Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"

преди 18 години 7 месеца #23796

PARADOX писа: Танкист..!!!
Отговорите ти на въпросите които ти зададох, меко казано ме натъжиха..!!! След като идваш тук основно да се посмееш и приемаш всичко на "ташак" как въобще допускаш, че някой ще погледне по друг начин към теб самия..?!!! За да започнеш да чукаш, първо трябва да започне да ти става..!!!! Не можеш да достигнеш до следствието без причината... Затова и скоро няма да получиш отговорите които търсиш! Не си дорасъл духовно за тях.. Не се отчайвай! Важното е, че духът ти е започнал да търси..!!!

Ден Грее

П.П. Я помисли за вероятноста Черноризец Храбър да не е Симеон, а Боян Мага..?!!! Това е нещо като домашно и решението му го няма в Гугал-а, а в библиотеките-едно място където май отдавна не си стъпвал..! Дерзай приятелю...!!!! :aura: :tooth: :thumbsup:

Не мога да не приема на ташак теми и статии от рода на "слънце гледане" или "тенгриаство в северна америка", или "солидарност с индианците от лакота". Това че вие сами си пускате такива нелепости в сайта си е лично ваш избор. Още по малкото - вярвате в тях.

А сега ми отговори наистина честно - Няма да получа отговорите, защото "не съм дорасъл"(да се чете - не ви възприемам като "пазители на завета", които говорят само истини")
Или няма да получа отговор - защото няма такъв?

Когато някои има смелостта да заяви че Тангра е Ден Грее, той трябва да има и смелостта да го докаже.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #23797
Пазя единствено семейството, приятелите и здравето си...!!!
Каквото имах да ти казвам-го казах...!!!
Пожелавам ти попътен вятър и успех в търсенето ти! Дано да стигнеш там за където си тръгнал!...!!!

Ден Грее

преди 18 години 7 месеца #23798

tankista писа: Не мога да не приема на ташак теми и статии от рода на "слънце гледане" или "тенгриаство в северна америка", или "солидарност с индианците от лакота". Това че вие сами си пускате такива нелепости в сайта си е лично ваш избор. Още по малкото - вярвате в тях.

Щом не можеш да приемеш тези за теб "нелепости", мястото ти не е тук! Обирай си крушите доброволно...Никой не е длъжен, а и не трябва да отваря очите на този, който не иска да прогледне...!

преди 18 години 7 месеца #23799
Момчета, отново всичко се завъртя по кръга на разпрата...
Няма ли някой наистина да му отговори и дискусията да продължи нормално, и да бъде спчелен още един последовател?
Да бъде даден един пример за това, как различните българи, даже и след дрязги, успешно търсят и намират, строят единство помежду си, в името на общата опасност...

преди 18 години 7 месеца #23801
очевидно не може да бъде отговорено на въпроса, защото отговор - няма. Или по скоро има, и той се състой в мълчанието и увъртането. Аз си казах - Един Директен Въпрос, чака един директен отговор. Моралните ви поучения оставете за себе си. Не ме е страх от Бог, или от които и да било.

преди 18 години 7 месеца #23802

tankista писа: очевидно не може да бъде отговорено на въпроса, защото отговор - няма. Или по скоро има, и той се състой в мълчанието и увъртането. Аз си казах - Един Директен Въпрос, чака един директен отговор. Моралните ви поучения оставете за себе си. Не ме е страх от Бог, или от които и да било.

И ще,получиш директен Бан. Отговор, за теб няма да има, да ме извинява Пасков, но горепосоченото лице вече не мога да го трая и бих му нашарил задника с една дряновица, ама не само неговия, ами и този на баща му, дето е създал такъв запъртък. Фадромата изпълнява поръчка на мръсните евреи и комуняги и трябва да обезглавен, обесен, да му бъде изтръгнато сърцето и изядено и всякакви други "кръвожадни ритуали" можем да изпълним с него:))) Нищо, че съм вегетарианец, към такива недоносчета, ми се повдига и нямам намерение съботата да си тровя живота с недоносени в комунистическо време юроди.
Предлагам да затегнем контрола във Форума и да се назначат един двама зли модератора, нищо, че това ще ограничи свободата във Форума, защото енергията ни е по-ценна в друга посока, вместо да бъде пиляна в спорове с дегенерати.
Фадромата не подлежи на посвещение и не бива да му бъде давана никаква информация. Подлога е на Иванчо Танев Иванов, и ето откъде идва неговото заяждане

"Тяхното разселване на изток е свързано с петроглифите изобразяващи коли теглени от бикове. Името на тюркския бог Тенгри (шумерското дингир). /б.пр. тези изводи са напълно погрешни. Няма никакви археологически данни за преселения на шумери в Централна Азия. Що се отнася до хуритите, от Испания до Тибет, е също пресилена постановка. Езиковите паралели са на много по-древно синокавказко ниво. А връзката тенгри-дингир е напълно погрешно."

www.protobulgarians.com/Kniga%20na%20Ale...AR-KNIGA-CHAST-3.htm

преди 18 години 7 месеца #23803
Няма ли някой наистина да му отговори и дискусията да продължи нормално, и да бъде спечелен още един последовател?
Не, Пламене, мерси от такива"последователи". Последователи, които търсят доказателства за Бога, нямат сетива за духовните реалности и не подлежат на посвещение. Самия въпрос: "какво е доказателството?" говори за човек с материални интереси и свръхрационално мислене, а в Тенгрианството като Вяра няма рационализъм и като Вяра, няма нужда от научни цитати на източници, които в по-голямата си част са фалшификати. А когато ги цитираш, ти не казваш Истината - аргументираш се с фалшификати и се изсираш върху нея. Ще допуснем ли това? Не. Бан до гроб.

преди 18 години 7 месеца #23804
Вместо да се заканвате с дряновица бихте могли да извадите един източник и по този начин да ме накарате да се засрамя и да призная че сте прави. Но засега излъчвате безсилие.
И да - няма нищо лошо в рационализма - иначе аз мога да вярвам че земята е плоска. И когато е попитат как да го докажа ще използвам запазената ви марка

"Има езотерични знания"

----
дотук доказателства че Тангра, е ден-грее - няма. А ще има ли?

преди 18 години 7 месеца #23805

tankista писа: Вместо да се заканвате с дряновица бихте могли да извадите един източник и по този начин да ме накарате да се засрамя и да призная че сте прави. Но засега излъчвате безсилие.
И да - няма нищо лошо в рационализма - иначе аз мога да вярвам че земята е плоска. И когато е попитат как да го докажа ще използвам запазената ви марка

"Има езотерични знания"

----
дотук доказателства че Тангра, е ден-грее - няма. А ще има ли?

Никакъв източник, няма да ти извадя. Само гръкляна. Вземай си торбата и напускай Форума. Нямаш место тука, нито тези, които стоят зад тебе. Аз лично не вярвам да си на 18 години.

преди 18 години 7 месеца #23806

Jordan_13 писа: Няма ли някой наистина да му отговори и дискусията да продължи нормално, и да бъде спечелен още един последовател?

Не, Пламене, мерси от такива"последователи". Последователи, които търсят доказателства за Бога, нямат сетива за духовните реалности и не подлежат на посвещение. Самия въпрос: "какво е доказателството?" говори за човек с материални интереси и свръхрационално мислене, а в Тенгрианството като Вяра няма рационализъм и като Вяра, няма нужда от научни цитати на източници, които в по-голямата си част са фалшификати. А когато ги цитираш, ти не казваш Истината - аргументираш се с фалшификати и се изсираш върху нея. Ще допуснем ли това? Не. Бан до гроб.

Взе ми думите от устата в общи линии, но по-добре го каза. :thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.