Категорично не съм съгласен, че на тези не бива да се обръща внимание. Не бива да се разговаря с тях, не бива да се води диалог с такива. Но не и да не им се обръща внимание.
Знаете ли как бе унищожено още в зародиш движението Скинхедс в България? Като сред скиновете бяха инфилтрирани лумпени и всякакви провокатори, докато накрая всичко се опошли и обезсмисли. По тоя начин младежите, които още не знаят кое какво е, биват отклонявани от полезния за българите път. Затова според мен всички трябва да са наясно кои са провокаторите в България и да се пазят от тях. Те не са толкова многобройни, само където са кресливи и постоянно са на своя пост. Вижте каква тема са пуснали, и който иска, нека да анализира. Аз нямам време и нерви. Следват кратки цитати от темата:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6380.0
"А.Х е казал -Убии без състрадание или милост, всички мъже жени или деца от посло потекло, защото вършеики това ти осигуряваш жижнено пространство за нас, което ние нуждаем
Ханс Франк - Говернатор на окупирана полша казва:
Ако отсечем едно дърво за всеки 7 умрели поляка, то няма да остане гора"
"Немски войник застрелва славянин на Източния фронт:
Така трябва да се процедира срещу славяните.
Ние така трябва да направим със сърбите и гърците"
"Всеки знае какво става ,ако България се изправи срещу сърбия или гърция.Е така ще СТАне.Ке има умрели сърви и гърси.
Също и румънците и турците!"
"Сърбите ще бъдат унищожени така или иначе - и българи, и унгарци, и хървати, и влахи, и албанци им имаме зъб
Албанците в Гърция също сигурно ще се надигнат скоро, ние трябва да използваме момента.
Ще е весело, да си взема пуканки да не забравя ...да замервам гъчоля и сърбежи де..."
Помислете какво може да се случи на някой неуравновесен младеж, който прочете горното и реши да направи и той подобни изказвания. Помислете какво може да се случи, ако и тук, в този форум се появят подобни писания. И запомнете, че с помощта на лумпени и провокатори беше планомерно унищожавано всичко здраво и читаво в нашата страна. Затова днес сме на такова дередже.