имат ли българите бъдеще? учебник по история

преди 20 години 1 месец #8992
Petee, всички знем колко по-ограничаващо е образованието в чужбина, но какво ни "топли" нас тази работа? С този факт ли ще се успокояваме, докато разликата се "стопи"? Не! и ти знаеш това.

nik, пак търсиш повод за оправдание! Родителите били " жертва на същото това образование,ТВ и др.фактори". Ами още по-добре. Тъкмо ще са наясно какво да направят с децата им. Ако родителите не могат да видят отвъд матрицата, то тогава децата ще трябва да се оправят сами. Не се надявам образователната система да се смени като с магическа пръчка. За сега виждам като спасителен вариант да се говори между приятели и познати за тези проблеми. Който не те разбере не виждам как може да му се помогне.

LETO в предишни теми, а и не само той е писал как е наложил друг порядък в дома си. Прочети сигурно ще ти е интересно.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9005
Откъде ти дойде на ум,че търся оправдание.Просто фактите са такива.лично аз мисля,че разговорите не помагат,но така се постига критична маса от знание и негодувание по проблема,което може да избие в действие.За сега съм говорил с адвокат и ще видим мога ли да ги осъдя ,като частно лице.Човекът не е много убеден,но все пак има един първи път.Най добре е родители,учители или други заинтересовани лица да водят дела по такива въпроси.Да им покажем,че не могат да се подиграват с нас. Така,че ако някой може да помогне със съвет или връзка с експерт или друго -насреща съм.

преди 20 години 1 месец #9010
колко от вас си спомнят за ванга докато пишат тези глупости
нашата история не може да се премахне тя е в нас

преди 20 години 1 месец #9134
Нашата история или нашата истина , комплекси и заблуди е в нас и докато ние се възпримаме като велики и заслужаващи правото да оцеляват и да се множат без да правят нищо по този въпрос може и да изчезнем...

Времето на думите , лъже/информацията и играта на нерви свърши!!
Сега е време да се действа по мъжки, по български . Но как???

преди 20 години 1 месец #9137

Шурале писа: Времето на думите , лъже/информацията и играта на нерви свърши!!

Ха...питаш "Как"???Ха Добре дошъл във времето на думите и играта на нерви ;-)

преди 20 години 1 месец #9142

iss писа:

Шурале,Jul 26 2006, 11:44 PM писа: Ха...питаш "Как"???Ха Добре дошъл във времето на думите и играта на нерви ;-)

начи, по еврейски срещу евреите, така ли да го разбирам??

преди 20 години 1 месец #9154

Шурале писа:

iss,Jul 27 2006, 12:01 AM писа:

Шурале,Jul 26 2006, 11:44 PM писа: Ха...питаш "Как"???Ха Добре дошъл във времето на думите и играта на нерви ;-)

начи, по еврейски срещу евреите, така ли да го разбирам??

"С твоите камъни -по твоята глава" би следвало да го разбереш!!!

преди 20 години 1 месец #9156

Шурале писа: Времето на думите , лъже/информацията и играта на нерви свърши!!

Прочети внимателно и ако имаш някакви идеи давай. Много са хората които питат как да стане, но са малко дето могат да се напънат и да измислят нещо.

www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...?showtopic=570&st=30

преди 20 години 1 месец #9159

Шурале писа:
Времето на думите , лъже/информацията и играта на нерви свърши!!

Времето на думите свърши отдавна Шурале.Но не поставяй всичко под един знаменател.Има думи,има думи,които са по-думи,а има и думи,които са много далече от представата на чифутизирания човек за понятието дума.

дума "неглиже" (в момента е в употреба сред българския народ)
по-дума "пренебрежителен"
дума,но истинска **** (тук трябва да стои понятие,носещо причина,действие и следсвие,носеща в самото си произнасяне силата да изменя събития,да въплъщава енергията на своя произносител в неговата съответна реалност.За съжаление езиците,символите и формите,носители на това древно знание,са изгубени и забравени.)

Времето на думите съвсем скоро следва да бъде възродено.

преди 20 години 1 месец #9174
Благодаря ви! Знам,че зад всеки съвет , който се дава или закодира с думи се крият няколко възможни начини за действие, един само е работещ?
Аз лично за себе си не съм го открил ,защото много е по-лесно да следваш нечий пример и да пропадаш мислейки се за велик, други е да изобретиш свой път макар и трънлив .. само,че времто ние малко твърде малко......... :-?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.