Бай ви ИванIYI

преди 18 години 2 месеца #28497

antijew писа:

Елтимир писа: Ето още едно. Тоя път от самия "админ".

Админа им с неадекватните си изказвания е просто УНИКАЛЕН. Вчера съжаляваше, че е националист и православен. Днес заявява, че е от проклето племе. :tooth:

В темата, която отворих искам да става дума за МЕНЕ! И за отношението ви към мене. Щом сте започнали да ме изследвате подробно в друга тема, надявам се да се занимавате САМО с мене в тази.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28499

IvanIYI писа:

antijew писа:

Елтимир писа: Ето още едно. Тоя път от самия "админ".

Админа им с неадекватните си изказвания е просто УНИКАЛЕН. Вчера съжаляваше, че е националист и православен. Днес заявява, че е от проклето племе. :tooth:

В темата, която отворих искам да става дума за МЕНЕ! И за отношението ви към мене. Щом сте започнали да ме изследвате подробно в друга тема, надявам се да се занимавате САМО с мене в тази.

Аз не разбирам ти какво искаш от мен. Не се занимавах с вас, докато тук не се натресе оня провокатор от вашия форум и не започна с истеричните си псувни и помии. Ако си чел моите текстове ще разбереш, че съм твърде далеч от личните взаимоотношения между разни Интернет форуми. Но понякога се налага да реагирам. Когато се премине мярката.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28502
Аз не искам нищо от тебе, аз съм човек не съм форум и не обичам да ме обсъждат и обиждат незаслужено.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28503

IvanIYI писа: Аз не искам нищо от тебе, аз съм човек не съм форум и не обичам да ме обсъждат и обиждат незаслужено.

Аз също. Затова си обуздай башибозука.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28506
Иван, би ли ми отговорил честно на този въпрос?
Темата която отвори и благодареше на Елтимир за рекламата чрез мой поуст, подадено от "доброжелател" ли бе или сам видя това мое мнение с което започна темата си?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28508
... а турци и евреи ехидно потриват ръце, радвайки се на поредното разединение.
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28509

Bogatir писа: ... а турци и евреи ехидно потриват ръце, радвайки се на поредното разединение.

Много си прав.
Пускам констатация на потребител от форума на който IvanIYI е модератор.

Подозирам и, че може би тук шетат и създават провокации етнически НЕБЪЛГАРИ - т.е "турци" - хитро и подмолно, както само те умеят...

www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=6309.0
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28510
Да кажем, че следя актуалните неща. Впрочем, играя и хоро и това ще пусна и на една руска група "Спецназ" също. Аз съм весел, обикновен човек. И не пия.
А да, верно ехидно потриват ръце.....
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28512

IvanIYI писа: Да кажем, че следя актуалните неща. Впрочем, играя и хоро и това ще пусна и на една руска група "Спецназ" също. Аз съм весел, обикновен човек. И не пия.
А да, верно ехидно потриват ръце.....

Остави сега хорото. Сигурен съм, че го можеш.
Това твое "Да кажем" означава ли, че умишлено си манипулирал темата или ти е пратен цитат от моя поуст естествено манипулиран от даващия ти го, че е на Елтимир?
Би ли отговорил ясно без заобикалки?
Темата беше заключена.
преди 18 години 2 месеца #28513
Да, цитатът ми бе пратен. Не виждам обаче какво значение има това.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.