Медальони разни
Тук погледни формула номер 4.iss писа: "Стрелкичката" е в странична позиция...Тази в средата мисля че е неправилно разположена ,но преди това бих искала да се убедя коя от двете руни е М или П?На снимката не е много ясно.
Сега си представи, че плъзгаш по кожата на самата гривна крайните две към средната, за да ги събереш една до друга. Нищо не е завъртяно или обърнато, iss
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Заги, това е добра идея от страна на anti666Който ходи там все пак, нека да си отпечата с добър принтер снимите на оригиналната Розета. Публикуваните тук черно-бели за възможно най-доброто, което може да се намери. Нека да я сравни на място с това, което ще види в НАИМ. Да обърне особено внимание на отчупените крайчета в резултат на годините, които са видни по снимките.
Това което виждам там няма нищо общо с руната Уруз и ето защо аз оставам с впечатление че това е неправилно разположена Perthro ...Миро писа:
Тук погледни формула номер 4.iss писа: "Стрелкичката" е в странична позиция...Тази в средата мисля че е неправилно разположена ,но преди това бих искала да се убедя коя от двете руни е М или П?На снимката не е много ясно.
Сега си представи, че плъзгаш по кожата на самата гривна крайните две към средната, за да ги събереш една до друга. Нищо не е завъртяно или обърнато, iss
Уруз изглежда ето така:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Присъединявам се към Богатир.Има и още доста навътре в темата хора,които считам ще се почувстват провокирани да изкажат мнение.Bogatir писа: iss ще се радвам, ако направиш тема свързана с руническите символи, обяснения на техните значения, препратки към подобни сайтове и т.н. Това е интересна област от знания, която не съм срещал
С удоволствие бих направила тема,защото това е интересна и полезна информация...за съжаление повечето материали в интернет са на английски...ще помисля как да го оформя,ако не ме изритат до тогава от тук...(току що ме пратиха :"да бъркам руни",но такъв израз смо глупак би използвал...)Bogatir писа: iss ще се радвам, ако направиш тема свързана с руническите символи, обяснения на техните значения, препратки към подобни сайтове и т.н. Това е интересна област от знания, която не съм срещал
Искам да се извиня на Миро,че му обещах информация,но така и не намерих време да я систематизирам за да му послужи за изделията...
Ако пусна тема за руните ,ще споделя с вас личния си опит и преживявания...ще ви разкажа как руните ме "доведоха" в този сайт...Всеки би могъл да опита,но не е безопасно...
Прикачен файл ( : 62 )
______.doc
Молбата ще я подам аз и от мое име, просто я нарекох "Искане" по настояване на Мещера
Да разбирам, че нямате препоръки по текста и да я пускам, нали така?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.