Ванга ария

преди 19 години 8 месеца #12182
Скулпторът Иван Варчев я пита такъв ли е Бог, какъвто ние си представяме и го рисуваме по иконите, тя отговаря: "Не, няма такъв Бог. Аз 40 години изпадам в транс и не съм видяла ни Господ, ни Христос. Огън и светлина - това е Бог."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12240
Тя Ванга и друго беше казала, че ще дойде на света най-старото учение. Забележете, учение а не религия. Кое ли ще да е то? А Светлин Русев е масон, който изрисува стените на подигравката, наречена църква в Рупите с изроди. (т.е., изпълни молбата на жената да направи храм, само че малко по-различен). Нейното изображение е зазидано по стар масонски обичай там, а дочувам че и тя е положена в бетонен саркофаг. Малко странно нали!
И не по темата, но подобен храм пак със стенописи на масона-художник се издига на върха на древния Царевец. Пак случайност, предполагам.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 19 години 7 месеца #12241
Аз съм от Петрич , храма на Ванга е на 20 км от града . Докато беше жива Ванга не съм чул някой да се оплаква от нея . Аз лично не съм ходил там , но от моя край много хора бяха ходили и единственото , което съм чувал е , че тя наистина има дарба да вижда в бъдещето .
Междодругото местото около храма беше купен и искаха да правят джамия там въпреки, че в нашия краи мюсюлманите са нищожна част от населението и в Рупите никакви ги няма :-?

преди 19 години 7 месеца #12257
Ванга е една от малкото съвременници, която е истински обичана от българите. Помагала е на много, включително и на родители ми. Най-гадното в случая е, че "приятелите" й като Св. Русев се овъртаха покрай нея с надеждата да научат нещо, а след смъртта й направиха всичко възможно за да затворят духа й с масонски ритуали като зазиждането и бетонния саркофаг. От какво се срахуват поклонниците на Бафомет/Сат/Яхве? Още приживе, тя беше казала, че духа й ще се пренесе в момиче, много по-силна от нея. Такива предсказания има не само от Ванга и това е истинския им страх. Защото преди Ванга имаше Преподобна Стойна, а наследничката й може да се окаже не само знахарка, но и войн. И тогава отиде коньо у ряката!
А масоните, знае се много добре, че са се наврели във всички възлови духовни точки на България - Царевец, Арбанаси, Рупите, с пирамидка над Мадарския Конник, с наводнено светилище до Градище, взривена скала с тангриански символ до Ситово или масонски ритуали в Рилския манастир.
За Рила монасите в манастира дори ги е страх да говорят за мутрите в черно, които се изсипват с лимузините по нощите. Знаете, там са мощите на св. Иван Рилски, за повечето пазител на България, а за запознатите и върховен тангриански колобър. Може само да си представим сатанинските ритуали, които се вихрят на това свещенно място.

преди 19 години 7 месеца #12259

anti666 писа: ....За Рила монасите в манастира дори ги е страх да говорят за мутрите в черно, които се изсипват с лимузините по нощите. Знаете, там са мощите на св. Иван Рилски, за повечето пазител на България, а за запознатите и върховен тангриански колобър. Може само да си представим сатанинските ритуали, които се вихрят на това свещенно място.

Спокойно приятел, няма да се размине ни на едните, нито на другите. Който каквото прави, двойно му се връща.

преди 19 години 7 месеца #12264
троино

преди 19 години 7 месеца #12266
Абе на тях колкото и да им върнеш пак ще им е малко :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.