Медальони разни

преди 18 години 2 месеца #29107
Абе на мене ми излизат само гаргаляци!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29108
Разбира се,че трябва да е Искане."Молба" е еврео-комунистическа приумица-мачкане ва АЗ-а още на първо ниво!
Някъде бях чел или чул,че има официален диспут по този въпрос и щели да я налагат тая промяна.Ние няма да ги чакаме,нали?

преди 18 години 2 месеца #29109

Заги писа: Миро, не си ме разбрал:)
Молбата ще я подам аз и от мое име, просто я нарекох "Искане" по настояване на Мещера:) И той си е напълно прав - няма какво да се молим да ни пускат, ние ИСКАМЕ, защото сме в правото си на българи:)))

Да разбирам, че нямате препоръки по текста и да я пускам, нали така?

Сега вече разбрах и съм съгласен, че по-правилно е да се иска :thumbsup:

преди 18 години 2 месеца #29408
Днес просто си е добър ден за информация :-)
Тук ще видите Розетата в три проекции, което показва, че ние с нашата сме на прав път :thumbsup:

преди 18 години 2 месеца #29412
Миро, въпроса според мен не е дали нашата Розета е правилна или не е , въпроса опира до това ние да сме сигурни, какъв точно е оригинала, а не да предполагаме и да търпим критики /пак на база предположения разбира се./ :aham:
Благодаря на Заги за инициативата, която пое и вярвам, че той ще има успех със снимането на оригинала. Много ми се иска да има снимка, която да е направена така, че зад Розетата да е сложено огледало и обратната страна да се отразява в него така че на снимката да се виждат едновременно и двете страни. Това вече ще си е доказателство единствено по рода си.

преди 18 години 2 месеца #29539
За съжаление, това е пак рисунка, което дава храна за спекулации. Аз преди време посветих доста време да търся други, по-добри снимки на Розетата. Просто няма! Най-доброто е това, което е сложено тук в Галерията. А лявата снимка от посочения линк е явен фалшификат. Само дясната е на оригинала.

преди 18 години 2 месеца #29860
Не знам дали някой обърна внимание на новата снимка в профила на Миро но е важно:

jewels.hit.bg/med/small/76.jpg

Центъра на медальона показва небесната врата, която се затваря и прекъсва връзката ни с небесния свят. Двата еднорога от двете страни са стражите, които я пазят и са символа на Небесната Конница на "Народа на Еднорога" - Българите. Знака IYI означава върховния бог, който по лични причини не искам да нарека Тангра, но символа е верен.

Другото много важно нещо е ПРАГА към небесните врати, изобразен като езотеричния АЗ на българите най-отдолу. Азът е посвещението и условието да се достигнати небесните врати....

....и медальона работи на много нива, въплъщавайки и свързвайки притежателя с всичките тези езотерични сили и енергии.

преди 18 години 2 месеца #29861

Strannik писа: А за медальоните със сакрална символика - освен предупрежденията на Зиези от форума на вестник Атака, имахме една съфорумка с ник Мistique, която се оплакваше от гривна със затворена свастика (ако не се лъжа). Не успях да открия въпросната тема, но си спомням, че Елтимир беше дал обяснения - така че, който има време и желание, нека да разрови форума (и галерията :-D ).

Елтимир ме "запозна" със затворената свастика, но ... забрави да ми прати упътването за ползване...

И се оказа, че тази свастика инвокира силите на баланса между доброто и лошото...така, че ако не сте подготвени, може и да ви разруши.

Това е за хора които искат да овладеят ритмичните цикли на противоположностите и най-вече да устоят на вълните на лошото.

Ако не сте подготвени ( и вие и всички които сте край тази свастика)...не се хващайте!

преди 18 години 2 месеца #30346

Mistique писа:

Strannik писа: А за медальоните със сакрална символика - освен предупрежденията на Зиези от форума на вестник Атака, имахме една съфорумка с ник Мistique, която се оплакваше от гривна със затворена свастика (ако не се лъжа). Не успях да открия въпросната тема, но си спомням, че Елтимир беше дал обяснения - така че, който има време и желание, нека да разрови форума (и галерията :-D ).

Елтимир ме "запозна" със затворената свастика, но ... забрави да ми прати упътването за ползване...

И се оказа, че тази свастика инвокира силите на баланса между доброто и лошото...така, че ако не сте подготвени, може и да ви разруши.

Това е за хора които искат да овладеят ритмичните цикли на противоположностите и най-вече да устоят на вълните на лошото.

Ако не сте подготвени ( и вие и всички които сте край тази свастика)...не се хващайте!

Добро предупреждение...но...никой не иска да чуе и да се замисли...и това се отнася и до розетата по която всички са пощурели...Не си ли изпълнен с любов и хармония руническите символи ще те поведат по пътека в която или ще я откриеш..или ще изгориш...

преди 18 години 2 месеца #30380
Не съвсем всички, но наистина много хоря се увличат по медалиони, татуировки и други подобни артикули, които притежават някакви рунически символи и разчитат на тях да ги направят щастливи. Тоест разчитат на нещо материално, пък дори и да има някакви енергийни или информационни свойства, което да им помогне в материалния живот и емоционалния живот. Може би греша, нека iss или някой друг запознат да ме поправи но тези знаци не оказват влияние върху духовното развитие на човека. Доколкото разбрах при неправилна употреба, могат да доведат до духовен срив, но не и до подпомагане на духовното израстване. Просто говоря малко наизуст, но не мога да повярвам, че някакъв предмет ще ви помогне да се извисите над материалните ценности.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.