Бай ви ИванIYI

преди 18 години 2 месеца #28515

IvanIYI писа: Да, цитатът ми бе пратен. Не виждам обаче какво значение има това.

Благодаря ти за честния отговор. Сигурно сега и ти разбираш, че си бил ловко изманипулиран. Не ми казвай кой е бил "доброжелателя", аз вече знам...а и други сигурно се досещат.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28517
Пак излизам във ваканция. Вероятно за още шест месеца като последния път. Спете спокойно, деца.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28520

IvanIYI писа: Аз не искам нищо от тебе, аз съм човек не съм форум и не обичам да ме обсъждат и обиждат незаслужено.

И аз не съм форум,Иване.И аз съм Българин /"човек",стои по-долу/,но това не попречи на Калоян да избере да банне мен,а не на леля Валя момчето-калоянчо чавдаров христов от възрожденския град Русе от форума ви...Какво ли да си мисля?!
Къде,кое,как,и по КОЙ начин ще ми докажете всички ВИЕ от форума с гръмкото име БГ НАЦИОНАЛИСТИ,че наистина сте такива?!
Кън колко часа ще стане това ваше доказване?!
..........................................
Може да ме гони параноята,аз съм стар човек,както ме обвиниха някои ...хм,групи със заглавие "зетахъкфинннннннннннннн" например,но все ми се струва,че ПАРИТЕ,КОИТО ХАРЧИТЕ,НЕ СТЕ ГИ ИЗКАРАЛИ С ЧЕСТЕН ТРУД!!!
...............
Опровергай ме.
Като ликвидираш виртуално мършата и танкиста!
Стиска ли ти ?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28522
Относно парите - аз съм счетоводител, работа която упражнявам от 10 години. С това са занимавам и уверявам те не съм разбогател. Въпреки това помагам и съм помагал там където мога и съм сметнал за необходимо.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28524
От днес съм пак във ваканция. Имам по-важна работа от това да водя безплодни дискусии с провокатори. Намерението ми е повече да не влизам в сайта. Поне за няколко месеца. Ако някой има нещо да ми каже или да ме пита, да ми пише на мейла. Отнася се до тези, които го знаят. Ще припомня, че нито една от старите ми пощи не работи. Единствената ми работеща поща е нова, и тези, които трябва да я знаят - те я знаят. Останалите не е нужно да я научават.
Желая ви успехи, пък може би някога, след време, когато нещата улегнат отново да пусна тук нещо от това, което възнамерявам да напиша.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28525
Има една приказка: "Народът е храбър, но хората са страхливи".
Та и тук се получава "Аз нищо лошо не правя, лошото някак само се върши".
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28531
Изтрих си биографичните книги, за да не смущавам сънищата на някои, да ги наречем хора. Твърде лични са, все пак. Също и темата за клеветите. Там, където биват допускани клеветници, такава тема ще навреди на добрите отношения с тях. Друго няма да трия.
Всичко добро ви желая.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28539
Премислих. Изтрих също някои от моите книги. Видях, че няма интерес към тях и реших, че не бива да спамя форума. Освен това част от участниците тук са на мнение, че моите книги, включително биографичните ми, са преписани от руски автори. Та нека ги потърсят из руските сайтове и да си ги прочетат в оригинал. Отнася се най-вече до Ивановците.
Благодаря за вниманието и бъдете живи и здрави.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28543
Когато разполагам с достатъчно време, ще изтрия и останалите си съобщения и мнения, за да не развалям доброто настроение на провокаторите, на лъжците и клеветниците. И да не стои моето име редом с техните имена.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28546
Аз не виждам защо е пуснат Иванчо Сливналията, да си развява патката из нашия форум, и да се обяснява като путка девственица.
БАН за модератора на така наречения "БГ националисти" и да изтриваме темата, че писна от кокошкари и сливи недодрусани.
Друг въпрос ми се върти в главата: "За чий хуй въобще ходите във форума на Калоянчо пишльока?" Оставете го да си тръска чурката там и да се забавлява с неговите дрогари по бира.

Е, какво ще кажете, господа? Не е ли време да изтрием темата?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.