Българският и първият Кивот на Завета
Значи аз днес мога да празнувам рождество Христово. И утре пак, и в други ден. И така всеки ден.narzole писа: Ние на Рождество Христово празнуваме точно Рождество Христово, независимо дали това ще е през август, април или декември. Пак ще ти кажа, ние не празнуваме датата, а Рождеството.
п.п. Я ми кажи, ти за християнин ли се имаш?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ще те Пич-ам аз тебе ей сега! Вирус мръсен!
Това съобщение е редактирано от Запознат на 8.9.2007, 17:00
Та така как вървят нещата около кивота?
Лешник нагризан, я си събирай катериците и се омитай преди да са те банирали завинаги.
Щом заявяваш че си от другата страна - чий го търсиш тука бре?
Питаш как вървят нещата с кивота..?!!Leshnik писа: Значи големи педераси сте с тия банове и триенета дееба. И Запознат и Севар, направо педераси та дрънкат. Що така бе пичове, нещо не ви се нрави че ви влизам у форумчето ли бе, аман вече от комплексари. Ами ето влизам и какво? И ако не искате да ви оспамявам темата, тогава не трийте и не ме банвайте, а ще разискваме нещата в друга отделна тема. Ама вие сте педераси направо и само триете и банове слагате. Баси пичовете сте.
ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПОПЕЯ МАЛКО..?!!
ДАЛИ ЩЕ ТИ ПОНЕСЕ, ГНИДО...?!!!
Paradox, не се пали на кучетата дето лаят. Умрелият от невежество, много често не осъзнава, че е мъртъв. Не виждам смисъл да обръщаме внимание на тези сексуално малтретирани като деца хорица, които плюят и обиждат, имам чувството просто за да са в ролята на агресори. Предлагам им вместо да се пънат да псуват в този форум, да си вземат едно кремче от тоалетката на бабите си, с които убеден съм все още съжителстват и да си направят по една ножка, докато наблюдават играещите деца на отсрещната детска площадка... или ако са на село, както предполагам... - да посетят козата, тя определено е на тяхното интелектуално ниво!PARADOX писа:
Питаш как вървят нещата с кивота..?!!Leshnik писа: Значи големи педераси сте с тия банове и триенета дееба. И Запознат и Севар, направо педераси та дрънкат. Що така бе пичове, нещо не ви се нрави че ви влизам у форумчето ли бе, аман вече от комплексари. Ами ето влизам и какво? И ако не искате да ви оспамявам темата, тогава не трийте и не ме банвайте, а ще разискваме нещата в друга отделна тема. Ама вие сте педераси направо и само триете и банове слагате. Баси пичовете сте.
ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПОПЕЯ МАЛКО..?!!
ДАЛИ ЩЕ ТИ ПОНЕСЕ, ГНИДО...?!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.