Бай ви ИванIYI

преди 18 години 2 месеца #28485

Елтимир писа: Това е отпреди малко. Би ли се наел някой да го коментира?

Това ще го изтрия, ако и ти изтриеш тази публикация.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28486
Това са правила във форума ви, които не спазват:"При използването на този форум, Вие се съгласявате че няма да публикувате материали, които са неверни, клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, дразнещи, нецензурни, сквернословни, сексистки, заплашителни, агресивни спрямо личността на хората,...
Съгласен ли си Иван?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28488
Това е документ. Самите ние не използваме подобни изрази. Но нека се знае и нека се помни кой как се е отнасял към нас. За да не ни питат после защо не сме в добри отношения.
Ултиматуми не приемам и не съм евреин, за да се пазаря.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28489
Съгласен съм, ако ти се иска питай Елтимир, какво заплашваше да стори на други потребители в нашия форум. Ако това на са заплахи, здраве му кажи.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28490
Ето още едно. Тоя път от самия "админ". То, горкото не знае, че дали ще ме банне или не, аз в неговия форум нямам намерение да пиша. Нашият си ми е напълно достатъчен. А освен всичко друго, предпочитам да се заема със сериозен текст, отколкото да си чешам езика по форумите. Трябваше да отразим провокацията, отразихме я, вече мога да се върна към същинската си работа.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28491

Елтимир писа: Това е документ. Самите ние не използваме подобни изрази. Но нека се знае и нека се помни кой как се е отнасял към нас. За да не ни питат после защо не сме в добри отношения.
Ултиматуми не приемам и не съм евреин, за да се пазаря.

Относно произхода ти не си приложил ДНК да те знам!
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28492

IvanIYI писа: Съгласен съм, ако ти се иска питай Елтимир, какво заплашваше да стори на други потребители в нашия форум. Ако това на са заплахи, здраве му кажи.

Иван, Елтимир едва ли би си позволил да заплашва някого без причина! Дали не е било продиктувано от твоето/вашето/ бездействие това?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28493

IvanIYI писа: Съгласен съм, ако ти се иска питай Елтимир, какво заплашваше да стори на други потребители в нашия форум. Ако това на са заплахи, здраве му кажи.

А ти погледна ли тук, за да видиш в отговор на КАКВО бяха тези заплахи? Освен това аз зачитам някои неписани закони и се заканих само на мършата. Той обаче се заканваше на цялото ми семейство. Уверявам те, заради семейството ми наистина съм способен да извърша убийство. И при мен това не е поза, не са празни приказки.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28494
Аз също те уверявам, че дори сама за подигравки със сина ми съм склонен да сторя същото.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28495

Елтимир писа: Ето още едно. Тоя път от самия "админ".

Админа им с неадекватните си изказвания е просто УНИКАЛЕН. Вчера съжаляваше, че е националист и православен. Днес заявява, че е от проклето племе. :tooth:
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.