Провокациите на Пламен Пасков
ГРУ-пичката на Пламен Пасков, започва мащабна офанзива из най-различни градове на България, като започва от София. Призовавам всички, които са против т.4 от тяхната доктрина, а именно
4. Тангра бил старият бог на българите преди Борис-Михаиловата християнизация.
Няма такъв бог, и такава религия за българите. И ние ще го докажем.
да бойкотират събитието или да се организират в групи за защита прозвището на Българският Бог, като се разрешават всякакви форми на съпротива, дори неинтелигентни, срещу т.4., от тяхната доктрина.
За да се организира такова събитие, трябват доста финанси, а във времена на криза, само руски пари, могат да финансират лектории из всички градове на България.
Нека бъдем против Пайнер-щината в Българската История!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Е, и каква е била Вярата на българите преди приемане на християнството? Вероятно сме били дзен будисти или пък кришнари?
Да ти кажа, омаял е бая електорат. Следя изкъсо дейността му и мисля, че никак не е безобиден, даже напротив. Главната опастност идва от точно такива хора, те говорят благо, меко, либерално, не са остри, приемливи са за обществените нагласи, но това не им пречи да бъдат долни лъжци и манипулатори. Лъскавият вид, с който поднасят лайната си, не пречи на електората да ги яде, въпреки миризмата им.VostroRe писа: На Пасков ще му е малко трудно. Ще трябва да обяви за измислица величествения връх Кан Тенгри. Ще трябва да отрече летописите и преданията на Волжските българи. А че Пасков си е провокатор, при това гаден, го знам отдавна. Още като съчиниха с Парадокс тази измислица за мнимата смърт на жена ми, а после хвърлиха цялата кал върху мен.
Е, и каква е била Вярата на българите преди приемане на християнството? Вероятно сме били дзен будисти или пък кришнари?
Иначе и аз този въпрос съм им го задавал десетки пъти. Пряк отговор не съм получил. Но след като кажеш А, трябва да кажеш и Б. т.е. тогава кой е Бога на Българите? Отговор няма. Относно Верата те се смятат за антички ристиени
Дали ще има време тоя наш народ да се осъзнае?
И че ми е нужен само Пасков, черните му каракачански кучета не ми трябват. Само Пасков ми трябва !
Времето още веднъж показа колко прави сме били през 2009 да си изчистим къщата. И нека някои не се сърдят, че сме предпазливи в контактите с хора, които не познаваме съвсем. Обикновено такива смърдят отдалече, но при Псков явно школовката е била добра.
Наистина, ако трябваше да приложим древнобългарските закони след поругаване на старата Вяра, частите му трябваше да увиснат на някое трепетликово дърво.В качеството на какъв ме "молиш" да напусна движението?
На новия узурпатор?....
Второ, глупостите и лъжите за господарите и плащанията следва да ги докажеш, иначе ставаш клеветник и лъжец, нещо много недостойно не само за тенгрианин, но и за всеки уважаващ себе си мъж, това две.
Притурка: на теб някога анти666 пари давал ли ти е? ...
От тази каша, която я забърка, и това разрушаване на междучовешките отношения не знам и Тангра как ще те извади...
А иначе все Саракта ви в устата на двамата, все в Тангра се кълнете, пък пикаете на древнобългарските закони!
Що така двоен стандарт?....
С такива не желая да имам никакви контакти, не желая да влизам в диалог или спор. Достатъчно изпатих. А сега и здраве не ми остана, за да влизам в битки.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.