Провокациите на Пламен Пасков
Болен като беше изпаднал по едно време гледаш писката там - предаване Оп изведнъж болен разплаща за протести срещу нато. Спряха протестите когато с писката се разтрогнаха. Болен не щя да го прави политик. Явно от коалицията е взел повече кеш. Сега гледаш косьо вади пари за протести ама ние знаеме, че той парите от субсидията ги е изял и изпил. И какво да видиме - писката там.
Ама друго ми е интересно. Тоя бохур удари едни шошомиги асоциацията русофили че били руски шпиони, готвели преврат. Ама те не са развъртали пари за протести нивгаж. А тоя писката къде е замесен винаги смърди - ама бохур не пипа. Те явно по чифутска линия му държат чадър. Щото според мене след като масква става рим а България - туркия изниква идеята за лабътството да се маскира чрез русофилство. То разбирам, че са ни освободили русите, ама не е като те да не са имали интерес. Не бива да се забравя това когато се общува с кадрите на грух. Това е руското мосат. Всъщност националистите така наречени трябва да забележат дали някоя от инициативите на писката е стигнала до нещо. Забиват се в трета глуха и после тоя минава на следващите. И понеже е гнусен и мазен според мене никога на никого не му е било приятно да общува с него ако не бяха кинтите по руска линия за 'граждански инициативи'.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Освободихме се от турците, да ни яхнат нашите.
-Петко войвода
Аз също смятам, че е крайно време нищожеството пламен пасков (плясков) да бъде спряно и да бъде прекратена антибългарската му дейност във Фейсбук и Ютуб. Както виждате тези две глобални мрежи, които са монополизирали комуникациите между хората в нет пространството му дават широко поле за изява. За съжаление е набрал и доста фенове/последователи във ФБ, а канала му в ютуб също се радва на голяма популярност сред дебилите. Има и рускоезичен ютуб, където се подмазва разбира се на гнома от Кремъл (все пак и жена му е рускиня, от която са се пръкнали 3 изродчета като него).
Прочетох, че преди време уродът плясков е гостувал в дома на Йордан 13 в Ситово и човекът много съжалява, че още тогава не му е метнал един хубав бой барабар с жена му - наистина голяма грешка, но тогава Йордан още не е предполагал в каква заплаха ще се превърне този урод-антибългарин.
С най-добри чувства към всички вас. Уверявам, че никога не съм имал негативно отношение към Тенгрианството, даже напротив - Аз самият дори не съм кръстен в църква, за разлика от индивиди като Мещера и Елтимир, които злонамерено и агресивно ме нападаха през годините и оттам тръгна цялото лошо отношение към мен и от останалите членове на форума. Ако не бяха тези двамата, аз никога нямаше да се скарам с останалите тук. Но тези двамата бяха не по-малки провокатори от нищожеството пасков-плясков, който още мърси с присъствието си свещената българска земя. Всичко най-добро ви пожелавам !
Тази част от коментара ти ме кара да се съмнявам, че ни желаеш доброто.
Освен един човек с произход от Русе във Воините нищо читаво друго от тази посока не е дошлоrusenec писа: Квалификациите ми са за съществото пламен пЛясков, за когото е и темата. За Елтимир и Мещера констатирах факти от нетолкова далечното минало, като за съжаление доста хора се вързаха на глупостите на тези хора, изкарвайки ме какъв ли не без нито едно доказателство. Ако бях и една стотна от всичко това, което казваха по мой адрес вече трябваше да съм милионер с яхти в Монако и т.н. и да си живея като цар, а не да се мъча на тази територия, в която няма държава от 9.9.1944г.
Колкото до личното очерняне, мене ме плюят непрекъснато в продължение на вече 10 години и то кой ли не
"дявол от тамян", но такъв е животът
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.