Изход Решение за България
Пример от Южно-Африкански еврей: Отива един човек в тамошна еврейска бакалия и си търси някакъв артикул, който липсва. Еврейна не връща клиента, а се обажда на брат си, на първите, вторите, третите братовчеди, които също имат магазини и така докато се намери при някой тази стока и експресно се доставя на клиента. Целта е парите да отидат при еврей. Ето за такава задружност в българските Родове и между тях си мечтая. Но това се предава в самата основа на всеки Род, а именно Семейството. Затова хубаво ми говориш за връзки между българите, но когато нямаш качествени семейни връзки, за другите връзки просто не можеш да разчиташ. Подчертавам разбиват самата основа на обществото самото Семейство. Родовете са структура от по-горно ниво, чийто основи са изкоренени.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
За консолидацията на семейството като най-силна и патриархална единица.
За много неща съм.
Но когато излагах тези 3 точки, съм степенувал нещата не по степен на важност за обществото, а по степен на реализуемост и на място в логическата система.
Говорейки за реализуемост, аз имам ясно виждане и в момента подготвям старта на това, за което говоря. Това, което са трите точки, е нещо реализуемо, и то в близките месеци и години, защото, може да съм черноглед, но според мене ние не разполагаме с време и е въпрос на 1-2 десетилетия България да стане Мангалистан или най-малкото което е - българите да станат физическо малцинство в държават "си".
Хубаво е събирането и обединяването на родовете.
Но като говорим за важността и реализуемостта ан това мероприятие, да ви задам няколко въпроса с предизвестен отговор:
1. Как се събират и обединяват хора? Даже в рамките на един род? Преди за селските събори, то ест, най-сладкото, хапката-пийката се събираха хората, а сега и това практически изчезна!
2. Колко големи рода вие познавате?
3. Колко от тези рода имат ясно изразен и признат ръководител? Призната и запазена ли е в тях родовата йерархия?
4. Как и кога тези родове ще се обединят, ще пренебрегнат естественния вождизъм между ръководителите (ако има такива запазени или консолидирани), и колко време ще отнеме това?
5. Колко време, и по каква технология, по какъв път вие предлагате или възнамерявате да ги намерите, съберете и обедините тези родове?
Има и още много други въпроси, които ще ви подчертаят същото: че събирането и обединяването на родове, колкото са останали, е резултат, а не инициатор на даден процес. То ест, това е каруцата след коня, а не обратното.
Как "моите" три точки могат да доведат до събирането на родовете, а те от своя страна да заиграят своята естественна роля в обществото на българите:
Изпълнението на тези точки ще доведе до най-важното: ясното съзнание, създаването на реалност, при която грешките и престъпленията на който и да е от управляващите, като физическо или политическо лице, няма да бъдат безнаказани, безплатни и незабелязани!
Няма да бъдат допускани до избори хора и субекти, които нямат пряко трудово (финансово) и присъственно отношение към страната!
От това произтичат много на брой и големи по значение следствия:
1. Управляващият, иска или не, ще бъде длъжен по принципа на остена и моркова за магарето (защото до тук преядоха с моркови, поради липса на остен) да управлява в полза на избирателите си, то ест, на полза роду! И може или не, ще полага големи усилия за това.
2. Политиката на наказание на виновните управници по естествен път ще възстанови и останалия вектор на справедливостта в обществото, защото, щом управляващите са наказуеми, всяко престъпление против хората и обществото ще възстанови своята наказуемост и неотвратимост. А щом вектора на справедливостта на престъпление-и-наказание се възстанови, се възстановява и морала, и отговорността на хората и обществото. Без тези компоненти събирането на родове ще си е обикновен джамбуре-купон.
3. Когато има справедливост, морал, и общественна отговорност (защото противното ще се наказва), тогава и значението на семейството, родовете, и старата йерархична структура ще се изпълни с естественното си съдържание. Тогава събирането на такива Родове може да роди възраждането на Саракта. Защото избори, провеждани по правилата на точка 2, ще имат силен мажоритарен елемент, а щом е мажоритарен, и личности избират личности, а не партии или доктрини, тогава крачката до излъчването на най-добрите лидери (на родовете в това число) е по-малко от една.
На нас не ни трябват само носители на синя кръв като единственно и достатъчно условие.
Носител на синя кръв може да е предварително, или едно от условията, но в никакъв случай определящо.
Българските царстващи фамилии отдавна са доказали, че само единици от тях стават за добри владетели. И то, ако действа коректива на правилата на Древна България, при която Канът е всемогъщ и самодържец, само докато и ако провежда успешна и добра за българите политика (точка три от концепцията). Иначе го чака ритуално удушване и избор на нов Кан от съвета на великите боили, ако не си спаси живота с паническо бягство към Константинопол или в друга посока. Примерите са многобройни, няма смисъл да ги изброявам.
Много ми е трудно да предам с думи всичко онова ,което съм получила като знание, и искам да споделя...Не зная дали и сега ще се получи,защото колкото пъти се почуствам съпричастна към дадена тема и се опитам да изкажа мнение,се получава нещо като безкрайна взаимосвързана система от аргументи и факти,от минало и настояще, от наука и религия,от закономерности и истини...и...и се отказвам да пиша...Защо?Защото се страхувам да не подведа някого в собственната си еуфория...Но нека не се отклонявам от мотива ,който ме привлече към думите на Анти...anti666 писа: Богатир, тук става дума не само за семейни връзки, но и за такива между самите българи. Дали обаче няма някаква пряка пътека? Защото докато извървим този дълъг път, може и да не стигнем до края.
Знаете ли освен вътрешната хармония какво друго може да обедини българите? Ясната и очевидна заплаха срещу всички нас.
1.Дали обаче няма някаква пряка пътека?
.-Анти,пътека има ,но тя не е пряка а единственна!
2.Знаете ли освен вътрешната хармония какво друго може да обедини българите?
-Освен вътрешната хармония,мощен катализатор за обединение на българите е изучаването и разпространението на знанието за СИЛАТА НА МИСЪЛТА.
3.Ясната и очевидна заплаха срещу всички нас.
3.Това е факт,който ни тегли в грешната посока...Има една тънка граница,която трябва да знаем как и къде да пресечем...Трябва да се запознаем със Вселенските закони и да проумеем че всички ние сме творци на настоящетото и бъдещето...че има Първоизточник и Изначална Енергия, които винаги откликват на вибрациите които излъчваме и ни предоставят точно това ,към което насочваме мислите си по ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО.
Ще опитам да се аргументирам с бегло разяснение относно това ,което казвам.
Вселената е изградена от вибрации.Както е казал Анщайн:"Нищо не се случва докато нещо не помръдне.", всичко вибрира с определена честота,която може да бъде измерена.Ако разбиете материялния свят на по-малки елементи ще видите,че всичко което изглежда плътно,всъщност е танц - танц на частици и празни пространства.Разгледайте най-малката от тези квантови частици и ще откриете, че тя води началото си от Първоизточник, който вибрира толкова бързо, че не се подчинява на законите на света, в който всичко има начало и край.Тази най-висша (или най-бърза) енергия е наречена Изначална Енергия.Вие ,както всички и всичко,сте възникнали от тази вибрация и след това сте дошли в света на нещата, телата, умовете и егото.Именно когато с умовете си напуснем тази Изначална Енергия, ние допускаме в живота си света на проблемите,болестите,оскъдиците и страховете.
Законът за привличането, най-мощният закон на Вселената
Всяка мисъл вибрира, всяка мисъл излъчва сигнал и всяка мисъл привлича към себе си съответстващ сигнал.Този процес се нарича ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО.
ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО гласи:Подобните неща се привличат.Можете да гледате на мощния Закон за привличането като на Вселенски управител, който следи за това всички мисли ,които съвпадат ,да се събират.
Когато преживяването ти те кара да излъчваш вибрации на желание,тогава трябва да намериш начин да се задържиш във вибрационна хармонияс това желание,за да получиш неговото проявление.
Всичко към което насочиш вниманието си, те кара да излъчиш вибрация, а вибрациите които излъчваш са твоето искане.То от своя страна е е твоята точка на привличане.Ако има нещо което желаеш и в момента нямаш, трябва само да насочиш вниманието си към него и според закона за привличането то ще дойде при теб,защото докато мислиш за това ,което желаеш, ти излъчваш вибрация и тогава, според Закона точно този предмет или преживяване трябва да дойде при теб.
Ако обаче има нещо, което желаеш и което все още не е дошло при теб, и ти насочваш вниманието си към факта, че него го няма, тогава Закона за привличането ще продължава да откликва на тази вибрация на нямане и ти ще продължиш да нямаш онова , което искаш.Такъв е законът!
Ключът към това да привлечеш в живота си нещо ,което желаеш е да постигнеш вибрационна хармония с него.
Често споменаваме негативното и умишлено влияние което ни се натрапва ежедневно чрез медиите бълващи новини за бедствия и аварии....Търсим начини за да спрем пси контрола над мисълта,да прекъснем манипулативната връзка,а в същото време от незнание и неосъзнаване ги привличаме и ги допускаме...
Получаваш това,за което мислиш независимо дали го искаш.
(Добре си помислете как сами помагаме на тези които усилено работят за нашето унищожение,вместо да се изолираме от тях и да се противопоставим)
Всяка мисъл,всяка идея,всяко същество и всяко нещо са изградени от вибрации и когато съсредоточиш вниманието си в/у нещо, дори и за кратък период от време, вибрацията на твоето същество започва да отразява вибрацията на онова,към което насочваш вниманието си.Колкото повече мислиш за него,толкова повече това ,което му е сродно е привлечено към теб.Този процес ще продължава да се усилва до момента,в който излъчиш различна вибрация.И когато го направиш,започваш да привличаш неща,които съвпадат с новата вибрация.
Когато разберете Закона за привличането,никога няма да сте изненадани от онова ,което се появява в живота ви, защото ще осъзнавате ,че именно вие сте го поканили чрез собствения си мисловен процес.Нищо не може да се появи в живота ни,без да сме го поканили с мисълта си.
Лесно е да разберем този Закон за привличането,тъй като той няма изключения.Когато разберем,че получаваме това ,за което мислим ,и ,което е също толкова важно, когато осъзнаем какво мислим, тогава сме в позиция да упражняваме пълен контрол над собственият си живот....
Когато съзнателно станем едно цяло с Вселенските закони и започнем да разбираме защо нещата откликват по начина , по който го правят, всяка неизвестност и объркване ще бъдат заменени от яснота и разбиране.Съмнението и страхът ще се сменят със знание и увереност....на мястото на несигурноста ще дойде убеденост....
Това според мен е единственния път Анти...това е шаманизъм...колобърство...магия...и тя е наше рожденно право,което трябва да си върнем...
Знам колко е трудно...дресирани сме векове наред,но истината е че всеки от нас притежава "дресиорската палка" или оная "магична пръчка" ,която преобразява и подчинява....самата аз ,въпреки това познание се справям трудно с тези "пръчки",защото размахвайки ги поемам пълната отговорност за всичко....и сега като пиша знам че много няма да разберат и ще си кажат:"Хм...това пък по темата ли е...?",но знам че някой поне ще се замислят и може да сменят посоката...тези които знаят,но мълчат,може да проговорят и да доразвият "дрънканиците ми"
Ти си Съзнание.
Ти си Енергия.
Ти си Вибрация.
Ти си Електричество.
Ти си Творец.
Ти си Гребена на мисловната вълна.
Ти си творчески гений,който се изразява тук в тази времево-пространствена реалност на гребена на вълната,за да отведе мисълта отвъд онова,което ТЯ някога е БИЛА....
lambo.blog.bg/
Нямам техническа възможност да осъществя връзка с него. Вярвам, че между вас има такива, които го направят. Блогът, доколкото видях е чудесен.
Блогът му е изключително добър, особено с темите за 90 години от юдео-харарското робство, революцията от 1917, голодомора в Украйна, и стабилната му позиция срещу Доган и ДПС. Виждам, че веднага под темите му скачат юдейчета, които почват да го насосват за душевноболен. типична тяхна тактика. Да го подкрепим!Елтимир писа: Защо не се хвърлят малко усилия за търсене и привличане на съюзници? Препоръчаха ми един тук:
lambo.blog.bg/
Нямам техническа възможност да осъществя връзка с него. Вярвам, че между вас има такива, които го направят. Блогът, доколкото видях е чудесен.
Запознат, да говори с него и да го закачи към "Приятели". Това е моето предложение.
Този човек пишеше много смисленни и аналитични постинги във форума на вестник Атака, за което също отнасяше игнора или гумата там.
Бях на едно много тежко и продължително пътешествие с кола, около 5000 км сборно, през няколко държави, като 1 от тях минах два пъти, както се казва - надлъж и нашир. И след няколко дни ми предстои още едно, този път самолетно пътуване на още 5000 км от тука.
Затова ми беше трудно да отделям време за форуми и компютри и практически ме нямаше, въпреки, че се опитвах да хвърля по едно око...
Към темата...
Бях и в Унгария.
Там маджарите, нашите далечни роднини, около 200 човека са се заели съвсем реално и сериозно да реализират точка 3 от триединната концепция на темата, а именно - да заставят техния аналог на нашето гей-хазарче СерГей Станишев, който в техния вариант се казва Ференц Дюрчани, да плати за гяволъка и да понесе именно юридическа отговорност за лъжите, измамите и политиката си.
Правната формулировка е нещо от типа: "за подвеждане в предизборната кампания", защото по закон те "имат правото да бъдат достоверно информирани за избори, за да направят своя избор адекватно".
То ест, щом управляващия е обещал нещо в предизборната си програма (информирал е хората какво ще се случи, ако го овластят за това), и ги е дезинформирал (без значение - умишленно или "без да иска"), то това е достатъчно правно основание. в Унгария поне, да го дадат под съд, за това, че ги е подвел, измамил, това вече съдиите ще решат.
Набрали са се вече над 200 иска, и само се увеличават. над 3 месеца делата се точат вече. Но пукне ли първата пушка, създава се правен прецедент, който ще позволи на всеки следващи избори да се държат отговорни управляващите за това - какви ги обещават в програмите си.
Ако тук, в този форум, между нашите приятели и съмишленници има хора с правно образование или с достъп до качественна юридическа консултационна помощ, трябва да се провери как стоят нещата в нашите, българските, все още действащите закони.
Нещата могат да се оакажат по-реални и по-близки, отколкото ни изглеждаха.
Останалото е чисто технически проблем и разход на време, но е важното таймера да бъде включен.
Надявам се, че ще има отклик от вас.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.