Бай ви ИванIYI

преди 18 години 2 месеца #28460
Здравейте!
Понеже не обичам да се водят диалози за мен,без мое участие, да ви се представя: Иван Димитров Иванов от Сливен.
Кой съм, какво целя и къде, можете да намерите на много места, а някои от вас може би ме познават и лично. Искам да ви помоля нещо - упреците по мой адрес да ги отправяте тук, а за ще отговарям до колкото ми е възможно. Възможно е аз да греша на много места, възможно е да съм всякакъв, възможно е! Но искам да го научавам не чрез посредници, а пряко.
Благодаря, че сте отделили време в мое отсъствие да си поговорите за моята скромна личност.
Е, сега любопиството ви може да бъде възнаградено - питайте!
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28463
ИванIYI, кажи защо банна нашите хора от твоя форум, а държиш такива като ташко или танкиста-не му знам името? Някой плаща ви и кой за да проповядвате открит фашизъм? Какъв си ти въобще и за какво се бориш?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28464
Не се интересувам от хора, които разпространяват чудовищни клевети по мой адрес, без дори да ме познават. Не виждам какво общо мога да имам с такива хора.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28465
Първо аз не банвам никого, защото нямам администраторски права. Много хора могат да кажат, че съм се стремил да държа форума, където съм модератор, чист, така както го изисква правилника. Ташко отговаря сам за това, което е написал. Той добре знае моето мнение за това, което пише. То абаче не е предмет на дискусия в момента. Нецензурни реплики аз не търпя и никога не съм търпял, както и нападки на лична основа.
Какъв съм - българин по произход, националист по разбирания, член на НС на БНС. Боря се да влезе в главата на всеки Българин поне малко от идеята, че нацията ни трябва да се вземе сама в ръце, а не да чака помощ от тоз или от онзи отвън, да се подобри положението на обикновенния Българин. За това се боря.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28467

Елтимир писа: Не се интересувам от хора, които разпространяват чудовищни клевети по мой адрес, без дори да ме познават. Не виждам какво общо мога да имам с такива хора.

Дай ми линк, където те нападам лично.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28468
Защо мое изказване го приписа на Елтимир манипулирайки потребителите във "форума" където си модератор? Би ли поправил тази нагла Лъжа като поправиш темата и изтриеш "коментарите", които са насочени против Елтимир в резултат на твоите действия?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28469
Момчета, искренно ви моля за уважително отношение към Иван.
Той не е Калоян, не е фелда, не е ташко и особенно на последните двама не симпатизира и ги чисти, колкото смогва.
Надявам се да ме разберете правилно

Пламен, изчакай малко хората да си зададат въпросите. Спокойно, Иван няма да го убиваме!

Това съобщение е редактирано от Запознат на 9.6.2008, 17:22
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28470

Елтимир писа: Не се интересувам от хора, които разпространяват чудовищни клевети по мой адрес, без дори да ме познават. Не виждам какво общо мога да имам с такива хора.

Ангеле, Иван наистина няма отношение към това, за което говориш.
Не може офицера да надскача генерала.
А генерала там си има любимци, които въпросният офицер е чистил многократно - и когато аз бях там, и след като се махнах.
Не трябва покрай сухото да гори и суровото
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28471
Вашият форум целият е пълен с гадости по мой адрес. И с безкрайно число епитети.
За БНС и Боян Расате не ми се говори. Той идва тук, вкъщи няколко пъти. Последният път се опитваше да ме убеди, че службите нямали нищо общо с палежа на жилището ми. Същите неща ги твърдят и провокаторите. Нямам никакво желание да контактувам с подобни хора. Ние си вървим по своя път, и ако някой се опитва да ни удари, отвръщаме на удара. Боян май се въздържа. затова, ако забелязваш, тук няма нападки срещу него. Не, че нищо не знаем, но предпочитаме да замълчим. Раздорите не са добро нещо. Само че с провокаторите компромис не може да има. Прочети темата за клеветите и ще разбереш, че боравя със 100% доказателства. С твърде неопровержими факти срещу техните епитети и голословни твърдения. Но и на мен понякога ми писва.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28473

antijew писа: Защо мое изказване го приписа на Елтимир манипулирайки потребителите във "форума" където си модератор? Би ли поправил тази нагла Лъжа като поправиш темата и изтриеш "коментарите", които са насочени против Елтимир в резултат на твоите действия?

Би ли ми дал линк, за коя тема става въпрос?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.