Българският и първият Кивот на Завета

преди 18 години 11 месеца #20511
Ти се смееш, ама отвътре те изяжда злоба. Ама смей се, то поне простотията си е още законна.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20521
Айде сега синко , кажи ни какво точно е езичество , защото за мен е малко непонятно как го свързваш с тангрианството. И освен това всичко в този свят става заради парички така ли ? Ами че те тези дето воюват и се опитват да ни унищожат имат толкова пари и материални богатства , че още 100 живота няма да им стигнат да ги изхарчат. Защо тогава ламтят за Българската земя и Българската история ? Какво ги интересуват нашите тайни щом всичко опира до пари ?!

Редакция : Запознат , като почнеш да триеш изтрий и моите постове , благодаря ти.
А ако някой наистина се интересува , а не е по поръчка тука - има си секция материали и предишни теми в които са разисквани същите въпроси.
Бъдете живи и здрави!

преди 18 години 11 месеца #20527
А бе тоя плъх не е никакъв християнин. Не му се връзвайте на провокациите. Той ако беше християнин, щеше да си гледа християнските работи, а не да идва тука и да ни дразни. Като че ли БПЦ е цъфнала, та вързала, та нас идва да оправя.

п.п. Не му отговаряйте. Като изтрия неговите, вашите постове остават висящи после.

преди 18 години 11 месеца #20541
Предпоследният пазител на Книгата на Завета, когото познавах беше един скромен ловешки свещеник. Православен свещеник, който не можел да служи на погребения, защото плачел заедно с близките на починалия. Какво знаете вие и как можете да коментирате? Да, аз знам нещо, но вие ме прогонихте. Не казвайте вече, че вие сте от нас, и че ние сме от вас. Нека се изпълни предсказаното.

преди 18 години 11 месеца #20542

JulesW писа: Айде сега синко , кажи ни какво точно е езичество , защото за мен е малко непонятно как го свързваш с тангрианството. И освен това всичко в този свят става заради парички така ли ? Ами че те тези дето воюват и се опитват да ни унищожат имат толкова пари и материални богатства , че още 100 живота няма да им стигнат да ги изхарчат. Защо тогава ламтят за Българската земя и Българската история ? Какво ги интересуват нашите тайни щом всичко опира до пари ?!

Редакция : Запознат , като почнеш да триеш изтрий и моите постове , благодаря ти.
А ако някой наистина се интересува , а не е по поръчка тука - има си секция материали и предишни теми в които са разисквани същите въпроси.
Бъдете живи и здрави!

ЙулесВ, тенгрианството не е ли езичество? Вие претендирате че не е, (и то вашето наистина не е) Истинското тенгриянство при тюрките си е било един пантеизъм, на тотемично ниво. Е сега това вашето не знам как може да се окачестви, ама не е точно религия. По скоро кой каквото си иска това си добавя към кашата. Естествено много от нещата подсъзнателно сте ги вмъкнали от християнството и йудейството, Това че уж сте монотеисти примерно. Някакъв кивот сега изкарахте, после и може и един месия да си спретнете, ама това няма никаква връзка с оригиналното тюркско тенгриянство. И не мислете че си имате религия, а по скоро имате системка за избиване на душевните комплекси. Извинявайте за грубия тон пичове, ама на мен не ми пука за заблудите ви. Правите се на вълци, а сте си овце.

преди 18 години 11 месеца #20543
Невежи глупако, по-добре се запитай дали вашето така наречено "християнство" не е Тенгрианство.

преди 18 години 11 месеца #20546

Елтимир писа: Невежи глупако, по-добре се запитай дали вашето така наречено "християнство" не е Тенгрианство.

Елтимире, християнството никога не е било тенгриянство, ти го знаеш мн. добре. Аз също. Пичовете тук обаче не са много на ясно.
На курса не те ли научиха че лъжата и милион пъти повторена си остава лъжа а не истина? Предполагам че са ти спестили това. Нищо, аз сега ти казвам. Тангра никога не е бил никакъв български бог, и няма никога ни да бъде.

преди 18 години 11 месеца #20552
Да, прав си, monforte, Тангра, Греещият Ден никога не може да бъда български Бог, защото Тангра е Истината и Съвръшенството. Какво остана днес от България? А от Българите?

преди 18 години 11 месеца #20554
7.sharatim.co.il, това не е обществен форум, а форум на Движението и никой не е длъжен да си губи времето да ти обяснява елементарни неща.

преди 18 години 11 месеца #20556

Севар писа: 7.sharatim.co.il, това не е обществен форум, а форум на Движението и никой не е длъжен да си губи времето да ти обяснява елементарни неща.

И какво сега? Чифут ли съм че влизам чрез израелско прокси? То просто е най-удобно бе пичове. (и доста е бързо честно казано)

А пък и голем кеф става като си представя как си правите изводи за чифутски конспирации.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.