Ванга ария
говорите каквото си мислите че е истина а каква е тя ето каква
......................................................................................................................
няма такава сила която би могла да сломи русия русия ще се развива ще расте ще
крепне никой не може вече да спре русия всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани но и ЩЕ СТАНЕ ГОСПОДАР НА СВЕТА нейното духовно превъзходство ще признаят ВСИЧКИ включително и америка това ще стане след 60
г. без русия за българия няма бъдеще има едно древно индийско учение учението
на бялото братство ТО ЩЕ ПОКОРИ ЦЕЛИЯ СВЯТ всички религий един ден ще изчезнат ще остане само учението на бялото братство новото учение ще доиде от русия русия е прамаика на славянските държави тези които се отделиха от нея ще се завърнат с ново лице
..........................................................................................................................
това каза от абсолюта една от нас арийците поздравявам всички ви и мислете
вече за доброто
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Само това липсваше.но и ЩЕ СТАНЕ ГОСПОДАР НА СВЕТА
айде да не е всички а?нейното духовно превъзходство ще признаят ВСИЧКИ
някаква по-голяма щуротия?без русия за българия няма бъдеще
България я има много преди Русия и ще я има и след нея.
А ... България се пише с голяма буква Русия тоже.
Айдееее ... без коментар.учението
на бялото братство ТО ЩЕ ПОКОРИ ЦЕЛИЯ СВЯТ всички религий един ден ще изчезнат ще остане само учението на бялото братство
Тук вече не знам какво да кажа- и на малките деца им е ясно че това е глупост на квадрат. Колко славянски държави има преди да има Русия? Като начало се сещам за поне две ... Русия от кой век съществува?русия е прамаика на славянските държави тези които се отделиха от нея ще се завърнат с ново лице
Прамайка ... абе руснак ли си?
Виж сега- имам положително отношение към руснаците ама ... ама подобни писания меко казано ме изумяват.
И въобще най-вероятно Ванга нищо подобно не е казала ами някои обичат да си измислят. Впрочем това с господаря на света някаква вариация на тема Гог и Магог ли ще да е? Щото пророчества от тоя тип правени между 1700 и досега от руските православни старци колкото искаш- та няма нужда и от Ванга. Ама все си мисля че са пообъркали нещата.
Баба ми е била при Ванга и всяка една нейна дума се е сбъднала и продължава да се сбъдва! Не случайно Бог я е пратил при нас!
"Милиони ора ке имат нужда от Българите" - и аз съм на това виждане, тук е идеята за нашата Божествена Мисия.pitbull писа: Аз пък вярвам в друго, речено от Ванга: "Милиони ора ке имат нужда от Българите"
Баба ми е била при Ванга и всяка една нейна дума се е сбъднала и продължава да се сбъдва! Не случайно Бог я е пратил при нас!
Мисля че не е добър израза господари на света. Света няма нужда от господари. Това което трябва да се промени в света е да бъдат заменени господарите с водачи. И всеки народ да има възможност сам да определя водачите си и съдбата си.Севар писа: Както е казано, братство може да има само между господари. А истински господари на света може да има само измежду Българите! Това е положението. Ако на евреите не им харесва - да се изнасят на Луната.
Но българите могат да помогнат точно за това- да покажем как се гради държава начело с водачи и да помогнем и ръководим едно освобождение от дяволския кръг на разделения на богоизбрани и гои, на господари и слуги, на класови борби, на леви и десни и какви ли още не човеконенавистни глупости.
Но не така както ни го сервират левите- само грижа корема да е пълен и нуждите задоволени.
Когато начело има истински водач тогава няма слуги а сътрудничество и дори най-малкия в йерархията ще е наясно че е сътворец на държавата- естествен ред вместо изкуствени обществени строеве.
Разбира се първо самите ние трябва да извървим пътя си.
Искаш да си господар и да управляваш страни и народи. В това няма нищо лошо. Само, че се изкат определени познания и способности.
Като не щете Дънов и съветите му, намерете начин да работите чрез "вашата" идеология, но работете! Като отбелязвате какво, кога и къде е направило злото(а други почти не правите) вие само допринасяте за делото му.
Наскоро прочетох книгата "Балканите - грехът на Европа". Там са събрани думите на много пророци и не само български. Казано е, че ако народа не се кара и работи, през 22-ри век България ще се нареди сред първите страни в света. Друг един японец казва, че през 22-ри век най-силната страна ще е България, "защото според проучвания най-добре управлява псиенергията".
Има много теми за разработване. Затова работете! Само нищо не става. Работете!
Школата за възмъжаване е България, а не Европа. Онези, дето отиват в Европа са просто страхопъзльовци и дезертьори. Не остават да се борят тука и с общи усилия да освободим Отечеството, а намират по-лесното - бягат като зайци там, където има вече добре устроени и уредени условия за живот и си живуркат, те не се издигат, те живуркат, дъновисте! Това са повече хора с материалистическа и консумативна нагласа. И ако, хайде използвам твоя термин - те са там за еволюционно издигане (да се наситят на рационалния си ум), а не за родолюбиво служене на Родината.Petee писа: Jordan_13, Ванга го е казала това за ония българи, дето сега са по чужбината(а те са милиони) и минават през големи изпитания за да се издигнат (справка прочети 7rilskiezera.com/data/prizvanie.pdf). Не го е казала за онези, които лежат на стари лаври и си разменят празни приказки за едно минало време, което така или иначе няма никога да се повтори.
Искаш да си господар и да управляваш страни и народи. В това няма нищо лошо. Само, че се изкат определени познания и способности.
Като не щете Дънов и съветите му, намерете начин да работите чрез "вашата" идеология, но работете! Като отбелязвате какво, кога и къде е направило злото(а други почти не правите) вие само допринасяте за делото му.
Наскоро прочетох книгата "Балканите - грехът на Европа". Там са събрани думите на много пророци и не само български. Казано е, че ако народа не се кара и работи, през 22-ри век България ще се нареди сред първите страни в света. Друг един японец казва, че през 22-ри век най-силната страна ще е България, "защото според проучвания най-добре управлява псиенергията".
Има много теми за разработване. Затова работете! Само нищо не става. Работете!
Нещо повече - връщат се тука като "юпита". Има два вида юпита - тези отгледани от политическата олигархия и обикновените българи. Първите се връщат, за да ни пият кръвта докрай, вторите се връщат опитвайки се да ни наставляват и поучават.
Ние работим! Работата е едно, служението - друго, творчеството -трето.
И нам не ни трябва антропоморфизиран наставник, ние си имаме Тенгри - Неговото Волеизявление определя нашето служение.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.