За диетите

преди 19 години 10 месеца #11074

Искрица писа: Заглеждали ли сте се в младите момчета? Направете го и ще видите как модата в дрехите ги тресе и тях. Още по-лошото е, че във външният вид, които смятат за много хубав няма нищо мъжествено или поне аз не виждам такова в типа "Руши - педеруши".

Радвам се че има и момичета,които са на това мнение :thumbsup: Сегашната мода е отвратителна-тия дизайнери(от които няма и един който да не е педал,мисля) искат да накарат мъжете да изгпеждат буквално като путьовци.Или иначе казано такива каквито те си ги искат.Дънките и ризата винаги ще са по-добре от някакво поло/елече и чанта през рамото.
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11076

Искрица писа:

Bell писа: Знаеш ли кво ще ти кажа....мисля, че по-скоро мъжете се влияят от тая модна пропаганда!!! Жените се стараят да се харесат на мъжете и в резултат на това се получават тия токчета и голи кръстове.

Мъже са ми викали - що не вземеш да сложиш токчета, не приличаш на жена с тия кубинки!!!?????

Съгласна съм с това. Заглеждали ли сте се в младите момчета? Направете го и ще видите как модата в дрехите ги тресе и тях. Още по-лошото е, че във външният вид, които смятат за много хубав няма нищо мъжествено или поне аз не виждам такова в типа "Руши - педеруши". А какво да кажем за манията им да се обезкосмяват? Изобщо модата е един омагьосан кръг, в който всеки който и робува губи индивидуалността си. Положението е следното според мен : момичетата гледат да се съблекат колкото се може повече, защото не могат да осъзнаят, че да те харесват само по размера на гръдната ти обиколка е пълна глупост, но сегашните младежи за съжаление точно това смятат за значимо в една жена. Младите мъже пък от друга страна решиха да стават модели и да заприличат на "ни риба, ни рак", и подтика за тази промяна освен, че е в някакъв наложен стил за "красота" и "естетика" е провокиран и от момичетата, които все повече харесват гладки мъжки крака и гърди. Сякаш, че космите имат някакво значение за интелекта. :out: Така стигам до познатият ни извод, че в младото поколение липсва представата за човешките ценностите и значими качества. Ценното за тях се свежда до възхитата на приятелките/приятелите , че "ходиш" с най-готиния пич/мадама!" . И понеже има изключения: момчета, казвайте на съученичките си, че не ви харесват, когато приличат на самоходни скелети, а вие момичета, поощрявайте мъжествеността в младежите. Може и наивно да звучи, но все на някого откровението ви ще помогне да разбере, че модата е робство и зомбаж.

Мдааа доста си права. Забелязваш ли как рекламите насаждат впечатление че мъжът трябвало да е "модерен" сиреч хилав и по възможност обезкосмен, с женствена прическа, и задължително да ползва много козметика и да се облича унисекс (както викат ингилизите) и ако случайно е малко по-едър и не се обезкосмява да се обявява че не е "ърбън" а е аграрен тип тъй де ...
Резултата е гледка която ме дразни много- хилав юноша бледен но "фешън" облечен в нещо развлечено и девойка със структура на ходещ скелет безумна прическа и намацано с грим лице в стил "маймунски задник" както се изразява баща ми.
И резултата- тези хилави скелети създават семейства 30 процента или нещо такова от които са бездетни да не говорим че ако го нападне не дотам "фешън" и "ърбън" мангасар не само ще смаже от бой младежа ами и ще изнасили девойката при което тя понеже е скелетовидна има опасност да се разпадне (шега де).
Точно тия "ърбън" момченца в казармата ми скачаха най-здраво по нервите- защото освен че са негодни за нищо обикновено най-силно реват че им се нарушавали правата и прочие простотия.

А за диетите- показателен пример- в някакъв регион на Франция живее население което е предимно селско и има навика от това което яде повечето да е лично производство. Та нали са модерни времена разни ученоглави решили да видят как аджеба се хранят тия да не би да е нерационално (олеле!) и какво установили- местните се водят жителите на Европа с най-нерационално хранене. Ядат мазно и то по много, мажат дебело филиите с домашно масло (леле холестерол) че и пържат с животинска мас и за капак пият здраво домашно вино и коняк (е те му викат о де вий - вода на живота а не коняк щото не живеят в коняк). Абе трагедия!!! След което ученоглавите решили да ги просветят че то не е добре така- я да зарежат домошарката и да почнат да си купуват органик фууд от супермаркетите- сиреч я яжте маргарин че няма холестерол и други дървенофилосфски съвети. Местното население се оказало твърдоглаво обаче и решило да не пълни джобовете на евреина собственик на верига супермаркети и да си купува "органик" или "био" както казват френците ами да си продължава да набива месо и да си пие виното сиреч да бие всички рекорди за нерационално хранене. Да ама ученоглавите решили да изследват тия по колко живеят че да им покажат че не е добре. Да ама не- оказало се че тия са сред най-дълголетните и здрави хора в Европа.
А пък гражданчетата вманиачени по "здравословна" и "органик" храна че стигат до момент в който развиват психическо отклонение при което половината ден мислят дали е здравословно да хапнат още 20 калорийки и още няколко милиграма холестерол и накрая умират в активна възраст. Та така ...
И в крайна сметка ние живеем за да подготвим почвата за бъдещите поколения за да живеят свободни а не като сега. Сиреч нас няма да ни огрее това е положението. При това ако се налага трябва да не мислим чак толкова за нас самите ами ако се налага да ядем и нерационално защото трябва да имаме сили. Може и да се наложи да се жертваме. Не се вглеждайте чак толкова в собственото здраве защото по-важно е да имаме сили за борба пък то това с прекалено рационално хранене не става. Ранъта прави борбъта както отбелязал едно време някакъв турчин-борец и е бил прав.
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11078

От къде на къде си позвуляват мъжете да казват какво е правилно и какво не за жените?

За пръв път да бъда съгласен с Petee
Той говори за мъжко и женско начало. Мъжкото е божествено - продължение на божия дух - женското негово отрицание. Мъжкото разширява и облагородява женското, то от своя страна се съпротивлява на тона. И произлиза болката! Болката от антагонизма. (И фройд го казва) "Мечтата" на женското начало е да притежава фалоса (съкповеното знание) - от там идва и женската ревност (подсъзнателна), но не и е дадено естествено. Bell, съществува 1 грешка в българския език - думата светлина е в женски род - а би трябвало да е в мъжки - или може-би греша - това е отразена от материята светлина - изгубила силата си...
МАТЕРИЯТА Е СВЕТЛИНА ИЗГУБИЛА СКОРОСТА СИ!
Petee, нали знаеш, че твоят йЕхова е женска еманация?
:tooth:
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11079

Petee писа: Бел, от реакцията ти се потвърждават думите ми. Никъде не казвам, че жените са нещо лошо, а напротив. Изхода е във вас, защото ако разберете колко тънко ви манипулира матрицата няма да се катерите на високи токчета, няма да си слагате тесни панталони, няма да си оголвате кръстовете (атака по втора и трета чакра, тоест чакрите на низшите чувства и емоции, които старите българи добре са познавали и не случайно са носели дебели вълнени пояси, с цел да насочват енергията в тялото си към горните чакри шеста и т.н., тоест да са "с всичкия си"), нямаше да си тровите здравете от един милион начина с измислени козметики, нямаше да ... хайде да не продължавам, че сам започвам да се ядосвам. Мисълта ми е, че ако жените спрат да привличат мъжката мисъл като не се поддават на медиен контрол, мода и т.н. нещата коренно ще се променят. За никакво превъзходство не говоря! Да е ясно. Не можеш да кажеш, че водорода има превъзходство над кислорода в молекулата на водата. Не можеш да кажеш кое е по-ценно в една битка - меча или щита, защото и от двета има еднаква нужда.
Мъжете и жените са едно цяло и ако едните са манипулирани, подтискани и страдат, то това се отразява и на другите! Тази връзка ще продължи и при шестата раса, която иде... и така до седмата, когато вече няма да има мъже и жени, а само едни много красиви и разумни същества.
Планинец, (това ти го казвам на ушенце да не чуят някои хора от форума, че се сърдят) чети Дънов или Михайл Иванов (французите го наричат Макаел Айванхоу, ученик на Дънов и голям практик. Отива преди комунистите да дойдат в България да разпространява учението на Бялото Братство във Франция и днес всички французи му се кланят. Ходил е в Индия и там е получил Посвещението си и името Омраам Михайл Айванхоу). Много неща можеш да научиш от един посветен.

няма да си оголвате кръстовете (атака по втора и трета чакра, тоест чакрите на низшите чувства и емоции, които старите българи добре са познавали и не случайно са носели дебели вълнени пояси, с цел да насочват енергията в тялото си към горните чакри шеста и т.н., тоест да са "с всичкия си"

Това е може би втората ти добра идея като познание във Форума, която съм забелязал. Оголения пъп и други такива части са много удобен за преки атаки, оттам към центъра на Чашата и цялата нервна система. Подобен удар в слънчевия сплит от негативна мисъл или по дръг начин може да предизвика инфаркт и да убие.
Мъжете носят Пояси, а жените - пафти, чиито орнаменти са в зависимост от чакрата, която пазят, но най-често са "слънцето с крила" т.е. знака на Хор.

И айде стига с тоя Дънов, дето нищо ново не казва от това, което преди това сме казали, ние, Българите!
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11080

Жените се стараят да се харесат на мъжете и в резултат на това се получават тия токчета и голи кръстове.

Защо ще се харесват на мъжете? На отговора ти слагам още поне едно "защо"...

Мъже са ми викали - що не вземеш да сложиш токчета, не приличаш на жена с тия кубинки!!!?????

Какво значи това - че вече са се повели по модела създаден от невидимата ръка на Егрегора.

Освен това да ти поясня, че жените нямат майчин инстинкт!!!

Имат, имат. Както ти казах вече, жената символизира щита на човека и прави ВСИЧКО за да предпази и продължи поколението.
Това, за което аз говорех е страха налегнал жените. Страх от оцеляване, страх да не би да не намерят партньор, защото конкуренцията става все по-жестока, страх да не изпълнят предназначението си. Нямат ли страх ще престанат да се водят по изкуствено създадения модел, а това ще освободи и мъжете. Както и да е. Аз никого не обвинявам и никого не задължавам да вярва на думите ми. Каквото казвам, обаче, можеш да провериш във "Великото Училище на Живота".
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11082

Petee писа: Какво значи това - че вече са се повели по модела създаден от невидимата ръка на Егрегора.

A това чудо егрегора я разясни какво ще да е че някак ми звучи чуждоземски и не знам какво е.
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11084

Karutzar писа:

Не си прав! Според мен демонът Йехова е нещо като гей или травестит, но в някакъв космически мащаб. Именно затова в епохата на неговата власт под закрила са именно тези извратени съсловия. Просто каквото е горе, такова е и долу. И не съм съгласен с това, че проблемът трябва да се търси единствено в единия пол. Щом казваме, че жените страдат от такива и такива проблеми, то значи и мъжете страдат от някакви проблеми, но от друг тип или пък от същия, например страха. Проблемът е такъв, че почти няма хора, които да се замислят за нещо друго освен материалното си съществуване. Не им минава през акъла какво ще оставят след себе си. Искат само да консумират и нищо повече. Животинският страх, съгласявам се с Petee, е основния фактор в днешния скотски живот. Страх единствено дали ще успееш да удоволетвориш основните си житейски потребности. И вследствие на този страх се започва дивашко консумиране на всичко, което ти е дал Бог като дар. Едно "гребане с пълни шепи от живота", докато не ги е застигнало застаряването, погрозняването и смъртта, защото тогава край. Такъв е и чалгарският девиз - "Греби с пълни шепи от живота". Пък то един живот, дето го живеят... Айде не ми се коментира повече, време е за по-съществени неща. Звероидните истории са ясни.
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11086

Севар писа:

Karutzar писа:

Не си прав! Според мен демонът Йехова е нещо като гей или травестит, но в някакъв космически мащаб. Именно затова в епохата на неговата власт под закрила са именно тези извратени съсловия. Просто каквото е горе, такова е и долу. И не съм съгласен с това, че проблемът трябва да се търси единствено в единия пол. Щом казваме, че жените страдат от такива и такива проблеми, то значи и мъжете страдат от някакви проблеми, но от друг тип или пък от същия, например страха. Проблемът е такъв, че почти няма хора, които да се замислят за нещо друго освен материалното си съществуване. Не им минава през акъла какво ще оставят след себе си. Искат само да консумират и нищо повече. Животинският страх, съгласявам се с Petee, е основния фактор в днешния скотски живот. Страх единствено дали ще успееш да удоволетвориш основните си житейски потребности. И вследствие на този страх се започва дивашко консумиране на всичко, което ти е дал Бог като дар. Едно "гребане с пълни шепи от живота", докато не ги е застигнало застаряването, погрозняването и смъртта, защото тогава край. Такъв е и чалгарският девиз - "Греби с пълни шепи от живота". Пък то един живот, дето го живеят... Айде не ми се коментира повече, време е за по-съществени неща. Звероидните истории са ясни.

Тц - не е вярно. йЕхова небесния е създател на видимия (непроявен) материален свят, - вярно - андрогин е - двуполов, но неговата еманация, при това женска, е създател на проявения вече материален и недуховен свят - третото измерение. Този е бОгът не евреите - злият, садистичен и самолюбив властелин - сатаната - противника на бога - езраел.
Светлината разширява тъмнината, духът - материята. В момента сме в материални обвивки, асоциираме се с тях, а те са направени по "подобие" на "създателят" им - андрогинни. А сме нещо съвсем различно от това което си мислим, че сме. Антагонизъм между бялото и черното няма - те не са цветове - тяхното проявление (еманация) са трите основни цвята. Колко ли дълга ще бъде "еволюцията" ни за да разберем, че цветовете са илюзия, и че съществува само бяло и черно, които са неделими.
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11087
galabov, Егрегорът е някакво енерго-информационно образувание, сформирано от аналогичните паралелни мисли на някаква група хора.

Той има следните свойства:

- Той е паразит, защото никой не го е произвел съзнателно;
- Той е много по-голям от всеки конкретен човек;
- Има много по-голям енергиен резерв;
- Има много повече съзнание от човека.

Но егрегорът не съществува като материална вещ. Няма такова нещо, че сега в пространството съществува егрегора на православието, а до него е егрегорът на мюсюлманството. Егрегорът е единен слой, опасващ планетата. Ние взаимодействаме с егрегорите като с нещо материално, доколкото се явяваме филтър, подбиращ от тази каша само ечемика или само гречката и това взаимодействие е неосъзнато.

Препоръчвам ти книгата "Карма и Егрегор" на Авеслам Подводни. Писана е от руснак, но думите не са негови, а на йога. Това е най-доброто, което съм срещал от източнотите учения. С прости думи се казва как нещата стават първо в тънките светове и чак тогава достигат до нас, във физическия свят. Това е бъдещето, да се научим да усвояваме и управляваме псиенергията. Преди години един японски учен беше казал, че през 22-век най-силната страна ще е България, защото според редица проучвания най-добре усвоява псиенергията.

Ако не намериш книгата, погледни тук
Темата беше заключена.
преди 19 години 10 месеца #11090
Каруцар, цитираш ми Фройд-евреина и ми развиваш тезата, че Иехова има женска еманация...и въпреки това евреин посочва женското за непълноценното?!!

В крайна сметка, защо просто не се спогодите ти и Пете дали жената и мъжа са едно цяло или жената е просто изхвърлена от задните части на мъжа, за да е ясно!!!

Позициите ви са абсурдни, но няма нищо странно в това....в крайна сметка сте просто част от един мъжки свят, който върлува жестоко над жените от хилядолетия насам....

Само ми е чудно защо в дълбоката античност е било матриярхат...толкова величаете древните и тяхното познание, но изглежда си затваряте очите пред информацията, която не ви е изгодна!!!

Обадете се като докажете дали кокошката е първа или яйцето!!!

(Без ненужни цинизми, ако обичаш - бел. Севар)

Това съобщение е редактирано от Bell на 31.10.2006, 16:11
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.