Дали Русия този път ще ни пощади?
Пасков, кво са пениш ве, маа

)) Харков и Киев, не са руски градове, български са

)) Но, да, руснаците немат милост към никого, ама и ние, няма да имаме милост към тях. Тук въпроса е, кой е по-свиреп и жесток. Езотеричните фъфления на дъновистките фитки, немат значение в едно реално клане

)) Злото са шопиянци! Шопиенкете са мръсни чифути!
Винаги са биле мръсни чифути! Винаги са биле бранители на Статуквото, защото то ги устройва да си живеят в България според техните разбирания или България да бъде техните разбирания. Това са Враговете, шопиенкете! Те с презрение в провинцията създават свои шабес гоимни кадри като Гергов, като Радев, като Узунов и Копринков, последните диви селяни, които не искат да копат с мотиката. Тези, които не искат да копат с мотиката са шабеците на шопиенкете. Затва в София са дига некой, ако се наруши Статуквото, което устройва шопиенкете. Нещата в България са прости

)) Защо шопиенкете са с ЕС? Ми, защото ЕС поддържа техните разбирания

)) Просто е. Защо са против РФ? Ами, пак е просто! РФ ще им промени коренно "шопският свят"

)) т.е. ще ги прати по дивите места да копат с мотиките, а те не са родени за тва

)) т.е. ти искаш от Столицата на Злото да излезе Добро

)) Смешно е

)) Колкото до мен, ази и сега живея се едно съм заточен в Сибир така че, честно казано в личен план ма боли кура, кой ша дойде. Но знам едно: шопиенкете са тези, дето ми съкращават живота!

))) Така че, се некой ша дое, който да разбута шопарският кошер

)) Не смятам, че Египет и дори Турция са способни на каквото и да е срещу Израел, ако РФ не ги удари от север, ако РФ не нахлуе от север

)) РФ ще замести дипломатите си с армия. Ако Израел падне, геополитическата картина в света, коренно ще се промени. Това ще разбута жестоко шопиенският кошер

))
Установка генератора нового образца на НИВУ ВАЗ 2121_ легкое быстрое подключение проводки
Пасков, айде майка, от микрофоните и аз мога да лопам и да искам пари

)) То на мен, никой нема да даде, оти не съм на никоя от страните на Статуквото и нема и да бъда, затова нема как да бъде припознат от никого за квото и да е, но все пак, реалностите на терен са такива, майка

)) Налага се да прайш неща, дет нивгаш не си правил. Разбира се, в сферата на уменията, нали

)) не на проституцията. То при мене ша е и малко по-сложно, оти ми пречи тва на охлаждането с маркучите си, дет отвара и затвара водният поток, забрай му името, абе ебана работа, май повечето неща ще ги праа отдоле, под Нивата за да имам достъп. Се, не моа са вреда, да съм отгоре

))