Ванга ария
И дъновисте, още нещо - ако милиони хора имат нужда от нас, те ще дойдат при нас, ние няма защо да ходим при тях и да се пръскаме като евреите.Petee писа: Jordan_13, Ванга го е казала това за ония българи, дето сега са по чужбината(а те са милиони) и минават през големи изпитания за да се издигнат (справка прочети 7rilskiezera.com/data/prizvanie.pdf). Не го е казала за онези, които лежат на стари лаври и си разменят празни приказки за едно минало време, което така или иначе няма никога да се повтори.
Искаш да си господар и да управляваш страни и народи. В това няма нищо лошо. Само, че се изкат определени познания и способности.
Като не щете Дънов и съветите му, намерете начин да работите чрез "вашата" идеология, но работете! Като отбелязвате какво, кога и къде е направило злото(а други почти не правите) вие само допринасяте за делото му.
Наскоро прочетох книгата "Балканите - грехът на Европа". Там са събрани думите на много пророци и не само български. Казано е, че ако народа не се кара и работи, през 22-ри век България ще се нареди сред първите страни в света. Друг един японец казва, че през 22-ри век най-силната страна ще е България, "защото според проучвания най-добре управлява псиенергията".
Има много теми за разработване. Затова работете! Само нищо не става. Работете!
Да дойдат тука - и ние ще им дадем каквото им е нужно.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Нужно е само да се отбележи кой е създателят на това учение. От там нататък всичко е безмислен спор.учението на бялото братство ТО ЩЕ ПОКОРИ ЦЕЛИЯ СВЯТ всички религий един ден ще изчезнат ще остане само учението на бялото братство
ганди, моля те, пиши грамотно, ако искаш да те взимаме сериозно.
Jordan_13, съгласен съм.
Абсолютно.Севар писа: Пропуснах да кажа по-горе, но според мен това не го е казала Баба Ванга, което автоматически означава, че не би трябвало да го коментираме, докато не се покаже кога и пред кого го е казала. Думите не са цитат, а някакъв преразказ с елементи на разсъждение.
КАЗАЛ ГО Е лъжепророка дЪНОВ. И Е 1 ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕ!Севар писа: Пропуснах да кажа по-горе, но според мен това не го е казала Баба Ванга, което автоматически означава, че не би трябвало да го коментираме, докато не се покаже кога и пред кого го е казала. Думите не са цитат, а някакъв преразказ с елементи на разсъждение.
Относно Русия:
Известно време живях в съседство с 1 рускиня (баща и беше финландец) художничка, спец по руската история и език. Повечето време говорихме на руски с нея. Имаше моменти в които ми писваше да говоря руски и недоволствах. А тя ми казваше - говори български - мисля, че ще те разбера. Така и правех. "Парадоксалното" беше че наистина разбираше всичко - даже ми "превеждаше" - за всяка българска дума вейвия староруски еквивалент. Има много написани книги по въпроса за българската култура, която е основоположник на руската. Но всичко това се държи в "тайна" - след чифутския преврат 17та година само определени лица имат достъп до тази литература. Това, което научих е, че при Екатерина (колко е велика - тя сама си е знаела
Не изключвам възможноста дЪнов да е казал горното за да се предпази от идващият в България комунизъм (воден от славната сЪветска армия
Не съм съгласен с изказванията, че българите ще бъдат господари. Водачи в духовно отношение - може-би. Но господари...
Човек не може да бъде господар на друг човек!
Българите никога не са имали роби. Даже военните пленници са живеели свободно сред българите.
ПРИЗВАНИЕ
КЪМ НАРОДА МИ
БЪЛГАРСКИ СИНОВЕ
НА СЕМЕЙСТВОТО СЛАВЯНСКО
Рамките, в които ще бъдем призвани се виждат още от тук. Отдавна се мъча да намеря обяснение (оправдание) за упоритото твърдение на Дънов, че сме славяни при положение, че всяка дума трябва да е премислена много пъти. В най-добрия случай бих се съгласил с тази рамка, ако под славянство Дънов разбираше бялата раса. Знам, че той е правил доста изследвания на черепите на българите, предполагам и в историята трябва да се е ровил. Та тука Petee, като познавач на делото на Дънов, трябва да ни запознае какви са основанията на Дънов да ни нарича славяни и какво влага той в това.
Аз ида от горе, по висше разпореждане на Бога – вашия Небе-
сен Отец, Който ме е натоварил с велика мисия да ви предвардя
от лошия път и ви благовествувам Истината на живота, която
слиза от Небесното жилище на вечната Виделина, да просвети
всякой ум, да възобнови всякое сърце и да въздигне и обнови
всички духове – отбрани чада на Истината, предназначени да
съставят зародиша на Новото човечество, на което славянско-
то семейство, коляното Юдино, ще стане огнище.
Във форума вече беше пускан текст от Дънов, в който ни нарича „Юдино коляно”. Това определение се нуждае от още по-сериозно обяснение!
Аз пристигам в тоя развратен свят в минута важна, да уп-
ражня нужното влияние, да ви отвърна от тоя пагубен свят,
който народите по земята са се втурнали да следват безразсъд-
но. Знайте, в случай че отхвърлите моите благи съвети и се възпро-
тивите на моите Божествени диктувания, които ви давам, защото
сте близки на сърцето ми, то ще употребя и други мерки, много
по-лошави, с които съм натоварен да приложа в замяна на вашето
непослушание на светите Божии заповеди.
О-ооо, и заплашва даже. Не съм срещал Христос да се е заканвал за саморазправа с тези, които не изпълняват нарежданията му. От кого ли Дънов е научил тия заплахи? Да не е от наставника на братята юдеи от Юдиното коляно.
Все едно чета стария завет. Накрая на текста се казва, че чрез Дънов говорел Елохим или Духа Господен, ама на мен ми блъска на Йехова!Въздайте хвала Богу, че аз не съм от тия,
които се побеждават. Иде време и сега е, когато ще опитате силата
Ми и ще познаете, че Аз съм Бог, Който се не лъже, но вие сте народ
своенравен, който не съзира къде се крие неговото добро. ]
Моята любов за вас ми продиктува свято задължение и аз встъпих на-
пред, да ви взема под моята върховна охрана. В това отдалечено
минало вашият дух не притежаваше никаква красота, която да ме
привлече, да ви обичам. Вие бяхте отвратителни наглед и който ви
погледнеше, се отвращаваше от грубото ви сърце.
Ако някой разбира, нека обясни как хем любовта му за нас го подтиква, хем сме отвратителни и няма за какво да ни обича!
По-нататък се говори как търсил да намери някаква благородна черта у нас, някаква добродетел. Просто говори за себе си, като натоварен със задачата да ни ръководи, да ни заведе някъде, а ние трябва да не се караме с Русия, да и се дадем да ни управлява, да слушаме, защото иначе лошаво ни се пише.
Petee, от такива текстове ли научаваш какво трябва да се работи? Нямам нищо против, ако ще правим нещо с руснаците, да правим. Ама те знаят ли за това и съгласни ли са? Ако нещо в тая посока правят белодрешковците, кажете, че да не стоим встрани.
Мормоните и свидетелите на йЕхова имат 1 общ "работодател"...
Тези йеховистки свидетели са плъзнали отново по къщята на хората. Онзи ден посетиха и мен и най-тържествено заявиха как провеждали национална кампания. Предлагам ви да пробвате да се поразговорите с тях и да им зададете някой и друг въпрос, и да наблюдавате очудените им физиономии или сконфузването, когато ги попиташ "Чий е богът Яхве?". Момчетата и момичетата, които обикалят по домовете ни с книжки в ръка са заучили някои и други подробности от библията, но хванеш ли ги на кръстосан диалог почват да мънкат. Изобщо не им е ясно каква литература разпространяват, с каква цел и какви последствия.
Щото така му наредиха господарите му - да избере: да го убият или да се самоубие. Разбира се, той избира второто. Аз не знам защо въобще в този Форум се допуска това да се занимаваме с дъновизма и няма повече дискусии върху същността на Тенгрианството. Определено в такива отклоняващи беседи от нашите противници се изказват и ценни позиции и мнения, но определено това е някакъв вид реклама на плъзналия като раково образувание дъновизъм, който има наглостта да ни казва на нас, Българите какви сме били, какви трябва да станем и какви трябва да бъдем.Karutzar писа: Мормоните и свидетелите на йЕхова имат 1 общ "работодател" - кой е той оставям на Petee да отговори. дЪнов е "научил занаята" си от същия "работодател". Рьорих, блаватска, и останалата пасмина също имат 1 и съща цел - като мормоните и останалите "свидетели" на илдабаOFF! ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ КЪМ PETEE - ЗАЩО СЕ Е САМОУБИЛ дЪНОВ И ЗАЩО ТОВА СЕ КРИЕ ОТ НЕГОВИТЕ ОВЧИЦИ С ПРОМИТИТЕ СИ МОЗЪЧЕТА?
Това е твърде нагло!
Ние вече се наситихме на комунистите-атеисти, не ни трябват сега и "духовни комунисти" наречени дъновисти
Искрице, те са промити мозъчета. Толкова.Искрица писа:
Мормоните и свидетелите на йЕхова имат 1 общ "работодател"...
Тези йеховистки свидетели са плъзнали отново по къщята на хората. Онзи ден посетиха и мен и най-тържествено заявиха как провеждали национална кампания. Предлагам ви да пробвате да се поразговорите с тях и да им зададете някой и друг въпрос, и да наблюдавате очудените им физиономии или сконфузването, когато ги попиташ "Чий е богът Яхве?". Момчетата и момичетата, които обикалят по домовете ни с книжки в ръка са заучили някои и други подробности от библията, но хванеш ли ги на кръстосан диалог почват да мънкат. Изобщо не им е ясно каква литература разпространяват, с каква цел и какви последствия.
При промиването на мозъка (вид черна магия - вудуу) разума се изолира командните си функции, насажда се една измислена същност в/у душата, която без ръководната нишка на разума е безпомощна. Ужасно е. Безсмислено е да се спори с такива промити мозъчета. Преди 15тина години имах дискусия с 2вамина мормони - голям смях падна.
Мисля че трябва да приключим тази тема за дъновистите и тем подобни секти (християнството също) - напълно съм съгласен с Джордан 13 по въпроса.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.