Провокациите на Пламен Пасков
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тъй "ние сме били християни твърдо по времето на Омуртаг". Пламен Пасков. Стигнахме до разковничето на нещата, защо нема бог Тангра
1. Има само един бог и той е Христос, да нямате други богове, освен Него;
2. Християнството е още от началото на сътворението на света;
3. Българският народ е християнски още от своето създаване.
Предлагам на ристиените да започнат харесването на трите точки, сега!
======================================================
www.pan.bg/view_article-67-355117-V-Alep...Franciya-i-Angl.html
Няма как да си български националист и да получаваш толкова специфична информация от оперативният военен щаб на руската армия
От това, което виждам, е че лисугера Пасков се добира до челни позиции на протеста и успява да излъже овцете, че е добрия пастир, който иска да ги спаси като говори сладки приказки. И овцете му вярват. Защо? Защото говорел и цитирам "хубаво".
Искрено се зарадвах като разбрах за протеста... тази радост изчезна след като знам кой е организатора, и след като виждам на какви лъжци се дава трибуна.
ПП "Възраждане"са анти-тенгрияниПетър. писа: Както знаем вчера имаше протест в София пред народното събрание, който продължава и днес. Името на протеста е "НИЕ СМЕ НАРОД! АЗ ИЗЛИЗАМ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ!". Доколкото разбирам е организиран от ПП "Възраждане. Да, това е партията чиито лидер обещаваше да си дари партийната субсидия ама взе, че не го направи.
От това, което виждам, е че лисугера Пасков се добира до челни позиции на протеста и успява да излъже овцете, че е добрия пастир, който иска да ги спаси като говори сладки приказки. И овцете му вярват. Защо? Защото говорел и цитирам "хубаво".
Искрено се зарадвах като разбрах за протеста... тази радост изчезна след като знам кой е организатора, и след като виждам на какви лъжци се дава трибуна.
Те чрез Йордан Божков, създадоха наскорошният полицейски и кметски произвол в Ситово, като се извъртяха подло и обърнаха палачинката.
Още едно доказателство, че на тях като партия не може да се вярва.Сега ще подлъжат немалко хора, но така е по-добре. Всеки трябва да мине по редът си,за да изживееличните си илюзии. Случката в Ситово не е просто един "съседски скандал" причинен от някакви лични взаимоотношения,защото аз лични взаимоотношения с въпросният кметски наместник не съм имал никакви
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.