Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"

преди 18 години 7 месеца #23807
Аз най лесно ще напусна - но въпросите си остават! И докато не отоговорите на тях, хората няма да ви вземат на сериозно.

И един жокер:

Отоговор от типа
*не всички знания са писменни, има и езотерични

- не вървят. Никои не вярва на нищото! Ако хората вярваха в празните приказки, щяха да са вярващи християни.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #23808
Подкрепям напълно Йордан_13 и Antijew. Аз ,а вярвам и много други хора като мен , които пишат по-рядко и влизат в този форум , защото са попадали на ценна информация и им харесва средата , нагласата и целите на това пространство биваме отекчавани до смърт от малоумните въпроси на хора като Танкиста и безброй манипулатори , които минаха от тук преди него. Смятам , че никой тук не разполага с неограничени време и сили. А това което прави този Танкист е да разхищава енергията и на двете страни. На хората, които влизаме повече да четем и на хора като Йордан , Антиджу , Анти666 , Пламен Пасков , Парадокс и всички други , които пускат ценна информация във форума. Десетки пъти му бе казано , че знанието за Тангра не идва от "научно доказани" източници. Ами като не му допада нека си мисли , че Тангра и Ден Грее нямат нищо общо и да спре да пита или щом не спира (както всички видяхме) нека си получи бан. За мен е повече от основателно.

преди 18 години 7 месеца #23809

tankista писа: Аз най лесно ще напусна - но въпросите си остават! И докато не отоговорите на тях, хората няма да ви вземат на сериозно.

И един жокер:

Отоговор от типа
*не всички знания са писменни, има и езотерични

- не вървят. Никои не вярва на нищото! Ако хората вярваха в празните приказки, щяха да са вярващи християни.

Напусни и си вземи и въпросите с тебе. Можеш да ги зададеш и на твоите професуря. Щом те не могат да ти отговорят, значи техен си проблем. Ние Знание за това няма да дадем, за да могат после те да си пишат книгите, да добиват с това още повече титли и власт и след това да дойдат и да се изсерът върху нас, точно върху тези, чието Знание е послужило да напишат книгата си. Много добре ги познавам тия плазмодии и за тях няма никаква милост. те са комунисти и евреи и трябва да умрът.

преди 18 години 7 месеца #23810
За да се сложи край на тази безмислена за повечето от нас (надявам се) тема, ще си позволя да се обърна към "Танкиста" от името на всички съфорумци:

- Танкист! Всичко написано в този сайт е пълна измислица и фантасмагории на група откачени, отекчени и скучаещи дегенерати! Неща като Тангра, Тенгрианство и Ден Грее не съществуват и са плод на болните ни фантазии..!!! С това си изявление смятам, че отговорих на всичките ти въпроси (зададени и незададени) и считам темата за логически и физически завършена, заради което моля админите да я заключат...!!!

Ден Грее

преди 18 години 7 месеца #23815
С една дума нямате доказателства да затвърдите твърдението че видите ли Тангра значело "Ден Грее". Само незнам с тези нападки докъде точно ще стигнете - може би до кривата круша.

И така - след като нямате с какво да потвърдите или докажете че Тангра=Ден Грее, ще спрете ли да употребявате израза Ден Грее? Или ще се прекръстите на "воини на Ден Грее"
или ще игнорирате факта че говорите измислици и ще карате по старому?

преди 18 години 7 месеца #23816
Пламене,виждам че четеш темата.
Разбирам защо защитаваш танкиста.
Разбирам и желанието ти да пишем повечето оттук и във форума на БГ националисти.
Съветвам те обаче-вземи ти поограмоти ташкото,поговори му,защото той в момента внася РАЗЦЕПЛЕНИЕ между националистите и унищожава зараждащото се приятелство.Ако го прави сам,има начини да бъде спрян.
Аз обаче не вярвам да е сам.

Помисли за по-глобалните последствия от почти сигурния му бан тука...
Какво ще се повлече...
Ще видим обединение точно на кукувден,щото НЯКАКЪВ ИЗПЕРКАЛ ИЛИ ДОБРЕ ПЛАТЕН ЛАЙНАР НЕЩО НЕ МУ БИЛО ЯСНО!!! :mad5: :mad5: :mad5:

преди 18 години 7 месеца #23818
Мещер, успокой топката брат и не се пали за глупости...!!!
Танкиста има правото да бъде това което е в момента! Всичко е въпрос на избор, независимо дали е осъзнат или неосъзнат!!! И в двата случая има последствия... Казвайте на момчето това което иска да чуе и то само ще се отекчи от избора си...!!!

Ден Грее

преди 18 години 7 месеца #23819

PARADOX писа: Ден Грее

Ден Залезе!

Ден Грее не значи НИЩО! Нищичко! Сами го доказахте с вашето мълчние и увъртане.

Въпроса обаче логично идва - ще спрете ли да се гаврите с Тангра като го наричате, "Ден Грее", или ще се преименувате на ДенГреисти?

Според мен няма да стане нито едно от двете, защото нямате доблест да признаете че сте сгрешили

преди 18 години 7 месеца #23821

tankista писа:

PARADOX писа: Ден Грее

Ден Залезе!

Ден Грее не значи НИЩО! Нищичко! Сами го доказахте с вашето мълчние и увъртане.

Въпроса обаче логично идва - ще спрете ли да се гаврите с Тангра като го наричате, "Ден Грее", или ще се преименувате на ДенГреисти?

Според мен няма да стане нито едно от двете, защото нямате доблест да признаете че сте сгрешили

Какво увъртане бе Танкист...?!!! :out: :hmm: :out:
Аз ти признах всичко съвсем директно и конкретно...!!! :tooth: :tooth: :tooth:
Радваме напредъка ти..!!! Само преди месеци отричаше Тангра, като Български Бог, а сега вече го защитаваш!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
След още няколко месеца и твоя Ден ще Грее.........

Ден Грее

преди 18 години 7 месеца #23822
Ирония, Гротеска, Пародия, Комедия, Мелодрама, Тропи, фигури, картинки на малки човенца наричани "emotions" - Като махнем всички тези способи за удължаване на речта в безсмисленни излияния, от твоето мнение остава да се чете:

НИЩО - едно голямо нищо.

И пак за поне 15 път питам - Има ли доказателства че Тангра е "Ден Грее"

Ако няма:
ще спрете ли да се гаврите с Тангра като го наричате, "Ден Грее", или ще се преименувате на ДенГреисти?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.