Медальони разни
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Някъде бях чел или чул,че има официален диспут по този въпрос и щели да я налагат тая промяна.Ние няма да ги чакаме,нали?
Сега вече разбрах и съм съгласен, че по-правилно е да се искаЗаги писа: Миро, не си ме разбрал
Молбата ще я подам аз и от мое име, просто я нарекох "Искане" по настояване на МещераИ той си е напълно прав - няма какво да се молим да ни пускат, ние ИСКАМЕ, защото сме в правото си на българи
))
Да разбирам, че нямате препоръки по текста и да я пускам, нали така?
Тук ще видите Розетата в три проекции, което показва, че ние с нашата сме на прав път
Благодаря на Заги за инициативата, която пое и вярвам, че той ще има успех със снимането на оригинала. Много ми се иска да има снимка, която да е направена така, че зад Розетата да е сложено огледало и обратната страна да се отразява в него така че на снимката да се виждат едновременно и двете страни. Това вече ще си е доказателство единствено по рода си.
jewels.hit.bg/med/small/76.jpg
Центъра на медальона показва небесната врата, която се затваря и прекъсва връзката ни с небесния свят. Двата еднорога от двете страни са стражите, които я пазят и са символа на Небесната Конница на "Народа на Еднорога" - Българите. Знака IYI означава върховния бог, който по лични причини не искам да нарека Тангра, но символа е верен.
Другото много важно нещо е ПРАГА към небесните врати, изобразен като езотеричния АЗ на българите най-отдолу. Азът е посвещението и условието да се достигнати небесните врати....
....и медальона работи на много нива, въплъщавайки и свързвайки притежателя с всичките тези езотерични сили и енергии.
Елтимир ме "запозна" със затворената свастика, но ... забрави да ми прати упътването за ползване...Strannik писа: А за медальоните със сакрална символика - освен предупрежденията на Зиези от форума на вестник Атака, имахме една съфорумка с ник Мistique, която се оплакваше от гривна със затворена свастика (ако не се лъжа). Не успях да открия въпросната тема, но си спомням, че Елтимир беше дал обяснения - така че, който има време и желание, нека да разрови форума (и галерията
).
И се оказа, че тази свастика инвокира силите на баланса между доброто и лошото...така, че ако не сте подготвени, може и да ви разруши.
Това е за хора които искат да овладеят ритмичните цикли на противоположностите и най-вече да устоят на вълните на лошото.
Ако не сте подготвени ( и вие и всички които сте край тази свастика)...не се хващайте!
Добро предупреждение...но...никой не иска да чуе и да се замисли...и това се отнася и до розетата по която всички са пощурели...Не си ли изпълнен с любов и хармония руническите символи ще те поведат по пътека в която или ще я откриеш..или ще изгориш...Mistique писа:
Елтимир ме "запозна" със затворената свастика, но ... забрави да ми прати упътването за ползване...Strannik писа: А за медальоните със сакрална символика - освен предупрежденията на Зиези от форума на вестник Атака, имахме една съфорумка с ник Мistique, която се оплакваше от гривна със затворена свастика (ако не се лъжа). Не успях да открия въпросната тема, но си спомням, че Елтимир беше дал обяснения - така че, който има време и желание, нека да разрови форума (и галерията
).
И се оказа, че тази свастика инвокира силите на баланса между доброто и лошото...така, че ако не сте подготвени, може и да ви разруши.
Това е за хора които искат да овладеят ритмичните цикли на противоположностите и най-вече да устоят на вълните на лошото.
Ако не сте подготвени ( и вие и всички които сте край тази свастика)...не се хващайте!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.