Медальони разни
Може и да не е предмет...Ето пример :Bogatir писа: Просто говоря малко наизуст, но не мога да повярвам, че някакъв предмет ще ви помогне да се извисите над материалните ценности.
Областта на Algiz е всяка възможна форма на защита от всеки възможен източник на опасност. Защита или отбрана, физическа или духовна, персонална или колективна.
Още една мощна руна за защита, Elhaz бе често гравиран върху оръжията за победа и безопасност по време на битка. Като неговата форма е тази, в която стоим, когато инвокираме боговете или дърпаме енергия от небесата. Руната също е моста между боговете и хората. Защита от врагове и зло. Спомага приятелствата. Подсилва късмета и силата за живот.
Мистична и религиозна връзка с нечовешки осъзнати същества. Връзка с други светове особено Asgard и космическите кладенци на Urdhr, Mirmir и Hvergelmir. Подсилване на магическата сила и късмет.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А Тук има една игричка в смисъл задаваш си въпрос и си гадаеш с руни. Не съм я пробвала и нямам мнение дали е нещо смислено, но ако имате интерес пробвайте.
Това съобщение е редактирано от Дари на 3.7.2008, 23:11
Но сме се разбрали да мина през кабинета й, в удобно и за 2-та време (то 2-ра седмица не настъпва) и "да видим какво може да се направи..." Като цяло ме съветва да се задоволя с вече публикуваните!
Та, в общи линии се случва това което каза Анти, че едва ли ще позволят. На мен наистина не ми се вярваше чак да е така, но...Все пак не съм се отказал, като се срещна с нея ще нося и апарат, за да може ако я склоня, все пак да снимам.
П.П. До колкото разбрах розетата въобще не е изложена, а и с тези откази и увъртания се чудя дали изобщо е при тях! Все пак се надявам да разбера. Като имам резултат - ще пиша!
Поне така си мисля. Дано не съм прав.
Медалът изглежда така:
germanmilitariacollectibles.com/blog/upl...2nd_Class-753717.jpg
Не е задължително (даже е препоръчително) да няма изобразена свастика върху него. По простата причина, че наще 100% ще го видят на врата ми, а баща ми твърдо против всичко що е свързано с Хитлер, хитлеризма, нацизма, фашизма и т.н..
Виждала съм подобен кръст в антикварен магазин(тъй като рядко мога да спра вниманието си в бижутерен).А ти за свастиката знаеш ли нещо и за кръстовете изобщо?kiddrock писа: Някой може ли да ми каже някой сайт или магазин, от където мога да си купя "Железен Кръст"? За не знаещите, това е медал, който се е връчвал на войници, които са се борели срещу френеските сили на Наполеон I-ви. Въпросният медал е създаден от пруски имератор (забравих му името). През втората световна война този медал също се е раздавал, само че на него имало изобразена свастиката, както и годината (1939). Аз си търся въпросният медал, но в по-малки размери и да става за "висулка" на сребърна верижка. Виждал съм такова. Ако някой знае от къде мога да си намеря такова да пише. Може и на ЛС
Благодаря Ви предварително!
Медалът изглежда така:
germanmilitariacollectibles.com/blog/upl...2nd_Class-753717.jpg
Не е задължително (даже е препоръчително) да няма изобразена свастика върху него. По простата причина, че наще 100% ще го видят на врата ми, а баща ми твърдо против всичко що е свързано с Хитлер, хитлеризма, нацизма, фашизма и т.н..
Анти,може ли една малка забележка?Това не е атрибут за свещенодействие.Това е предмет със сакрална стойност ,чиято сила се задейства чрез свещенодействие с нужните умения и атрибути...служи единственно на лицето за което е предназначена...всяко посегателство над подобен предмет носи неясни последствия за посегателя...именно по тази причина при настъпващи промени за притежателя (смърт или нещо друго) се е извършвало повторно свещенодействие с което се благодари и се освобождава предмета от вложената в него сила.Подобни предмети никога не са се давали в наследство...може да се изработи нов-абсолютно идентичен с предишния или да се нанесат някои корекции в символите ,което е необходимо за времето в настоящата ситуация...и т.н.anti666 писа: Писмен отказ няма и да получиш. Знаят много добре, че веднага ще бъде приложен тук. А като Българи имаме пълното право да изискваме информация как и къде се съхраняват древните ни артефакти и ще се вдигне скандал. За нещо подобно зверски убиха бившия директор на същия този музей Рашо Рашев и то с терористичен акт да заметат следите. А тук говорим не само за артефакт, но за атрибут за свещенодействие. И то не за какво да е, а за защита на Саракта. Кой знае с какви сатанински символики и оловни сандъци е погребана Розетата в опит да неутрализират силата и.
Между другото искам да благодаря на Миро за добрата изработка на розетата.Вчера я получих като изненада-подарък и разбрах че е негово творение.Е ,за сега ми създава проблем да си мисля какво да я правя,тъй като аз не бих си я виснала току-така и това страшно ме задължава...Но е хубава...
Исс - ами направи с нея това което ме посъветва преди повече от година. Онова с вода и сол.iss писа: Между другото искам да благодаря на Миро за добрата изработка на розетата.Вчера я получих като изненада-подарък и разбрах че е негово творение.Е ,за сега ми създава проблем да си мисля какво да я правя,тъй като аз не бих си я виснала току-така и това страшно ме задължава...Но е хубава...
Аз от тогава до преди няколко дена я носих на врата, докато не прогни кожената връв и се скъса.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.