Бай ви ИванIYI

преди 18 години 2 месеца #28474

IvanIYI писа:

antijew писа: Защо мое изказване го приписа на Елтимир манипулирайки потребителите във "форума" където си модератор? Би ли поправил тази нагла Лъжа като поправиш темата и изтриеш "коментарите", които са насочени против Елтимир в резултат на твоите действия?

Би ли ми дал линк, за коя тема става въпрос?

www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6310.0
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28475

Елтимир писа: Вашият форум целият е пълен с гадости по мой адрес. И с безкрайно число епитети.
За БНС и Боян Расате не ми се говори. Той идва тук, вкъщи няколко пъти. Последният път се опитваше да ме убеди, че службите нямали нищо общо с палежа на жилището ми. Същите неща ги твърдят и провокаторите. Нямам никакво желание да контактувам с подобни хора. Ние си вървим по своя път, и ако някой се опитва да ни удари, отвръщаме на удара. Боян май се въздържа. затова, ако забелязваш, тук няма нападки срещу него. Не, че нищо не знаем, но предпочитаме да замълчим. Раздорите не са добро нещо. Само че с провокаторите компромис не може да има. Прочети темата за клеветите и ще разбереш, че боравя със 100% доказателства. С твърде неопровержими факти срещу техните епитети и голословни твърдения. Но и на мен понякога ми писва.

Елтимире, прописна нещо, аз съм личност и имам собствена глава и мозък. Не се казвам Боян. Казах кой съм и къде членувам, само защото ме попитаха в началото на темата. Това обаче съвсем не означава, че съм лишен от собствено мнение.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28477

Елтимир писа: Вашият форум целият е пълен с гадости по мой адрес. И с безкрайно число епитети.

Тук не става въпрос само за теб! В техния форум омаскаряват всички от движението и това се толерира от администратори и модератори. Иван, ти нали не търпиш това, защо не вземеш мерки, не ти разрешават ли?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28478

antijew писа:

IvanIYI писа:

antijew писа: Защо мое изказване го приписа на Елтимир манипулирайки потребителите във "форума" където си модератор? Би ли поправил тази нагла Лъжа като поправиш темата и изтриеш "коментарите", които са насочени против Елтимир в резултат на твоите действия?

www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?...10.msg67472#msg67472

Корегирах се - друго?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28479

Запознат писа:

Тук не става въпрос само за теб! В техния форум омаскаряват всички от движението и това се толерира от администратори и модератори. Иван, ти нали не търпиш това, защо не вземеш мерки, не ти разрешават ли?

За съжаление, в по-ранно време имаше много провокативни публикации, които не искам нито си спомням, нито да споменавам. Та, на мене това съвсем не ми е забавно, аз се стремя да не допускам дрязги и обиди на лична основа между ПОТРЕБИТЕЛИ на форума.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28480

IvanIYI писа:

antijew писа:

IvanIYI писа:

www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?...10.msg67472#msg67472

Корегирах се - друго?

Заглавието на темата продължава да е манипулиращо! Коментарите също са си на мястото...?

Това съобщение е редактирано от antijew на 9.6.2008, 17:46
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28481
Заключих я и я преместих в коша - още?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28482

IvanIYI писа: Заключих я и я преместих в коша - още?

Обдите обаче остават написани и се четат. Би ли я изтрил?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28483
Това е отпреди малко. Би ли се наел някой да го коментира?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28484
Ето още едно бисерче. Аз не правя нищо друго, освен да изваждам на показ техните гадости. В техния форум малко хора ще ги прочетат, но тук ще ги видят. Ето, такива неща се пишат в т. нар. Български националистически форум":
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.