Провокациите на Пламен Пасков

преди 13 години 6 месеца #45303
Вчера се състоя публична дискусия, организирана от въпросния господин. Наблюденията на сдружение „Опазваме българските светилища„ са, че тези хора са изключително слабо подготвени, не подхождат към проблемите научно и не разглеждат фактите в контекста им. А както знаем едни факти извадени от конкретния контекст, в който са констатирани се превръщат в материал за спекулации. Изложението му е изпълнено с вътрешни, фактологични и методологични противоречия. Изключително неприятно впечатление направи подкрепата, която Волен Сидеров (специален гост на събитието) заяви в полза на Пламен Пасков и „изключителния труд, който той бил извършил„. Според нас подобни усилия се полагат от много българи и много от нас, които сме активни в областта на историята и археологията сме достигнали до много по-задълбочени изводи относно проблемите, които поставя Пламен Пасков. Но, осъзнавайки огромната отговорност при съставянето на учебни материали и помагала, не претендираме за промяна на същите и не си позволяваме да нападаме открито Българска Академия на Науките. Тези действия на господинът също направиха изключително негативно впечатление. Тепърва предстои да анализираме изводите на Пасков и да изтъкваме неточностите и противоречията. Ние сме българи, които години наред сме следвали висше обучение, включително по методика в научните изследвания и ще настояваме добрите традиции поставени в нашето и световното образование да бъдат спазени. Ясно е че учебниците по история на България имат нужда от актуализация и преглед на някои данни, но това може да стане единствено след прилагане на стриктни методи за извеждане на научни заключения, а не в следствие на частично доказуеми хипотези.

Негативното отношение на г-н Волен Сидеров към българската древна история, ние сме констатирали в изследването на обекти, които представляват интерес за нашата организация. Г-н Сидеров и неговата свита се бяха появили, и бяха предизвикали скандал „как можело да се правят езически ритуали в съвременна България„ на едно българско, тракийско светилище, където местните жители провеждат всяка година събор, традиция която е непрекъсната от хилядолетия. Седенето на обща маса, събирането на местните жители заедно и устройването на курбан са прекалено силно казано "езически ритуали„. Единствено мястото, на което се провежда събора е свързано с древните традиции на българите. Това място е свещено. Ние сме радетели за правото на нашия народ да живее според собствените си регионални традиции и мироглед. Неприемливо е политици, чиито заплати и режийни разходи се покриват от същите тези българи да ги преследват заради традициите и обичаите им. Това противоречи дори на европейските ценности, на Конституцията и на законите на Република България. Опасяваме се, че сътрудничеството между Пламен Пасков и Волен Сидеров би могло да доведе именно до такива последици. Предвид повърхностния подход в извеждането на тезите относно историята на България, действията на този тандем са в още по-голяма степен неприемливи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45304
Връзката на Сидеров с Пасков, още веднъж показва руската тънка червена връзка в това дело, а именно, насочена срещу Тенгриянството кампания. Както се очакваше Писков се е поуплашил и не е дълбал много в антитенгриянската т.4 от неговите "Лъжи", щото е много слабо подготвен там и най-вече не знае какво го очаква, ако почне да се прави на велик в тази посока.
Към въпросния тандем (Сидеров-Пасков), явно обаче, ще трябва да добавим Емил Живков (Зиези), Иво Антонов (отдел Кадри към МО) и редица още други знайни и незнайни ристиенски фундаментали. Аз лично бих добавил и келемето наречено "отец Николай" от Пловдив. Горе долу риториката на Сайдеров по тия въпроси е като на Какалайчо Пловдивски.

преди 13 години 6 месеца #45305
Помня още един такъв "историк" на служба при Волен - Станислав Станилов. Каквото и археологическо откритие да се направи, той винаги го обявява за куманско. Според него излиза, че тук са живели не Българи, а само кумани. Може би също евреи и цигани.
Волен искам да го попитам нещо. След като той издаде книги с антиеврейска насоченост, как така през 2006 година още го поканиха в Изсраел на техни разноски? И после не знам още колко пъти го каниха.
Всичкото това е част от един еврейски план за унищожението на България. Време е всички да го разберат. Самият Пасков беше на подчинение на Димитър Асенов Радев, който също се оказа евреин. С истинска фамилия Аксьонов. Радев имаше три брака, като и трите му жени бяха еврейки. За Мирчева писах предостатъчно, да не се повтарям. Те всичките са една пасмина!

преди 13 години 6 месеца #45315
Начи ся, ПП АТАКА е проект на хазарската мафия. Още преди години тук един анонимен Българин ни отваряше очите за горещата връзка между Сайдеров и шефа на Овергаз (същото дето си копа шистово в Добруджа).

Сидеров-руска маша на КГБ, което от своя страна ще рече на
най-мръсните копелдаци в света.
Евреи, болшевики, дегенерати, а Воленчо тяхна маша.

www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...p?showtopic=89&st=15
В Политбюрото му има една дупетатка - Магдалена Ташева. Тая особено изявено лае срещу старата българска Вяра. За агент Светлин, Станислав Станилов няма какво да си говорим. Такива подобни особи ги чака тотална лустрация в свободна България и няма какво да се сърдят.

По интересно е участието на Дориян Александров, който като Пасков го даваше по едно време привърженик на тенгрианството. Бившите админи така и не ни казаха одобряват ли действията на Писков, но може би Дориан пък ще ни отговори. Или Елтимир да си го попита простичко и направо.

преди 13 години 6 месеца #45316
За Мирчева казах на Дориян в очите. Той отговори, че си имал защити и отклони темата. После му писах за Пасков, не ми отговори. В БНРП се случват доста тревожни неща, но не мога да им повлияя. Ако някой не знае, там вече е и Антон Рачев, виден агент-провокатор. Вероятно има и още. Макар че има и много свестни и читави хора, за които ми е тъжно, че ги набъркват в такава каша.

преди 13 години 6 месеца #45317
Аз Дорианчо винаги съм го броил евреин, казах му го във Фейсбук, той мълчи, след време и се покри. Гушнаха се двамцата с Писков под юрганчето в спалнята :-D :-D :-D :-D

преди 13 години 6 месеца #45511

Най-важното от всичко е, че агентът на ГРУ - Пламена Пискова, пак ще твърди, че в Русия няма българи.

В комплект със събитията в дунавска България, отговорът на български Бог Тангра към писковците.

Чувашия иска да се казва Волжка България
"Обществени дейци и историци от Чувашия призоваха ръководството на руската република да я преименува на Волжка България. Такова е според тях същинското й историческо име, а древните чуваши са потомци на волжките българи"

Получай, бляд.

преди 13 години 6 месеца #45516
В един чувашки форум прочетох следните думи: "Я чуваш, следовательно я болгар!". Кратко и ясно. Да припомням ли надписите по сгради в Казан "Булгария жива!"? Тошо Пейков, мандатоносителят на НДСВ преди години ми разказа как са ходили до Кабардино-Балкария. И как отначало хората ги гледали на кръв, ама като разбрали, че са българи, отношението им коренно се променило. "Ангеле, ако употребя думата любов, с която ни обградиха ще е твърде слаба. Тези хора се чувстват българи." Лично аз имам спомен от мишарите, "татари" от завоя на Волга, които в прав текст ми заявиха, че се българи. Това е безкрайна тема. Според проф. Татяна Яруллина, Волжска българка, в Руската Федерация живеят над 26 милиона българи. А отделно са руските аристократични родове от български произход. И руските интелектуалци и писатели като Достоевски, Лев толстой и Тургенев, които също са българи. Пасков да върви на майната си еврейска!

Вижте го копелето какви ми праща през ден!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 11 години 11 месеца #49936
Гледайте Пламен Пасков в предаване по ТЕЛЕвизията. Руский агьент, паканен къдьето абьяснява как Тангра не был болгарский бог. Гледайте и се дивете. Връзката в youtube ми го даде един психар от news.bg който се зове "син на слънцето".

Тангра и истината за него

НЕБЕТО ВИЖДА, ПСКОВ! Победи ли Саракта - няма да те забравим. Ще приложим точно древнобългарските закони, за които реве, че не са спазени.
Куче, яло и пило в дома на Йордан, че го е развеждал с рускинята и до Ситовския надпис. Баси! :mad5:
Малко предистория - класика в изкуството на плп. Как изследователят д-р Пламен Пасков се жалва към Йордан, че е изгонен заедно с дружинката си след 666 мнения.

Пламен Пасков писа: В качеството на какъв ме "молиш" да напусна движението?
На новия узурпатор?....Второ, глупостите и лъжите за господарите и плащанията следва да ги докажеш, иначе ставаш клеветник и лъжец, нещо много недостойно не само за тенгрианин, но и за всеки уважаващ себе си мъж, това две.
Притурка: на теб някога анти666 пари давал ли ти е? ...
От тази каша, която я забърка, и това разрушаване на междучовешките отношения не знам и Тангра как ще те извади...
А иначе все Саракта ви в устата на двамата, все в Тангра се кълнете, пък пикаете на древнобългарските закони!
Що така двоен стандарт?....

преди 11 години 11 месеца #49937
Не само е бил в дома ми, но той прави обиколки из домовете на много хора, които бяха в този форум и някак си им въздейства, та те вече не са тук. С една дума, видите ли го някъде, бягайте далече от него. Възможно е да има и психотронни джаджи в него или самият той да е източник на такива. При мене лично той се държа добре. Не говореше глупости, всичко беше точно. Вероятно съм бил преценен като ненадежден. Дай Боже, повече такива оценки за мен от Системата! :-D :-D :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.