Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ден Грее
Какво да кажа:Мещера писа: Нека да видим какво ще каже Пламен.
както казват старите хора в нашия край: "Отиде коня у ряката!"
Ташко (танкиста) отлично знае моята позиция по въпроса как трябва да се държат българи помежду си, още повече българи-патриоти, по форумите и в живота.
Колко споделя и смята да прилага тези виждания, аз лично не знам, само се досещам.
Аз нямам средства за контрол и въздействие над него, и в конкретния случай, в този спор, продължавам да смятам, че ако беше получил вразумителен и понятен отговор или препратка към материали, съдържащи отговора, диалога и дискусията щеше да си се развие по естественния, нормалния начин, без гонения и заплахи.
Нямам средства за контрол и над вас, освен да ставам на развалена плоча да излагам мотивите си защо трябва да сме по-търпими и търсещи едининението даже с българи, които са различни от нас по вяра, виждания, позиции, но споделят основното: да се определят като българи и да милеят за България.
Десетки пъти призовавам тук и по други форуми да се сложат всички тези спорове под масата, ако има ясно изразена невъзможност да се водят в строго академичен и доброжелателен дух.
Такава ясно изразена невъзможност виждаме и в тази тема.
Не искам да ви предлагам задължително да се прегръщате или целувате с танкиста или такива като него. Но поне уважение и зачитане на хората, задаващи въпроси, може и трябва да бъде засвидетелствано от всички към всеки опонент или събеседник.
Така мисля аз.
П.П. Лично аз смятам, че Танкиста не изпълнява никаква поръчка и задава въпросите чисто самоинициативно. То ест, това са си негови, а не внушени или инспирирани въпроси и търсения...
много патос - малко истина. А тази тема се превърна в резила на вашето движение! Излиза че клеветите българския Бог и го наричате с някакво измислено име "Ден Грее" - Ден грее - грънци! Отговорите няма и това е повече от очевидно.PARADOX писа: Танкист! Хубавото на този форум е, че темите не се трият... Съвсем скоро "уйндоусът ти съвсем ще забие" и ще излезеш от матрицата която са набили в иначе умната ти главица! Ще се събудиш един ден. Отново ще влезеш в сайта и ще намериш тази тема. Там където сега виждаш само НИЩО, ще видиш отговорите на въпросите които те разкъсват толкова много време и за първи път ще осъзнаеш, че си свободен...!!!
Ден Грее
*Отговора "има и езотерични знания" - е смешен. Не вярвам някои да ви вземе на сериозно ако не си защитите твърденията с реални факти!
Все още не съм видял и къде пише че Симеон бил тенгрианин както твърдите. Същото важи и за записа че Симеоновите Воиници крещяли "ден грее"
Ден Залезе!
Ако имат възможност или желание, ще ти отговорят, но да се повтаряш - също няма смисъл...
Жалко, че аз не знам отговора - с удоволствие веднага щях да ти го дам, за да не се стига до тези кавги пак...
Ден Грее
Всеки трябва да го намери сам за себе си...
Както и предполагах - няма източник които да говори за Тангра с словосъчетанието "Ден Грее"!
така че вече е официално
Ден залезе!
Само че дотогава България ще се казва вече Булгаристан или даже Източна Румелия, без никакво "булгар" в названието си.PARADOX писа: Искаш побратимяване Пламене! И аз го искам! Уж всички го искат, а то все не идва... Задавал ли си си въпроса, защо..?!!! Не идва защото не ни достига ВЯРА.... Когато имаме ВЯРАТА, ще имаме и САРАКТА си....
Ден Грее
явно не това е важното, а напротив - целта е да няма истински ТАНГРИЗЪМ(а не тенгрианство или ден-греианство), за да може народа да е още повече объркан отколкото е сега!Пламен Пасков писа:
Само че дотогава България ще се казва вече Булгаристан или даже Източна Румелия, без никакво "булгар" в названието си.PARADOX писа: Искаш побратимяване Пламене! И аз го искам! Уж всички го искат, а то все не идва... Задавал ли си си въпроса, защо..?!!! Не идва защото не ни достига ВЯРА.... Когато имаме ВЯРАТА, ще имаме и САРАКТА си....
Ден Грее
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.