,пичове,насълзихте ме!По-полека,тука не е чат!
Има време и начини да се видим и опознаем.И аз имам един наследник почти на вашите години,мъничко по-голям,който мечтае за такава истинска среща...

преди 18 години 2 месеца #29115
Здравейте! Казвам се Бисер Тодоров, на 39. Сложих си снимка от по младо време за аватар. <<<ех годините летят бързо>>>

Атмосверата в вашия форум ме примамва да остана

преди 18 години 2 месеца #29116

BiserIT писа: Здравейте! Казвам се Бисер Тодоров, на 39. Сложих си снимка от по младо време за аватар. <<<ех годините летят бързо>>>

Атмосверата в вашия форум ме примамва да остана

Здрасти.
Не тук, а в друг форум си сложил снимката за аватар.
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=profile;u=1067

преди 18 години 2 месеца #29122

Vlado_vl писа:

SvarteSkog писа: Привет от мен!Радвам се,че попаднах на сайта ви и от дълго време и аз подкрепям Идеята!Поздрави на всички воини!

Здравей, Борко!

Бях убеден, че сайта ще ти хареса!

Скоро ще се срещнем с теб, да видим как я караме! :hammer:

Здрасти Владо,непременно ще се срещнем да поразгледаме някой въпроси :hammer:

преди 18 години 1 месец #30563
Здравейте и от мен, аз съм от първите участници тук, но от доста време не съм влизала. Ще се опитам да се ориентирам бързо.
По въпроса, по-горе за циганите, искам да ви попитам - не сте ли забелязали, колко хора с мургави оттенъци на кожата и тъмни коси и очи претендират, че са чисти Българи, какво мислите по този въпрос?!

преди 18 години 1 месец #30564
И ти ли, Бруте? Знам клеветите, които се носят за мен. Тук съм сниман до гроба на прадядо ми, който е първият свещеник в тази църква. Освен това венците ми не са синии като на Иван Костов. Е, не съм блондинка, признавам си без бой. Във форума съм приложил и своята биография. С достатъчно снимки и документи към нея.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 1 месец #30565
Добре дошла отново!
Аз мисля, че претенциите на такива трябва да бъдат доказвани с дела в полза на България! Претенции само на думи нищо не означава-празно твърдение и привличане на вниманието върху себе си чрез отвличане на вниманието от истинските проблеми, които мафията наречена политици не спира да ни създава.

преди 18 години 1 месец #30567

Черна†а роза писа: Здравейте и от мен, аз съм от първите участници тук, но от доста време не съм влизала. Ще се опитам да се ориентирам бързо.
По въпроса, по-горе за циганите, искам да ви попитам - не сте ли забелязали, колко хора с мургави оттенъци на кожата и тъмни коси и очи претендират, че са чисти Българи, какво мислите по този въпрос?!

Мен като как ме намираш?!
Снимката вляво от текста.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.