Бай ви ИванIYI

преди 18 години 2 месеца #28551

Jordan_13 писа: Аз не виждам защо е пуснат Иванчо Сливналията, да си развява патката из нашия форум, и да се обяснява като путка девственица.
БАН за модератора на така наречения "БГ националисти" и да изтриваме темата, че писна от кокошкари и сливи недодрусани.
Друг въпрос ми се върти в главата: "За чий хуй въобще ходите във форума на Калоянчо пишльока?" Оставете го да си тръска чурката там и да се забавлява с неговите дрогари по бира.

Е, какво ще кажете, господа? Не е ли време да изтрием темата?

Сега разбирате беза да ви обяснявам, защо Йорданчо му бяха трити части от публикациите навремето. :idea:
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28571
Затварям я!
Аман от обяснения, обиждания и пр.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28602

Елтимир писа: Премислих. Изтрих също някои от моите книги. Видях, че няма интерес към тях и реших, че не бива да спамя форума. Освен това част от участниците тук са на мнение, че моите книги, включително биографичните ми, са преписани от руски автори. Та нека ги потърсят из руските сайтове и да си ги прочетат в оригинал. Отнася се най-вече до Ивановците.
Благодаря за вниманието и бъдете живи и здрави.

Ако върховната мечта на онези цигани е била да обезсърчат някого от нас, те не са и предполагали че ще успеят с теб.
Не им прави кефа с такива изказвания.
Еби им майката циганска и да не ти пука кой мангал какво казва за нас Българите. Той все пак си е унтерман и нивга няма да стане човек.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28622
Категорично не съм съгласен, че на тези не бива да се обръща внимание. Не бива да се разговаря с тях, не бива да се води диалог с такива. Но не и да не им се обръща внимание.
Знаете ли как бе унищожено още в зародиш движението Скинхедс в България? Като сред скиновете бяха инфилтрирани лумпени и всякакви провокатори, докато накрая всичко се опошли и обезсмисли. По тоя начин младежите, които още не знаят кое какво е, биват отклонявани от полезния за българите път. Затова според мен всички трябва да са наясно кои са провокаторите в България и да се пазят от тях. Те не са толкова многобройни, само където са кресливи и постоянно са на своя пост. Вижте каква тема са пуснали, и който иска, нека да анализира. Аз нямам време и нерви. Следват кратки цитати от темата:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6380.0
"А.Х е казал -Убии без състрадание или милост, всички мъже жени или деца от посло потекло, защото вършеики това ти осигуряваш жижнено пространство за нас, което ние нуждаем

Ханс Франк - Говернатор на окупирана полша казва:
Ако отсечем едно дърво за всеки 7 умрели поляка, то няма да остане гора"

"Немски войник застрелва славянин на Източния фронт:
Така трябва да се процедира срещу славяните.
Ние така трябва да направим със сърбите и гърците"

"Всеки знае какво става ,ако България се изправи срещу сърбия или гърция.Е така ще СТАне.Ке има умрели сърви и гърси.
Също и румънците и турците!"

"Сърбите ще бъдат унищожени така или иначе - и българи, и унгарци, и хървати, и влахи, и албанци им имаме зъб
Албанците в Гърция също сигурно ще се надигнат скоро, ние трябва да използваме момента.
Ще е весело, да си взема пуканки да не забравя ...да замервам гъчоля и сърбежи де..."

Помислете какво може да се случи на някой неуравновесен младеж, който прочете горното и реши да направи и той подобни изказвания. Помислете какво може да се случи, ако и тук, в този форум се появят подобни писания. И запомнете, че с помощта на лумпени и провокатори беше планомерно унищожавано всичко здраво и читаво в нашата страна. Затова днес сме на такова дередже.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28624
Всъщност формулата на тяхната зловредна дейност може да бъде формулирана лесно. На тях им се дават инструкции да нарушават закона, дават им се гаранции, че техните нарушения на закона ще останат ненаказани. В замяна се иска те да провокират други, набелязани лица към същите действия. Целта е спрямо последните да бъде намерено законово основание за репресии.
Ето защо не бива да има никакъв пряк контакт с такива. И същевременно да се обяснява на всички какви са те, за да не падне някой четнен, но наивен младеж в капана им. Казвам "младеж", защото зрял човек едва ли ще чете простотиите им. Младежите обаче се увличат.
Сега разбирате ли причините, поради които изтрих някои свои текстове от тук? Изтрих ги, защото не искам и няма да допусна името ми да стои с имената на провокаторите.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28632

Елтимир писа: Сега разбирате ли причините, поради които изтрих някои свои текстове от тук? Изтрих ги, защото не искам и няма да допусна името ми да стои с имената на провокаторите.

За да бъда честен със себе си ще кажа че аз изобщо не разбирам довода за изтриването на тези книги.
Ако имената ни не трябва да стоят до тези на навлеците - то май е най добре да си шибна бана, така както Запознат необратимо си смени статута от Админ на Потребител.
А не е ли най-лесно по тази логика да спрем сайта за да няма навлеци? Резултата ще е на 100% чистота.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28639

georgi_nz писа: За да бъда честен със себе си ще кажа че аз изобщо не разбирам довода за изтриването на тези книги.

Аз също.
Явно ми трябва един хубав сън. Утрото било по мъдро от вечерта.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.