Провокациите на Пламен Пасков

преди 10 години 6 месеца #51629
Пламката Пасков, пак са го пуснали масоните в ТВ7 да плюе срещу Тангра. Помислих си, че предаването е повторение, обаче не е. Първом да си оправи руският акент, когато говори за българската история.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 6 месеца #51630
Сега шъ разглежда "лъжата за бог Тангра". Вземем и ние да си направим предаване "лъжата за бог Христос";)))

преди 10 години 6 месеца #51631
Па се е фанал за оная колона, на която си пише Тангра 1/1.

преди 10 години 6 месеца #51632
Трябва да вземем да се явим в ТВ7 като право на отговор. На тоя димитровградски мухъл, трябва да му се затвори устата.

Тъй "ние сме били християни твърдо по времето на Омуртаг". Пламен Пасков. Стигнахме до разковничето на нещата, защо нема бог Тангра;))) В крайна сметка, Псков не каза какво пише на колоната. Ако не пише "бог Тангра", тогава какво пише на тая колона? Пасков, не знае и не може да каже. Това се нарича манипулация, отричаш едното, но не можеш да докажеш, какво е другото! Тангра бил измислица на Бешевлиев. Хубаво, ама Бешевлиев не може да стане от гроба, за да си защити нещата.

преди 10 години 6 месеца #51633
Впрочем агентът на ГРУ, Пламен Пасков, в това предаване на Стойчо Керев, бичише, откровен православен византизъм :hammer: Как можело една малка орда от 10-15 000 души да разбие великата ромейска войска, след като тази войска била разбила преди това твърде силните араби. Но нищо не каза повече по тоя въпрос. Само в подтекст звучеше една пропаганда на силата на Източната римска империя. Нищо повече. Никви доводи не изкара, само критика. Ние можем да кажем, защо е станало така и защо Източната Римска империя се съгласява доброволно да отстъпи част от тази територия на Балканите и че дори прави признание на една нова държава. Би трябвало империята да направи нов военен поход и да разбие "проклетите българи", но тя не прави това, а точно обратното. М-да... Все пак това предаване на 19-ти февруари, и на ГРУ-пичката му в която участват и некои бургаски серсемчета е доста злополучно и ще им излезе през носа. Керев, стягай се майка, един ден идваме като доста неудобни събеседници. :karte4:

преди 10 години 6 месеца #51634
Опорни точки на ГРУ-пичката на димитровградският урсуз Пламен Пасков:

1. Има само един бог и той е Христос, да нямате други богове, освен Него;
2. Християнството е още от началото на сътворението на света;
3. Българският народ е християнски още от своето създаване.

Предлагам на ристиените да започнат харесването на трите точки, сега!

преди 9 години 10 месеца #52449
"отвоюването на Алепо остават броени дни, написа в профила си националистът Пламен Пасков."

======================================================
www.pan.bg/view_article-67-355117-V-Alep...Franciya-i-Angl.html

Няма как да си български националист и да получаваш толкова специфична информация от оперативният военен щаб на руската армия :hammer: Това означава, че най-вероятно си офицер от контраразузнаването на същата държава, най-малкото... :hammer:

преди 9 години 10 месеца #52464
Пасковия станал кандидат-президент, че чак си има и кандидат-вицепрезидент! Pо Канал 1, референдумясва :hammer: . Те били "Б" отбора на "А" отбора :-D Бе аз си мисля, че са направо "Б" окръжна група, ама айде :-D :-D :-D

преди 6 години 3 месеца #55824
Както знаем вчера имаше протест в София пред народното събрание, който продължава и днес. Името на протеста е "НИЕ СМЕ НАРОД! АЗ ИЗЛИЗАМ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ!". Доколкото разбирам е организиран от ПП "Възраждане. Да, това е партията чиито лидер обещаваше да си дари партийната субсидия ама взе, че не го направи.
От това, което виждам, е че лисугера Пасков се добира до челни позиции на протеста и успява да излъже овцете, че е добрия пастир, който иска да ги спаси като говори сладки приказки. И овцете му вярват. Защо? Защото говорел и цитирам "хубаво".
Искрено се зарадвах като разбрах за протеста... тази радост изчезна след като знам кой е организатора, и след като виждам на какви лъжци се дава трибуна.

преди 6 години 3 месеца #55825

Петър. писа: Както знаем вчера имаше протест в София пред народното събрание, който продължава и днес. Името на протеста е "НИЕ СМЕ НАРОД! АЗ ИЗЛИЗАМ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ!". Доколкото разбирам е организиран от ПП "Възраждане. Да, това е партията чиито лидер обещаваше да си дари партийната субсидия ама взе, че не го направи.
От това, което виждам, е че лисугера Пасков се добира до челни позиции на протеста и успява да излъже овцете, че е добрия пастир, който иска да ги спаси като говори сладки приказки. И овцете му вярват. Защо? Защото говорел и цитирам "хубаво".
Искрено се зарадвах като разбрах за протеста... тази радост изчезна след като знам кой е организатора, и след като виждам на какви лъжци се дава трибуна.

ПП "Възраждане"са анти-тенгрияни :-D Това е достатъчно за нас. За Пасков, какво да кажем -за умрелите или добро или нищо, значи нищо :tooth:
Те чрез Йордан Божков, създадоха наскорошният полицейски и кметски произвол в Ситово, като се извъртяха подло и обърнаха палачинката.
Още едно доказателство, че на тях като партия не може да се вярва.Сега ще подлъжат немалко хора, но така е по-добре. Всеки трябва да мине по редът си,за да изживееличните си илюзии. Случката в Ситово не е просто един "съседски скандал" причинен от някакви лични взаимоотношения,защото аз лични взаимоотношения с въпросният кметски наместник не съм имал никакви :tooth: . Въпросната личност ме вдъхнови да напиша първата антилирика :tooth: нищо повече. Просто не го искам като кметски наместник. Така,че въпросът е политически и БСП-Гергов добре го знае това.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.