Провокациите на Пламен Пасков

преди 13 години 7 месеца #44812
Нека да помислим каква може да е целта на кампанията, подета от Пасков и неговите "следовници". Размених мнения с някои приятели и стигнахме до извода, че целта е да се предизвика поредното разделение между българите. Политическото разделение вече не действа. Повечето българи не вярват на никоя партия и на никой политик Затова те почват с религиозно разделение. А точно сега не е време да се делим. Геноцидът върви с пълна сила и е безумие да разпиляваме силите си в междуособици. Това е моето, а и не само моето мнение.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44814
Не е само това. Кампанията е част от по-голямо активно мероприятие, идващо от Масква по заповед на хазарите и тя включи унищожаването на сайта ти. Сега, ето какво отговаря Псков по адрес на човек, в чийто дом е ходил, ял и срал;

Тангра наказва жестоко и безпощадно, като първо отнема разсъдъка на...тенгрианите...превръща ги в злобни комплексирани сатанисти.
Конкретно за автора: и клеветник, и неблагодарник, и подлец.

Само това "подлец" в НК се класифицира като клевета и е подсъдно. Обаче тоя екземпляр е защитен от чужди служби, а България е като разорано гробище. И тия си правят каквото искат, включително публични кампании против правото на вероизповедание на голяма група българи (също наказуемо деяние). Ако Псков организира семинар в Москва на тема "Аллах не е бог и Аллах не е бог на кавказците ", ще му резнат гръцмуня на момента. При последното преброяване дори в Русия като тенгриани са се самоопределят няколко милиона, а това същество отрича и тяхното право.

Всъщност, главната цел на семинарите е именно точка 4. Със сигурност е подготвена и някоя провокация. Някой да му скочи и после да го снимат колко видите ли са нетолерантни тенгрианите. Така че призоваваме всички привърженици и симпатизанти на старата българска Вяра - не се поддавайте на провокации и въобще не ходете там! Пълен бойкот на руските служби, защото това е откровено активно мероприятие. Приготвили са ви провокация. Има си други начини да се оправим с тия гадове.

За да илюстрирам какво гласят, ето и още от коментарите му. Нали се сещате какво се цели, като се мине на строго юридическа терминология?.

В този форум 2-3 човека поливат с лъжи и клевети от години мен, и семейството ми. Заплашват ни с убийства, публично, и документирано при това

Всъщност, никъде няма публично и документирано заплаха срещу сътрудника на ГРУ Писков. Но има публично, документирано и пред свидетели заплахи от неговата ГРУпичка към нас. Разбира се, те са спокойни, защото зад тях стоят масонски ложи, българското "правосъдие" и чужди служби. Обаче не се знае Небето каква изненада им е подготвила.

Кофти е да си куче на чужда служба...Не се знае кога ще те активират и после захвърлят на бунището.

преди 13 години 7 месеца #44815
Е, аз не съм го плюл, нито заплашвал. Дадох само малко факти за размисъл. Нека ми възрази, ако може. Нека например да покаже, къде съм написал, че жена ми е починала. Няма да го покаже, защото не съм го писал. Та кой е лъжецът и клеветникът?

преди 13 години 7 месеца #44816

VostroRe писа: Нека да помислим каква може да е целта на кампанията, подета от Пасков и неговите "следовници". Размених мнения с някои приятели и стигнахме до извода, че целта е да се предизвика поредното разделение между българите. Политическото разделение вече не действа. Повечето българи не вярват на никоя партия и на никой политик Затова те почват с религиозно разделение. А точно сега не е време да се делим. Геноцидът върви с пълна сила и е безумие да разпиляваме силите си в междуособици. Това е моето, а и не само моето мнение.

В това не съм съгласен. Време е за военни действия. Тези не са българи. Българина никога няма да вдигне ръка срещу Създателя си. Както писах и в темата за "Сметка за набиране на средства", има хора, които се пишат "свои", като хамелеони са, оцветяват се в съответната боя, за да се втъкат в народностната ни сплав, ама не са Българи. Те дори не са хора. Аз не ги броя за такива. Вдигнеш ли ръка срещу Създателя си, ти не мой си човек. Както съм писал преди, много от най-отявлените врагове се преродиха в България, те по плът и кръв са българи родени, но по Съзнание - не. И това веднага си проличава. Мен ме интересува Съзнанието. То определя принадлежността към даден народ. Дори американката пееща български фоклор е 1300 пъти по-българка, от тези, които вдигат ръка срещу Създателя си. Това трябва да се осъзнае.
Не е въпроса тука на разделение. Ние се прощаваме с враговете си. След като така и не могат да научат урока си, как да бъдат Българи, нямат място сред нас и си отиват. Даден им е бил шанс, пропилели са го. Това важи и за политическата класа. Няма прошка тука. Има само един изход - смърт чрез обесване и кремация, за да не се прераждат повече тука. Прахта им да се пусне в река, за да отиде в морето.

преди 13 години 7 месеца #44818
Има обикновени, простички хора, на които им липсват знания. Не бива да упрекваме, например някоя бабка от село, която още като дете така са я учили. А виж тези, които се тикат напред и се пишат на много знаещи, те наистина са опасни.

преди 13 години 7 месеца #44819
В този форум 2-3 човека поливат с лъжи и клевети от години мен, и семейството ми. Заплашват ни с убийства, публично, и документирано при това
====================================================
Аз от съдебно дело не се плаша, обичам съдебните зали и адвокатските раздумки. То е като един вид трибуна за пропаганда. Имам право на защита, ще си изложа аргументите. Друг е въпроса, че няма да положа клетва при започването на делото, тъй като републиканските съдилища са невалидни. Не се заклевам в Мамона.

преди 13 години 7 месеца #44820

Изгонвайки, и охулвайки грозно и долно самите създатели на този сайт: както идеологическите, така и технологическите

И понеже Псков продължи с това, макар като върл противник на Движение "Воини на Тангра" не би трябвало да му пука, да попитам първоначалните създатели на сайта какво мислят и те. Елтимир като един от тях си каза мнението. Но сега е момента да чуем и останалите някогашни админи и модератори. Ако тогава са се подвели по кротките и меки приказки на въпросния "участник" в Движението, какво ще кажем за тоя бисер?
"Тангра наказва жестоко и безпощадно, като първо отнема разсъдъка на...тенгрианите...превръща ги в злобни комплексирани сатанисти".
Зашото това не касае някой персонално. А се отнася за всички нас, за нашите убеждения, вяра и мироглед. Касае и още няколко милиона, които се самоопределят като тенгриани. Бях го писал на лична преди на един от тях. Не е лошо да си признае човек, че е сгрешил. 5 години трябваше да минат оттогава, за да си покаже зъбките тоя "тенгрианин" и патриот на юдейска служба.

преди 13 години 7 месеца #44821
Ще ми се и Севар да драсне два реда. Защото него го заплашиха да се махне оттук. После заплашиха и приятелката му. Дойде специално тук, вкъщи да ми го каже. Ами Запознат кой го заплашваше? Пък и други. Хунор, например. Да не говорим, че при мен имаше сериозен палеж, а после отказаха всякакво разследване. Дори Георги Жеков и някои други ме оклеветиха по разни телевизии, че съм се подпалил сам. И отказаха да пуснат моето придружено от снимки и сканирани документи опровержение. А тая работа без Службите няма как да стане. Айде да не напомням за Парадокса, той си беше ченге отвсякъде.

преди 13 години 7 месеца #44822
Аз от съдебно дело не се плаша, обичам съдебните зали и адвокатските раздумки. То е като един вид трибуна за пропаганда. Имам право на защита, ще си изложа аргументите

За това няма да заведат съдебно дело. Но ако беше отишъл както те подмамваха хората му и не се стърпиш да го хванеш тоя урод за гърлото - тогава със сигурност разработката щеше да е успешна. Пасков ще дава интервюта на еврейката Бнатова по БТВ, разплакани девойки да вият колко неотoлерантно е тенгрианството и т.н. Въобще, щяхме да се нагледаме на трагедии с една-единествена цел, да компрометират старата Вяра. Защото в условия на пълна безидейност, само тя остана читава за българите в разпадащата се република. Именно Тенгрианството е главната заплаха за уродите. Семинари няма да организират за кришнари, ислямисти или юдаисти я.

преди 13 години 7 месеца #44824

anti666 писа: Аз от съдебно дело не се плаша, обичам съдебните зали и адвокатските раздумки. То е като един вид трибуна за пропаганда. Имам право на защита, ще си изложа аргументите

За това няма да заведат съдебно дело. Но ако беше отишъл както те подмамваха хората му и не се стърпиш да го хванеш тоя урод за гърлото - тогава със сигурност разработката щеше да е успешна. Пасков ще дава интервюта от на еврейката Бнатова по БТВ, разплакани девойки да вият колко неотлерантно е тенгрианството и т.н. Въобще, щяхме да се нагледаме на трагедии с една-еидинествена цел, - да компрометират старата Вяра. Защото в условия на пълна безидейност, само това остана на българите в разпадащата се република. Именно Тенгрианството е главната заплаха за уродите. Семинари няма да се организират за кришнари, ислямисти или юдаисти.

А, до болница няма да се стигне. Няма да вкарва в преразход здравната система, я. Има много други хора, които се нуждаят от парите за лечение, отколкото Псков.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.